Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Receptek » Vegetáriánus ételek receptjei » Sajtkrémmel töltött padlizsánrolád recept

Sajtkrémmel töltött padlizsánrolád recept

A Sajtkrémmel töltött padlizsánrolád hozzávalói:
1 padlizsán
1 evőkanál olívaolaj
só, fekete bors
2 evőkanál kecskekrémsajt
6 evőkanál tejszínes krémsajt
1 fokhagymagerezd
1 evőkanálnyi apróra vágott kakukkfű
3, olajban eltett aszalt paradicsom


A Sajtkrémmel töltött padlizsánrolád elkészítési módja:
A padlizsán két végét levágom és hosszában elfelezem. A két fél padlizsánból 3-3 hosszú szeletet vágok. Egy tepsibe sütőpapírt fektetek és egymás mellé teszem a padlizsánszeleteket. Olívaolajjal megkenem, sózom, borsozom őket. 190 fokra előmelegített sütőben 15 perc sütés után megfordítom a szeleteket, sózom, borsozom ezt az oldalukat is, és még 10 percig sütöm.
Összekeverem a kétféle sajtkrémet a finomra zúzott fokhagymával, a kakukkfűvel.
A paradicsomokat félbevágom.
A padlizsánszeleteket megkenem a fokhagymás sajtkrémmel, rájuk teszek egy-egy aszalt paradicsomot, és feltekerem a szeleteket.



Kategória: Vegetáriánus ételek receptjei

A receptet beküldte: , okt. 19. 14:50

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2018, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook