Rövid a hajam (beszélgetés)
33 évesen már öregnek érzed magad? :)
Amúgy szerintem nem korfüggő a hajszín (az ősz kivételével :) ). Szerintem meg rövidebb hajhoz jobban passzol bármilyen ütős szín, a hosszúnál már esetleg túl sok lenne. Mindenesetre viselni kell a feltűnő hajat, mert felhívja rád a figyelmet. Ha ezt nem szeretnéd, nem ez a stílusod, akkor inkább maradj valami szolíd színnél.
mindig változtatom, mert utálom ha mindig ugyanolyan! ha ugyanolyan akkor nem ltáják, hogy fodrásznál voltam és nem dicsérik meg! :D
meg szeretem a változatosságot!
Vörösben vannak nagyon szép színek! fekete egyszer voltam, véletlenül, mert kicserélték a dobozban a tubust és nem szőke volt benne, hanem kékes-fekete, úgy néztem ki, mint egy sátánista :D
na, ebbe tudok segíteni, mert nekem mindig változik és vendéglátós vagyok!
amikor tarajam volt akkor ,szőke volt a taraj része, az oldala barna!
utána lett olyan, hogy a jobb oldal az hosszú volt, a bal oldal rövid és padlizsánszínű volt.
Akkor volt megint tarajam és full pink.
aztán megint tarajom csak az egész full szőke.
utána volt manga hajam , azut nagyon szerettem, akkor barna volt, lila csíkokkal! lehet, hogy megint manga hajat kéne szerválnom! :D húúú, nem is rossz ötlet
és most borzalmas frizura szép jegesbarna hajszínnel!
nekik tetszik, nekem nem :D
én már hosszút szeretnék :D
Szia!
Nekem ilyen a hajam most:
oldalt rövidebb, mert elrontotta a fodrászom, barna is jelenleg, és utálom.
Mit csinálok vele? Húzogatom mindennap, hogy gyorsabban nőjön!
Viccen kívül, növesztem, de amúgy g2b waxot használok és lakkot...és akkor kb így néz ki és hordható, amúgy meg baseball sapka ha nem dolgozom!
Szia!
Nekem is rövid a hajam, illetve most már elkezdtem növeszteni, de nyáron egészen rövid volt hátul, kb. másfél centi, elöl kb. a szememig érő frufruval és oldalt is kicsit meg volt hagyva, úgy értem, nem volt körbevágva a fülemnél.
Én úgy hordtam általában,hogy hátul összevissza borzoltam erős hajzselével, elöl pedig kivasaltam kicsit a frufrurészt, így nagyon vagány és mégis nőies maradt.
Mostanában úgy szoktam,hogy oldalt kicsit kipödröm hajvasalóval, hátul egyelőre nem lehet még, elöl pedig szintén kivasalom. Az volt még jó az egészen rövid frizurában,hogy elöl mindegy volt,hol választom el,egészen oldalra tudtam fésülni és zselézni.
További ajánlott fórumok:
- Levágassam a hajam extra rövidre?
- Gusztustalanul vágták le a hajam!Tudtok ajánlani vmi klassz rövid hajat?
- Levággattam rövidre a hosszu hajam, .Nem érzem igy jól magam.Ha visszrakatom az nagyon ciki?
- Rövid hajamat szeretném megnöveszteni, de félek az átmeneti időszaktól. Mi lehet a megoldás?
- Rövid tüsi hajam egyszer lett festve padlizsánra. Szeretnék egy 7.1es szint.Egy szőkités majd festés elég?
- A melír nagyon tönkrevágta a hajamat. Töredezik és hullik. Hogyan hozható helyre rövidre vágás nélkül?