Segítsetek!18 éves vagyok, és nincs pasim... (beszélgetés)
HA lányaid vannak, akkor bizonyára tudod, hogy múködik ez.
AMikor az ember ebben a helyzetben van, nagyon tud szenvedni, senki nem mondta az ellenkezőjét, de ettől NEM "komoly" gond. Ez az ÉN véleményem, s tudod ezekben a fórumoknak az a lényege, hogy MINDENKI elmondhatja a SAJÁT véleményét, nem Lovretics Gerti gondolatait.
HA pedig a kiírót meg akartam volna bántani, nem viccesen írom, ":)"-jellel, úgyhogy ne kössél belém főleg úgy, hozzád sem szóltam.
Köszi, szép napot
Álommanónak biztos komoly gondot okoz...azt hiszem nekünk is annak idején időnként az volt.
Ha már azt elfelejtettem volna, vannak lányaim, akik ezt ugyanígy megélik (amikor éppen nem volt barátjuk)
Álommanó a választ, amit kielégítőnek tartasz, fogalmazd meg sajád "szádíze" szerint, csak legyen mögötte nyugodt erő. Hogy akinek mondod, ne érezze, hogy kiborított vele...
Az jön magától. Szerintem erre nincs jó recept.
Még fiatal vagy, az egyetemen/főiskolán majd jön magától minden.:))
További ajánlott fórumok:
- Hogy éled meg, hogy a baba mellett nincs magadra időd? Én teljesen ki vagyok fáradva, semmire nincs erőm!
- Mit csináljak hétvégente, ha teljesen egyedül vagyok? Barátnők nem mindig érnek rá, barátom meg nincs.
- Gyesen vagyok, nincs pénzem de válni akarok... Mit tehetek?
- Mérges vagyok a pasimra, 7 év, szakítás vagy sem?
- Lombikprogram 5 hetes terhes vagyok és a doki szerint embrió nincs
- 22 hetes terhes vagyok. Egyik napról a másikra "lebénult" az arcom bal fele. A doki szerint nincs gyulladás, lehet "csak" huzatot kaptam?