Főoldal » Receptek » Sütemények, édességek receptjei » Sárgabarack parfé recept

Sárgabarack parfé recept

Elkészítési idő 30 perc
Zsírszegény Zsírszegény

A Sárgabarack parfé hozzávalói:
40 dkg kimagozott érett sárgabarack,
4 dl tejszín,
fél citrom leve,
édesítő ízlés szerint,
csipetnyi só


A Sárgabarack parfé elkészítési módja:
A sárgabarackot a citromlével,sóval,édesítővel turmixba tesszük,és simára keverjük.A tejszínből kemény habot verünk,fél percig ezzel együtt turmixoljuk a masszát.Ezután fóliával bélelt őzgerinc vagy más formába töltjük,elsimítjuk,és a mélyhűtőben megfagyasztjuk. Forró vízbe mártott késsel szeleteljük.


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


A sárgabarack parfé elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook