Séfek séfe, ki nézi? (beszélgetés)
Nálunk reklámfolyam van egy kis műsorral megszakítva. Persze ez sincs ingyen, fizetünk érte. Ha jobbat szeretnénk, még jobban fizetünk.
Mondjuk én biztosan nem, inkább kikapcs. Semmilyen flixflaxért külön pénzt nem adok, és telefontarifára sem. Korlátlanul dumálhatsz tízezerért-havonta? Mondja olyannak, aki évente se költ rá annyit.
Nyilván aki nem fizet, fogja be a száját, de nem a néző qrta el olyanra, amilyen lett.
Dávid már a döntőben.
Bea meg a süllyesztőben.
Én is! 😒
Egy igazi pitsa!
Ha ő győz, többet a büdös életben nem nézem ezt a műsort.
Még legszimpibb pirosaknál a dundi csaj.
Rudinak drukkolok, esetleg Dávid.
A többi meg olyan amilyen.
Engem az ilyen nem zavar, már ettem lókolbászt én is, és finom.
Az én meglátásom az, hogy ilyen hangulatban nem lehet jól együttműködni, legyen az bármilyen munkáról. Mikor csak az intrika és a másik lejáratása megy csapaton belül is, ott megette a fene.
A feketék kapták a legkevesebb tányért a csapatfőzés során, nekik eleve főzniük kellett.
A pirosak és a kékek ugyanannyi tányérral nyertek ezért onnan is 2-2 játékosnak menni kellett kotyvasztani valamit.
A szőke nagyképű gyerek önként jelentkezett a kékektől, hogy megy, mert neki még neem volt kitűzője. Másiknak a fekete hajú csajt szerették volna a kékektől, mert legutóbb, mikor ilyen helyzet állt elő, akkor bevállalták helyette az főzést. A csaj viszont azt mondta nem megy, mert mivel egyedül ő nem szakács a mezőnyből, már nem lenne esélye, így biztos kiesne, ezért a kékek csak ketten maradnának. Így a borostás srác ment főzni és a nyikhaj szőke a kékektől. A végén a borostás figura, kiesett volna, de kapott egy lehetőséget. Volt két kártya, az egyiken az volt, hogy bent maradtál, a másikon, hogy kiestél.
Persze, kihúzta azt, hogy bent maradtál és játszhat tovább.
A srác mikor visszament, mondta a fekete hölgynek, hogy innentől semmibe nem fog neki segíteni, sem a csapat sem az egyéni főzésben.
Illetve a többi csapat tagjai is nekiestek a fekete leányzónak, hogy a legutóbbi kölcsönt, mikor a borostás képű ment főzni, most vissza kellett volna adnia neki.
De a csaj ezt nem értette meg, azt hajtogatta, hogy azt tartotta szem előtt, hogy a srác szakács, úgy gondolta, hogy csont nélkül bent marad, és így a csapat három fős lesz továbbra is.