Rózsaszín színű cipőt húzhat egy negyvenes nő? (tudásbázis)
Hűha! Tapasztaltál ilyet? Én két hónapja nyúzok egyet, még semmi jele, de 1/2 évig csere, nekem azt mondták.
Nagyon sajnálnám, mert mindig újak jönnek, lehet már ilyet nem kapnék, bár 2 párat vettem .
Egy pirosat és egy sötétkéket.
A 2 tavaszi cipőt nem volt alkalmam eleget használni, majd ősszel. :)) Örülök, hogy másnak is tetszenek, csak kicsit megijesztettél:(
A CCC-ben szép kis cipők és szandik akadnak.
Most vittem vissza a 2. szépséges szandit. Tényleg azok, mutatósak, egyediek.
De ha 3-4 hét múlva leválik ez-az róluk (nem napi szintű használat mellett) akkor az már gáz...és nem is a pár ezres olcsóbb fajtából...
Persze!
Én is húzok!;)
Hogy lehet ilyet kérdezni?
Persze, hogy húzhatsz!
Nem kortól függ, hanem attól, jól áll-e,és jól érzed-e magad benne!
Ezek nagyon szépek!:))
Azegyik itt olyan,mintha szürke lenne.Csinos, és ezek kényelmesek is.
Én mostanában a CCC-t fedeztem fel , nagyon kényelmesek, szépek, jó áron.
Nem Ara-s árak.
Homokszínt írtam és nem drappot vagy barnát, de nem ez a lényeg!
És éppen legutóbb én is Ara-cipőt vettem, a fiatalosabb sorozatukból, a Jenny-ből. Megpróbálom bementeni a fotót róla, és egy másik kis balerina kedvencemről, amelyet szintén nemrég vettem. Egyébként kifejezetten világos drappban vagy inkább krémszínűnek kellene nevezni (?) is van egy remek Rockport-márkájú városi túracipőm, nem hiszem, hogy bárki öregesnek tartaná!
A barna egyébként tényleg a legszörnyűbb színek egyike, ebben egyetértünk. Bár a nyersbőr jellegű cipők között van olyan barna is, ami nagyon klassz, például a Timberlake-szandálokból van ilyenem.
Egyiket sem!
A nejed majd megszokja! :))
H
Nekem meg Arák vannak, mostanában pedig a CCC-ből kényelmes, szp darabok.:))
Sötétkék még jó, de a dtappra, barnára rásem nézek, 75 éves koromig!
És , hogy jön ide Eszenyi? Olyat mong
dj, aki tud is öltözködni, és jól is néz ki; pl. Koncz Zsuzsa.:))
É
Nem tudom, minek kell ennyit erőlködni rózsaszín meg piros cipőkkel, különösen, mert hogy jobb társaságokban bizony ezek 40 fölötti nőkön már szánalmasan nevetségesnek minősülnek! Kivételt képez, ha az illető hölgy egyébként is extravagáns stílusú színésznő például, Eszenyi Enikőn nagyon jók még ezek az ő korában egyébként már nem javallt színek is!
Én nemcsak úgy hiszem magamról, de a szigorú ítélőim szerint is, fiatalosan, de koromhoz illően öltözködöm. És nagyon jól megvagyok rózsaszín és piros cipőcskék nélkül, pedig van annyi pár lábbelim, hogy már alig férnek, mert nem tudok ellenállni egy-egy gyönyörű darabnak. Jellemzően homokszínű és sötétkék cipőim vannak a fekete mellett persze. Még aranyos kis esőcsizmám is van sötétkékből, meg Lacoste tornacipőm, vagy például balerinacipő fazonú Tommy Hilfiger. Ezek fiatalosak, divatosak, de nem tesznek nevetségessé.
Akkor 50 felett már a piros sem?
Mehet a cipő, az nem gáz, csak a rózsaszín táska......na, az igen.:))
Azt gondolom, hogy ezt nem lehet így kategorikusan kijelenteni. Már miért lenne nevetséges? Miért ne lehetne 40 fölött felvenni rózsaszínt?
Lehet, hogy a fórumindítónak a kisugárzása, az egyénisége miatt sokkal jobban áll és sokkal közelebbi mint egy huszonévesnek. Sok olyan negyvenes van akik bátran lepipál(hat)ják a 20-30 éveseket.
Persze!
Nyugodtan viseld, nekem még púder rózsaszín színű táskám is van hozzá. És ez nem kor függő.
Magunk miatt!!
Hogy tudjunk mosolyogni a tükör előtt, és csettinteni!DDD
Még akkor is, ha másnak nem tetszik! MI MAGUNK vagyunk a lényeg! DDD
Engem sem érdekel már rágóta, és nem a korom miatt!!! :DDD
Ez önérzet és önbecsülés kérdése, kinek mikor jön el az ideje ... :DDD
Nem tudod megmutatni itt?
Lehet, hogy igaza van a párodnak.:))
Mert még egy rózsaszín szandál,vagy mokaszin még elmegy, de nehogy rózsaszín táskát vegyél hozzá!
Inkább egy sál, vagy öv legyen rózsaszín!:))
Egy nő sosem lehet annyi idős, hogy ne érdekelje; ki mit szól a kinézetéhez. :))
Majd, ha magatehetetlen betegek leszünk........de addig nem!:))
Legyen!:D
Vegyék!:D
Tépjék!:D
Nem rózsaszín virákokra vagy szívecskékre gondoltam. :))
De akkor legyen tiszta fekete, legfeljebb ""leveszik " róla. DDDDD
További ajánlott fórumok:
- S.O.S. Fehér ruhák közé keveredett egy piros..., minden rózsaszínű lett. Milyen módon tudnám újra kifheréríteni a ruhákat?
- Púderszínű (halvány rózsaszín) ruhához milyen színű cipő (magassarkú) illene?
- Rózsaszín falhoz milyen színű függöny illik?
- Kérlek segitsetek! Halvány rózsaszín lett minden a gépben mosás közben.Van valamilyen tuti módszer, hogy eredeti szinük legyen a ruháknak?
- Halvány rózsaszín nadrághoz milyen színű felsőt lehet felvenni?
- Hogy hívják azt a csomószerű dudort, ami kisbabák fején szokott lenni és rózsaszínes-piros színű?