Sensonette fogamzásgátló! (beszélgetés)
én ápr 30-án lesz mostmár 2 éve hogy voltam, igaz nm önszántamból de nmtehettem mást.
Neken is utána 6,5 hétre jött csak meg.
Nekem 4-6 hetet mondott az orvosom.
neked hány hétre jött meg?
barátnőmnek márc.10-én volt ien műtétje, és még várja hogy megjöjjön.
Ő szegény nagyon ráfázott, mert megszakításos módszerrel védekeztek, utána esemény utáni tablettát is bevett, és mégis. pont ő esett ebbe a 2%-ba amit írnak a tájékoztatón.
nekem ez a 2. napom és már csak barna foltjaim vannak. vér már alig-alig
ezt én is nagyon szeretem benne.
no meg hogy lehet csúsztatni a ciklust
Akkor megnyugodtam, ha ez normális. 1 hónap már eltelt, remélem akkor többet nem fog már jelentkezni a hasi görcs.
Tök furi, h szinte negyedére lecsökkent a mensim így gyógyszerrel! Ennek viszont örülök.
én remélem nem fogok.
Most jött meg tegnap délután, vas ismét kezdhetem szedni. Viszont most tuti 2 levéllel fogok egyben beszedni szünet nélkül, mert pont a kirándulásunkra esne a mensim. azt meg nemakarom.
ez nem is drága tabletta!!
nekem volt oan tabim ami majd 8000 volt 3 hónapra.
A hasigörcs 1. hónapba nekem is előfordult 2szer, hányinger nem.
Én megkérdeztem a dokimat akihez magánrendelésre járok, és ez teljesen normális!
Elhiszem neki, mert megbízhatok benne maximálisan!
13 éve hozzá járok, sose csalódtam még benne!
Sziasztok!
1 hónapja szedem a sensonette-t,hízást eddig nem tapasztaltam. Mellékhatásként viszont néha olyan görcseim vannak, mint menstruációkor amikor nem szedtem még gyógyszer, és ez szinte minden nap párszor rámjön. Meg amit még tapasztaltam, hogy hajnal 1kor rámjött a hányinger, nem egyszer, meg napközbe is néha. Szóval ha megyek a dokimhoz, akkor megkérdezem, hogy most mi a teendő. :s
Az olcsóságról annyit mondanék, h a cypromix majdnem fele annyiba kerül, mint a sensonette(nincs 3ezer Ft). Ezt onnan tudom, hogy tesómnak ezt írta fel a doki.
Egy nagyszerű társaság helye
ha akarsz gyere princess és csatlakozz hozzánk. már vagyunk jó páran.
KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET KÍVÁNOK AMÚGY.
én is hallottam erről. amikor lesz rá szükség, ki is fogom használni hogy toljam a napokat. Egy remek előnye a tablettáknak.
Most az uccsó szemet pont húsvét másnapján) jövő hétfőn) fogom beszedni, utána kb szerdára számolom hogy meg fog jönni. bár sztem nm lesz az annyira erős.
A régi tabimat ahogy szedtem, mialatt megvolt, kb 6 betét kellett összesen. tehát szinte semmi.
elsős vagyok még csak. ! év kellett, hogy ide "eljussak" de nem bántam meg h nem ugrottam fejest ebbe. Jobb így sokkal:)
ma a doki mondta h a sensonette-el is lehet azt csinálni, h nem hagyok a 2 levél között szünetet, nem kell váltanom. Úgyhogy kicsit megörültem:)
ja így már értelek. Én gondolkodtam elsőnek a jogin vagy orvosin, de a végén egyik se lett. Logisztika fősuli lett. De nem bántam meg.
Hanyadéves vagy?
ha van rá lwhwtőség, én se megyek magánrendelésére.
Mondjuk észre is vettem hogy mikor terhesgondozásra jártam hozzá mien kedves volt, ha meglátott soron kívül bárki volt behívot... most már ez nem így van. Meg kell várnom a soromat...
További ajánlott fórumok:
- Mik a tapasztalatok a Belara nevű fogamzásgátlóról?
- Szed valaki Yasminelle fogamzásgátlót? Mik a tapasztalatok?
- Mi a véleményetek a yadine fogamzásgátlóról?
- Használ valaki Lindynette 20 fogamzásgátlót? Mi a tapasztalatotok?
- Mennyire megbízható az Escapelle sűrgösségi fogamzásgátló?
- Jangee fogamzásgátló tabletta