Főoldal » Receptek » Saláták, öntetek receptjei » Savanyú káposzta céklával, almával recept

Savanyú káposzta céklával, almával recept

A Savanyú káposzta céklával, almával hozzávalói:
35 dkg savanyú káposzta
35 dkg cékla
2 savanykás alma
1,5 dl almalé
3 evőkanál mangóchutney
só, bors, csipet cukor


A Savanyú káposzta céklával, almával elkészítési módja:
Meghámozzuk, és vékonyra reszeljük a céklát. Az almalevet elkeverjük a chutneyval, felfőzzük, és kb. 5 percig pároljuk benne a céklát. Hozzáadjuk a savanyú káposztát, és fedő nélkül kb. 10 percig főzzük. Hozzáadjuk a lereszelt almát, sóval, borssal, cukorral ízesítjük.


Kategória: Saláták, öntetek receptjei


A savanyú káposzta céklával, almával elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook