Rossz álom! (beszélgetés)
Értem. A pénz nagy úr. A bátyádnak tényleg minden joga megvolt ott lenni, hiszen a felét megörökölte.
Talán a tiéteket kellett volna eladni, és abból kifizetni a bátyádat, azt meg gondolom a párod nem szerette volna. Arról nem is beszélve, hogy akkor oda szolgalmi út... talán kényelmetlen is lett volna.
Hát ezen mostmár nem túl sokat lehet segíteni.
KI kellett fizetni a bátyámat!
Ott volt anyu háza egy telken a miénkkel és iszonyatos fájdalom volt felmenni!Arról nem beszélve,hogy a rezsit is fizetni kellett!
A nagy gond az volt,hogy a bátyám hazajárt és ezt a párom nem viselte el!Úgy érezte, neki ehhez joga van!Mentünk haza és ott ült a teraszunkon!Engem nem zavart,de a ház ura rosszul viselte!
Jaj szegény!
Kell egy kis wellness!
helló lányok megint nem emlékszem mit álmodtam,
igaz nem is jól aludtam,a változatosság kedvéért a sarkam hülyült meg,hajnalban bevettem egy bogyót,de nem lett sokkal jobb,
annyira elegem van már ,ha éppen itt nem fáj,amott kezdi,
Nem tudom...
Annyira kötődöm oda:-(
Dehogynem, majd megtalálod azt ahova nagyon fogsz kötődni. Lehet hogy nem ez az még, ahol most vagy.
Én már nagyon otthon vagyok, ideje is már. :-)
Szintén szoktam a régi helyszínekkel álmodni. De csak a nagyszüleim házaival, az egyikben laktunk is.
A szüleimével nem, pedig ott éltem vagy 12 évet, és mégsem. Az nem szerepel az álmaimban.
Hogy vagytok?
Álmodtam,de megint elillant!Arra viszont emlékszem,hogy megint a régi házunkban voltam,meg valami csókolózásra valakivel!
Ha álmodom egy házról az mindig a régi házunk!Ott van az otthonom és szerintem soha többet nem érzek majd olyan kötődést egy helyhez sem!
Magyon sajnálom!
Reggel jössz Pestre?
Mindíg talál valamit amin eldurran az agya,
Májusban vett egy Puma cipöt,kijukadt a talpa,vissza akarta vinni,de nem talalta meg a blokkot,a lakotársa nyitvahagyta a wc ablakot,erröl idegbajt kap mert hogy ott jönnek be a pókok.
Felmondott az egyik kolleganöje,így is sok a munkája, most még több lesz,
Még meg hasonló nyalánkságok.
jobban ,kidühöngi magát aztán jobban lesz,
igazi királykisasszony,