Rossz álom! (beszélgetés)
most omlottam le,
nem emlékstem mit álmodtam,
ma sokat mentem,úgy fáj a lábam,bőgni tudnék,
Bújócskáztok?
Ki,hogy aludt?
Én semmire nem emlékszem!Lehet jobb is:-)
Szegény drága!
Az emberi rosszindulat miatt szenved szegény kutya!Hogy lehet bántani egy állatot?
Komolyan csak egyszer adnának a kezembe egy ilyen sz@rkupacot!
Én is, de mindenkinek nehéz dolga lesz vele. Bántalmazták, retteg. Biztosan fel lehetne ezt oldani nála, de nem egyszerűen félt, hanem kissé ellenségesnek is tűnt. Én nagyon sokat simogattam, aztán végül (egy fél nap meg egy éjszaka, és délelőtt volt itt) engem is megmorgott. Akkor addig meg alattomos volt?
Nem tudom. De a kopó tulajdonságok miatt én nagyon félteni kezdtem a cicákat, jobb is hogy így történt.
Van problémamentes kutya is, lehet olyat találni. Meg ez nem is tűnt kölyöknek, pedig annak volt "eladva".
A cicák sajátok, a kutya csak vendég volt. Menhelyes kutty, és annyira idegbeteg volt hogy nem vállalták be a gyerekek. A fiamra morgott, ugatott.
Nameg annyira erdélyi kopó fazonja van, hogy talán az is. Azért tettem oda a fotóját, hogy láthassa aki ért ehhez, de majd leveszem. Az erdélyi kopó nagyon jó vadász, de sajnos híres macskagyilkos. Még egy rossz pont. :-)
Jaj,azok a cicák meg annak a kutyának a pofia!
Csodálatos állatkáid vannak!
Nagyon otthonos, nagyon szép látvány. Meg kis papír vagy akármilyen csipkéket kell tenni a polc szegélyre. :-)
Hát nekem sincsen cicoma, viszont rengeteg befőttem van, szorgalmas voltam, mint a hangya. Tán annyi cseresznye el sem fog fogyni.
Most egy üvegenként teszem el az ubit, ahogy terem. Ilyen nagyobbacska, háromlityis üvegekbe.
Év úgy vagyok vele, hogy jó legyen, ne dekoratív. De azért jólesik így is rájuk nézni. :-) Az én művem. :-)
:-)Hát az Én kamrám sem egy tipikus kamra!
Eyszer már kellene valamit befőznöm!
na még most értem rá,
eddig a papa szerelméhez kerestem alkatrészt,
nekem is ragad a szemem ,
megyek csinálok kávét,
most kenegetem megint ló géllel,hátha jobb lesz,
tegnap mondtam a papának hozza a láncfűrészt mert ennél a faláb csak jobb lehet,