Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Sajtos rakott hús, ahogy én csinálom recept

Sajtos rakott hús, ahogy én csinálom recept

A Sajtos rakott hús, ahogy én csinálom hozzávalói:
csirkemell (pulykamell)
trappista sajt
bacon
liszt
tojás

bors, oregánó
bazsalikom
chili


A Sajtos rakott hús, ahogy én csinálom elkészítési módja:
A filézett csirkemellet szeletekre vágjuk, kicsit megklopfoljuk. Besózzuk, fűszerekkel ízesítjük, majd liszbe, tojásba, reszelt sajtba forgatjuk (mint a panírozás, csak prézli helyett sajt). Egy tepsibe szorosan egymás mellé rakjuk, még egy kis sajtot szórunk rá, beborítjuk baconnel (ha nem elég nagy a tepsi, lehet több sorba is tenni, de a sorok közé bacont kell tenni!). Alufóliával letakarjuk, és kb. 1-1,5 órára a sütőbe tesszük (amíg puha lesz a hús). Utána levesszük az alufóliát, és kb. 20 percig még sütjük, hogy szépen megpiruljon.

Burgonyapürével isteni!


Kategória: Húsételek receptjei


A sajtos rakott hús, ahogy én csinálom elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook