Segítségkérés: Kérések-Felajánlások (beszélgetés)
kivánok még 40 évet eggyüt
Nehogy komolyan vedd már!!!! 20 éves házasok vagyunk, imádom a férjem. Nagyon jó ember!!! Mindenkinek ilyet kívánok!!!
Csak vicc volt.
SZia.Nektek is szép napot.
na csak a csekkek miatt maradx puxxyk nektek szépnapot
Először is nagyon szépen megköszönöm annak aki elolvassa a kérésünket. Nap mint nap látom, hogy nagyon sokan kérnek másoktól segítséget. Sajnos mi is ezek közé tartozunk. A számítógép nem a miénk a szomszédunké. Ő segít nekünk. Nagyon kérem önöket aki megteheti segítsen nekünk. Nem pénzt kérünk. Csak megunt gyerek játékot, ruhát esetleg tartós élelmiszert kérem önöket, hogy segítsenek egy kis örömöt hozni a gyermekeimnek karácsonyra. Tudom, hogy a karácsony is egy ugyan olyan nap mint a többi, de sajnos a kicsiknek ezt elég nehéz elmagyarázni!! Azt hogy nincs. 4 gyermeket nevelünk a férjemmel. 3 a miénk egy a keresztlányom, aki 4 éves. Nagy fiunk 14 éves kislányunk 6 éves és a kis fiunk 7 éves ő tartósan beteg. Én gyesen vagyok. Ha lehetne sem tudnák elmenni dolgozni a gyerekektől. Mert beteg fiamat minden nap én viszem Iskolába Szombathelyre. Ahol ő külön foglalkoztatást kap. Az OTP banknál volt folyószámla hitelkeretem azt vissza vonták mert csökkent a jövedelmem. Januárban kapok először gyest. Férjem dolgozik de fizetése 50 százalékát vonják külömböző bankok. Azért kellett felvennünk hiteleket mert kivizsgálásokra hordtuk a fiunkat és megtakarított pénzünk sajnos nem volt. Kérem ezért senki ne ítéljen el mert más lehetőségünk nem volt. Most itt vagyunk ennyire nehéz helyzetbe. Kérem aki megteheti segítsen. Nagyon szépen köszönjük előre is!!Hiszem hogy van még olyan ember aki segít!!
Nyugi, nem szándokozok kiesni! Sok csekk van még hátra, nem hagyhatom sz..-ban a férjuramat!
ez viccnek is rossz
inkább ne ess le
uh ne má te hát ez nem vicc hhabár csak nem esel ki
Az is jó! A nagymamám (a drága) kétségbe volt esve, hogy "ilyen magasban" vettünk lakást. Mondtam neki, hogy engem a 10. sem zavarna.
Kérdi: és ha kiesel?
Mondtam: 10. jobb, mert akkor tuti, hogy vége! :))
oh a lány nem fél Szolnokon a X en laktunk
Úgy is jó ha hozol valakit. De olyat aki bírja a magasságot, mert 6. emeleten lakunk. Még én is majd frászt kapok mikor lenézek!!!
pléé rám szám,ithatx de én nem takaritok vixek vkit aki megcsínálja
Sziasztok!
Megjöttem már én is. A lakásom ajtaja mindig nyitva áll a dolgos kezek előtt! Bármikor jöhettek takarítani. Ablakpucolást nem javaslom, mert odafagytok kívülről az üvegre. Különben meg esik a hó. Meg az is igaz, hogy karácsony tiszteletére pucoltunk - én és az uram - ablakot.
De tavasszal várlak benneteket!
szép estét hozzám is gyertek takaritani
köszi :) már végeztem :P a porszívózást meg a felmosást holnapra hagyom, lusta vagyok :D
hát jó melót :)
mondanám,hogy küldöm a 2 gyereket :P
helyes :) jó kis segítséged van :) nekem semmi segítségem :( egyedül takarítok... még van 2 ablak vissza... meg a porszívózás, a felmosás, a fürdő és a háló :S jáj.. megyek is :D
mi már befejeztük a takarítást.
több kéz hamarabb végez hát természetesen a fiuk is be lettek vonva a munkába :D
jöhetnél nyugodtan hozzám is takaritani:)akár ablakokat is:)
sziasztok :)
épp takarítok... be van fejezve a lakásban a dohányzás...ablakot pucoltam :S sárga a nikotintól a hófehér műanyag ablakkeret, és még az üveg is :S látszott a papíron :S
veletek miújság, lányok?
Hál istenek én már nem vagyok lázas már jobban vagyok.Énse voltam jol az orvosnak is mondtam olyan mint akit öszetörtek.De jobban vagyok.
én 1 hete köhögök és szerintem a sok köhögéstől fáj a torkom.
nincs mit semmibe nem került én nagyon köhögök már kb két hete és egyre rosszabb szóval elméletben nagyon tudom ki mit ajánl rá:)
Köszönöm a tájékoztatást,aranyosak vagytok.
a fiúknak nekem is jó volt köhögésre,nekik elmúlt tőle!
igen gyerekek is használhatják
További ajánlott fórumok: