Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Scippa szedése, tapasztalatok fórum

Scippa szedése, tapasztalatok (beszélgetés)

22. Amaunet (válaszként erre: 13. - Mateo0)
tegnap 23:01

Gyógyszert szedni nem jó. Főleg nem az antidepresszánsokat. Féltem, ha szedem elvesztem "magam". A racionális, logikus gondolkodást és függővé válok és azon kívül, hogy ellátom magam nem leszek képes másra.

Nem tudom a te utad mi lesz és tanácsot is csak annyit tudok adni, hogy míg nem érzed magad elég erősnek, felkészültnek egy nagy változásra, addig mindenképp az orvosra támaszkodj.

Gödörben vagy, most ne taposs! Nyugodj meg és találj egy egyensúlyt! Pl. a napirend, a sport, a séta sokat segíthet. Nem önzőség az, ha önmagunk számára a saját nyugalmunk, lelki békénk a legfontosabb.

21. liliom10 (válaszként erre: 20. - Liliom10)
tegnap 22:49
Hány éves vagy ? Elmúltál 25 éves ? A kor se mindegy.
20. liliom10 (válaszként erre: 18. - Mateo0)
tegnap 22:19
Elolvastad a tájékoztatót ??? " Forduljon kezelőorvosához, ha nem javul, vagy rosszabbul van !"
19. liliom10 (válaszként erre: 18. - Mateo0)
tegnap 22:15

Én nem szednék nagyobb dózist, még nem beszéltem a dokival.

Valószínű, megkérdezném, lehet- e felére csökkenteni? Vagy esetleg mást szedni .

18. Mateo0 (válaszként erre: 17. - Liliom10)
tegnap 22:07
4.napja szedem 5mg holnap kellene már 10mg , de gondolom ha ennyitől ilyen rosszul vagyok akkor nem kellene erőltetni .. főleg az emelést nem .
17. liliom10 (válaszként erre: 16. - Mateo0)
tegnap 22:02
Milyen adagot írt fel ?
16. Mateo0 (válaszként erre: 15. - Liliom10)
tegnap 21:55

Igen,holnapi napon felhívom.

Úgy gondolom egy gyógyszer sem ér ennyit ,hogy ekkora szenvedés legyen. Nem gondoltam volna ,hogy ilyen létezik ,komolyan. Inkább valami más alternatív megoldást fogok megpróbálni.

15. liliom10 (válaszként erre: 13. - Mateo0)
tegnap 21:40
Telefonon tudsz beszélni a dokival ? Föl kéne hívnod ! Akinél voltunk, ő megadta az e- mail címét is, és a Viberen is lehetett vele konzultálni.
14. Mateo0 (válaszként erre: 8. - Zalma)
tegnap 21:40
Nagyon érdekes , hogy neked semmi bajod tőle .. nekem pedig már ilyen kis dózis is ilyen reakciókat vált ki sajnos . Viszont örülök ,hogy neked bevált :)
13. Mateo0 (válaszként erre: 11. - Amaunet)
tegnap 21:37

Több hirtelen betegség ami időközben megoldódni látszik , költözés ,munkahely elvesztése illetve sokáig egyedüllét .. ezek voltak a kiváltó okok .

Én sem szeretném szedni bevallom őszintén , nem gondoltam ,hogy rögtön ilyen gyógyszert kapok .

12. Mateo0 (válaszként erre: 10. - Liliom10)
tegnap 21:33
Sajnálom ,hogy ilyen tapasztalatok volt. Nagyon nem hangzik jól .Igen ,magándokinál voltam .
11. Amaunet (válaszként erre: 6. - Mateo0)
tegnap 21:19

Mi váltja/váltotta ki ezt a szorongást? Mi az a környezet, ahol felerősödik benned?

Szedtem scippat, úgy 2 hónapig. Mikor figyelmeztettek, hogy az arcizmaim elengedtek, akkor leálltam. Vissza se mentem a dokihoz.

Nem akartam ilyen gyógyszereket szedni, de szorongani sem.

Nem tudom okozta, de tudtam milyen helyzetekben számíthatok rá. Nehéz volt kimozdulni, közlekedni, bejárni a munkahelyre. Izgatott lettem, leizzadtam, szédültem. Többször le kellett szállnom a járművekről.

Megoldódott. Nem vettem tudomást a környezetről. Útközben zene és az olvasás segített.

10. liliom10 (válaszként erre: 1. - Mateo0)
tegnap 21:14

Biztos nem mindegy, ki milyen betegségre kapja ezeket a gyógyszereket. A f3rjem este bevette az egyik fajtát, másnap reggel a Scippát, és nagyon rosszul érezte magát, a vérnyomása nagyon leesett. Felhívtuk a kardiológusát, aki azt mondta, hogy ezeket kórházban kell beállítani pár hét alatt, nem otthon kísérletezni, mert veszélyes lehet. Be is vitte a mentő a férjemet kórházba, ahol el is hagyták a Scippát, másfajtákat állítottak be.

Magándokinál voltál ?

9. Zalma (válaszként erre: 6. - Mateo0)
tegnap 20:52
Nekem nem jó a frontin ,csak a rivotril.
8. Zalma (válaszként erre: 1. - Mateo0)
tegnap 20:49
Nekem semmi bajom nincs a Scippától. 10 mg-t szedtem, de a téli depit miatt pár hete 15-őst szedek. Az első napokban amíg meg nem szoktam az emelést ,fáradtabb voltam.
7. Regin_a (válaszként erre: 6. - Mateo0)
tegnap 20:18

Sokan állitják hogy csak saját maga tud ebböl a xarbol kimászni. Végy erőt magadon, mondják

Baromság!

Frontin mennyiségébe nem szólok bele, mert leveszik a fejem, de az orvosi max. napi 3x0.5mg ha nem tévedek

Néha az embernek saját magát is kell orvosolni

Egyiktöl sem leszel rosszabbúl és nem is halsz bele akármilyen ócskán is érzed magad

Generalizált szorongás egy általános hasraütős bla bla. Pánik az már ütősebb és legalább meghatározható milyen esetekben, vagy azok nélkül is, kitör rajtad a rosszúllét

Bizz egyenlőre az orvosban

Jobbakat kivánok neked! Néha azért kommentelj hogy alakul a sorsod

6. Mateo0 (válaszként erre: 5. - Regin_a)
tegnap 19:33
Adott , Frontint 0,5 mg napközben 1 illetve estére 1, de mintha semmit nem érne sajnos.. lehet inkább meg kellene próbálnom a gyógyszer nélküli gyógyulást . (Egyébként Generalizált szorongás és pánik zavarra kaptam .)
5. Regin_a (válaszként erre: 3. - Mateo0)
tegnap 19:25
Csak úgy kérdem, nem adott a doktor Xanax/Frontint a gyógyszer mellé hogy elnyomja a kezdeti mellékhatásokat? Mert szokás azokat rövid ideig együtt alkalmazni
4. Regin_a (válaszként erre: 3. - Mateo0)
tegnap 19:21

Nem tudom, ezek csak melléktünetek

Mi a fő problémád?

Persze ha leírod akkor sem tudom a választ

Lazíts, munkával ne törödj maradj otthon szedd a bogyót és foglald le magad, magad és az elmédet is. Nem lehet nagy okosságot/tanácsot adni ezzel a szemétséggel kapcsolatban.

3. Mateo0 (válaszként erre: 2. - Regin_a)
tegnap 19:11
Köszönöm a választ ! Tehát az emelt dózistól nem kell tartanom ? Illetve a mellékhatások(éjszakai izzadás durván ami miatt alvás sem megy ,napközbeni rossszullét szédülés melegség érzés izzadás) mennyi idő alatt mulhatnak el? dolgozni sem tudok tőle sajnos egyenlőre .
tegnap 19:02

Nem szedtem, de a társai közül jópárat

Tedd úgy ahogy a doktor mondta

Első időkben az alap tünetek felerősödhetnek. Olvass utána az antideprenszánsok mellékhatásainak. Majd egy hónap vagy még több után mondd hogy használ vagy nem

Nyugi, rosszabb nem lesz már max. érdemben nem fog használni. Akkor csere szokott lenni valami másra

Volt gyógyszer ami kb. két év szedés után használt, haugyan az használt

tegnap 18:45

Sziasztok ! Scippa szedéséről szeretnék tapasztalatokat kapni . 4.napnal járok és iszonyat rosszul érzem magam 5mg-ot szedek és holnap kellene dupláznom ..egyszerűen nem merem . Mi lesz ha még rosszabbul leszek?

Igen tudom van már hasonló fórum és menjek orvoshoz . Nyilván járok ,de kíváncsi vagyok a véleményekre ,nagyon is.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2026, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook