Segítség! Nő vagyok és nőt szeretek! (beszélgetés)
Ebben nincs igazad.
Ha normális, ha nem normális, ezt érzem és kész.
Lehet hogy az a normálisabb egyesek szemében, de attól még ne biztos hogy a boldogság is azzal jár.
Valahogy a kettő keveréke jelenti nálam.
A szex az még kevés, az lehet szimplán nemi vágy is.
Akkor fogalmazzunk úgy: kezdek beleszeretni.
Szabad beütni, hogy szexuális aberrációk.
Wikipediában, vagy valamelyik orvosi oldalon.
És akkor nem kevered a szezont a fazonnal.
Sajnos a munkám része volt egy időben, hogy ezekről pontos információm legyen. És nem volt könnyű beszélni róla.
"azon van a hangsúly hogy perpill beleszerettem egy emberbe, aki történetesen nő."
Szerinted _ mondom SZERINTED ez normális?
"De ha tegyük fel egy férfivel bonyolódnék kapcsolatba (csak azért mert ez a társadalmi elvárás), esetleg szülnék neki gyereket és eljátszanám sok éven keresztül hogy hűdeboldogok vagyunk - az mitől lenne jobb?"
Nem az a kérdés hogy jobb hanem hogy melyik a normálisabb. :)
Valami hasonlót már írtak itt.
Talán a közröhej nicknévvel nem annyira jön be..:-)
Azért te se hulyésgeggy! :)
Beleszerettem az a szexet jelenti, nem a szeretetet/szimpátiát
Mit nézzek át ezzel kapcsolatban? Megnézem!
Én még olyat nem olvastam hogy leszbi ovónő mgerőszakolt egy ovodás fiut, de homo/pedo már igen
?kicsit furcsa nekem..de megértelek!!!:)
igazad is van!
Te meg miről beszélsz???
Végigolvastam a fórumot, és ennyi marhaságot, amit Te meg dew-i összehordtatok...rég nem láttam.
Néhány száz évvel ezelőtt a ti őseitek lehettek a boszorkányüldözők.
Mindenki a szexxel jön... :)
Én még nem szexeltem ezzel a nővel, sőt semmilyen nővel. 28 évem alatt csak férfival volt testi kapcsolatom. Nem erről szól a téma, hanem azon van a hangsúly hogy perpill beleszerettem egy emberbe, aki történetesen nő.
De ha tegyük fel egy férfivel bonyolódnék kapcsolatba (csak azért mert ez a társadalmi elvárás), esetleg szülnék neki gyereket és eljátszanám sok éven keresztül hogy hűdeboldogok vagyunk - az mitől lenne jobb?
mindenki maga dönti el mi igazából jó neki..akár nö akár férfi!!!
szexuális szabadság van!!
Az te vagy. Én meg én. És itt le is zárhatjuk, mert nincs több közös témánk.
A semmit meg nem szeretem ragozni.
Nagyon jól tudod,hogy reagál a külvilág,nem vagy te olyan bugyuta!
Igen,olyan fórumot nyitsz amilyet akarsz,én csak annyit mondtam hogy én nem nyitnék.Nem a te kérdésed
volt az hogy más mit tenne a helyedben?
Igen vannak extrémebbek is,egyikről sincs jó véleményem! :)
Hogy milyen típus vagyok? Más mint te az bizti.
Mindig azt vallottam, hogy az ember csak olyasmit tegyen meg, melyet sem maga, sem mások előtt nem szégyell. Nyugodtan nézhessen a tükörbe és az emberek szemébe egyaránt. Ha szégyelljük a tettünket, akkor biztos, hogy rosszul cselekedtünk.
Radírozni a múltunkban - az már a tegnapra is vonatkozat - nem lehet. A tett, a rossz döntés marad.
Valóban?
Na és mi lenne az amit kimoderálnál?
Ha már a témáknál tartunk,egyik sem érdekes amit
itt felsoroltál de legalább nem kifejezetten magánügy.
Oké, ez a te nézőpontod. Pontosan ezért tettem fel a kérdést, hogy megnézzem hogy reagál a külvilág.
Már bocs de olyan fórumot indítok amilyet akarok, max nem szólsz hozzá.
Vannak itt extrémebb fórumok is, a peteéréstől kezdve az anális szexig mindenről megy a csámcsogás.
Ja, ezek szerint te az a típus vagy aki rögtön odaáll a pasi elé és szerelmet vall! Hát, ez sem biztos hogy célrevezető, én inkább felmérem a helyzetet mielőtt cselekszem.
Mondjuk nekem fiam van, de előbb biztam volna egy homo férfi, mint egy "más " óvónő felügyeletére."
Már bocsánat de hulyeség
A homo, esetleg, könnyebben lehet pedo, mint egy leszbi a kisfiúval
Igaz!
Sokkal érdekesebb táma , hogy kávéztál-e ma reggel, mikor ébredtél, eszi-e már a csimóta a mócsingos húst stb.
Azok valók ide!
***a többi része a kommentnek erősen moderált***
Ez nem igaz!
Hidd el, nekem sem hiányzott ez az élethelyzet és az hogy valaki fenekestől felforgassa az életem.
De nem kérdezett meg senki hogy kérem-e ezt az érzést, jött, kialakult és itt van.
További ajánlott fórumok:
- Úristen!Nős férfit szeretek!!!!
- Azért szeretek Hoxázni, mert ...
- Egy papot szeretek már lassan 10 éve reménytelenül és nem tudom őt elfelejteni
- Szerintetetek túlzás, ha 21 évesen csak elegáns ruhákat szeretek hordani? Alacsony vagyok, ezért gyakran csak tini részlegen tudok venn
- Mindig rossz emberekbe szeretek bele, szeretethiányos vagyok, hogy másszak ki ebből?
- Nem szeretek élni! Kihez fordulhatok segítségért?