Rosaceára jó a bioptronlámpa? (tudásbázis)
:-)
Csukott szájjal és a kézivel három-négy fogásból tudod megkezelni a panorámát, közepessel vagy családival elegendő szemből.
Ha nincs gyulladás, akkor szerintem érdemes lenne kékkel kezelni közvetlen a bőrhöz érintve.
Köszönöm szépen!
Fogínysorvadásnál hogy kell? Csukott szájjal, vagy közvetlen a fogínyre?
Az egyórás szüneteket annyiszor ismételd, ahányszor tudod.
Ha otthon vagy, akkor 6-8 kezelés is bőven belefér, de ha csak reggel és este érsz rá, akkor annyival kell beérni :-)
Hogy az IPL-t hagyod e vagy sem, azt Neked kell eldönteni, de ha van egy-két heted, és nem gond, akkor arra az időre érdemes lenne csak a lámpát használni, hogy lásd a hatást.
Abban az időben viszont minimum napi 3 alkalommal érdemes lenne kezelni, hogy minden esélyt megadhass a bioptron terápiának.
Pont tegnap beszéltem egy dentálhigéniában dolgozó munkatárssal, aki ugyanerre a problémára kérdezett rá - és rácsodálkozott, hogy a fogínysorvadást szépen lehet vele kezelni.
Szia! Pont ezt akartam kérdezni, hogy mennyi ideig kezeljem. Még azt írd meg légyszi, -egy órás szünetekkel - de hányszor naponta?
Szerinted akkor az IPL-re ne is menjek csak a lámpát használjam naponta?
Szívesen.
Kitartással és egy órás szünetekkel (2-2perc/pont majd egy óra pihi 2-2perc/pont majd egy óra pihi....) kezelném.
Kell lennie eredménynek.
Igaza van a kozmetikusodnak, de csak részben!
Ugye írtam én is két "intelmet":
1. távol (20-30cm) kell lennie, hogy kevés hőt vegyen fel a szövet és nehogy vérbőséget-értágulatot okozzon a besugárzott hő.
2. hideg színnel (mondjuk kékkel), hogy tovább csökkentsük a besugárzott (egyébként icipici) hő káros hatását.
Ha még egy ventillátor kersztbefúj és elviszi azt a kis hőt is valamint 2-2perceket kezelsz egy egy pontot, hogy ne legyen ideje átvenni a hőt, akkor nagyon sokat tettél, hogy ne legyen gond.
Nekem ez a véleményem.
Ha van vevőd a kislámpámra passzoljad gyorsan, :-) már nagyon várom a nagyobbat.
Köszönöm, nagyon kedves vagy! Nekem is van bioptron lámpám.Tegnap egy hölgy nálunk járt és bemutatta a lámpát. Többek között azt mondta, hogy jó a rosaceára is. Régebben nekem a kozmetikus azt mondta, hogy rosáceára a világért sem használjam, mert vérbőséget okoz és értágulatot. Kb.8éve van lámpám és az arcomra nem is használtam.
Szeretném tudni, hogy melyik vélemény a helyes!
Igen, de távol kell lennie és ha lehet színnel kezeld, lehetőleg hideg színekkel.
Nekem van egy kislámpám, szeretnék egy nagyobbat, ha érdekel írj bátran, amíg nem kel el, szívesen kölcsönadom.