Főoldal » Receptek » Halas ételek receptjei » Grillezett halszelet zöld salátával recept

Grillezett halszelet zöld salátával recept

A Grillezett halszelet zöld salátával hozzávalói:
4 szelet hal; lehet lazac, tőkehal, lepényhal vagy tonhal
olívaolaj
citromlé

szószhoz:
4 evőkanál olívaolaj
2 szál újhagyma
5 evőkanál korianderlevél lehetőleg friss
kiskanál méz
1 kiskanál fehérbor
2 gerezd fokhagyma


A Grillezett halszelet zöld salátával elkészítési módja:
A szósz hozzávalóit turmixgéppel sima péppé dolgozzuk, hűtőbe tesszük. A halszeleteket megkenjük olívaolajjal, meglocsoljuk citromlével., majd grillrácson mindkét felét kb. 5 percig sütjük. A szószt a forró halszeletekre kenjük, és friss, teljes kiőrlésű magvas kenyérrel fogyasztjuk.

Jól illik az ételhez a fejes saláta is.


Kategória: Halas ételek receptjei


A grillezett halszelet zöld salátával elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook