Rossz álom! (beszélgetés)
Helló lányok.
Majd csak ideérek.
Évi most ment vissza,filmet nézek a laptopon.
nálunk nics csengő,
ill.van csak Mázlinak hivják,
Na lányok!
A guta üt meg!
2*40-kor becsöngetett valaki oszt tovább ment:-(
Semmi álmom nem maradt meg!Annyira dühös voltam!
Én is próbálok új lendületet venni, tavaly nagyon sikeresen fogyiztam, aztán meg hipp-hopp visszaszedtem. Mindig ez van...
Mostmár két napja eszem határozottan kevesebbet. De a vacsit kihagyni én nem tudom.
Koplalnom nem is szabad, prediabeteszes vagyok. De lelkileg sem tudnám, illetve én éhesen nem tudok elaludni.
Akkor tényleg cserélnünk kéne. Én meg szeretném, ha nemcsak mondogatná a fiam hogy kimegy egy időre külföldre, hanem tényleg ki is próbálná magát. Van középfokú angolja, hajópincér lenne, bár ahhoz a szakmához semmi köze. Egy csomó haverja élt már hosszabb-rövidebb ideig külföldön, szerintem kell az egy mai fiatal embernek.
De valójában persze szeretem, hogy itt van. Olyan megnyugtató. Szerintem meg is nyertem őt örök időkre, de erre persze nem lehet mérget venni. De úgy néz ki.
Amikor néhány évvel ezelőtt mobillá vált a helyzet, kérdeztem tőle hogy vegyünk-e két külön lakást, vagy fizessem ki ezt a duplát egyben. Azt mondta hogy fizessem ki, ő nem szeretne elköltözni. Velem szeretne maradni. :-) Aranyos, nem? Meg kényelmes... :-) Tök külön van, a bejáratunk sem közös, de közel vagyunk, és én nem lógok rajta - rajtuk, hagyom őket önálló lenni.
A fiam ragadós kapcsolatában is benne van a gyerekem lustasága.
Ámbátor annyira nem volt lusta, hogy egyszer-kétszer idehozzon valaki mást, a menyem még rajta is kapta őket. A gyermekem meg csak annyit mondott neki, hogy menj ki. :-)
Aztán meg nekem panaszkodott. Mondtam neki hogy figyi, nagy általánosságban hűséges tipus, ami nem azt jelenti hogy a gyakorlatban is az. Az apja kifejezetten hűtlen volt, de már a nagypapa, dédpapa is... :-) Ezek mán csak ilyenek. :-)
Én nem láttam még a páromat vasalni, eléggé be van oltva a háztartási munkák ellen.
Elvileg tudja, gyakorlatilag nem csinálja. Ő is sokat volt egyedül - miért ne tudná. De nem várok el tőle ilyen attrakciókat, rém sokat dolgozik, nem napi nyolc órákat.
hát eleinte nehezen jöttem rá,nincs magyar utasitás,
Évi forditotta le,
meg rajzos ábrák vannak,
hát elég fura volt,de arra tökéletes lesz ha nadrágot vagy nagyon gyűröttet kell vasalni,
Ádám munkáspólói voltak a tesztek,meg a papa inge,
hát az biztos hogy 54000-ft nem adnék érte,
Gratulálok!Sokra vitte az összes gyerek!Jó érzés lehet,meg az is,hogy itthon maradtak!
Jók voltak az alapok😄
Én?
Írtam,hogy főztem,kutyát sétáltattam😄