Főoldal » Receptek » Halas ételek receptjei » Padlizsános hal recept

Padlizsános hal recept

Kalória 298,6
Zsírtartalom 12,3

A Padlizsános hal hozzávalói:
60 dkg tengerihal-filé
50 dkg padlizsán
50 dkg paradicsom
2 gerezd fokhagyma
5 evőkanál olívaolaj
borsikafű



A Padlizsános hal elkészítési módja:
A padlizsánt héjastól és hosszában ujjnyi vastagra szeleteljük. Teflonserpenyőben szeletenként elősütjük, majd besózzuk. A paradicsomot egy percre forró vízbe dobjuk, lehúzzuk a héját, majd felkarikázzuk. Ezután egy tűzálló edényben rétegezzük a halat, a padlizsánt és a paradicsomkarikákat. Közben sózzuk, megszórjuk a borsikával és fokhagymával ízesítjük. Forró sütőben 200-220 Celsius-fokon 40 perc alatt pirosra sütjük.

Norbi Update-kód:1
Atkins-diétában is fogyasztható


Kategória: Halas ételek receptjei


A padlizsános hal elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook