Róbert Károly Magánklinika lombikosaival beszélgetnék (beszélgetés)
E vitamin: 400 mg/nap
D vitamin: 3600Ne/nap
C vitamin: 500mg/nap
Koenzim Q10: nekem 60-as van, de lehet akár 100mg/nap
Inofolic: 2tasak/nap
Mindenbôl jó sok 😃
Most a napokba várom a nem vártat és indul minden Már nagyon izgulok. A szurik behűtve. Ez lesz az első lombikunk és az utolsó is remélem.
A vitaminok mennyiségével kapcsolatban a gyógyszerész tud majd segíteni?!
Szia Krisztike,
Èn az első előtt nem szedtem várandós vitamint, mindent külön bogyókból szedtem össze, de ahogy megtudtam, hogy nem sikerült már dèlután mentem a patikába.
Èn Trimeszter vitamint szedtem a 2-ik lombikig, ès szedek azóta is, plussz 200 mg q10-et. Párommal is szedettem 2 hónapig ferulantot ès 50-100 mg Q10-et.
Plussz a fehèrjedús táplálkozás, ami nekem amúgy is alap volt a sportos èletmód miatt, de ilyenkor azoknak is fel kell turbózni magukat fehèrjèvel, akik nem szoktak enni.
Èn ugyan bort nem ittam, de azt mondják napi 1 dl vörösbot erősíti a nyálkahártyát.
Rose,
Nagyon örülök Neked, nagyon jó lesz az első uh. Persze èn akkor is sírtam, de azóta is :) azóta se múlik csodám, h sikerült, ès minden nap hálás vagyok èrte.
En is nagyon sajnalom Felicia! 😢
Azert a 20 tüszô nagyon sok volt, biztos megviselt fizikailag... na de majd a FET meghozza a sikert 😊🙏🏼 Tudom mar a kovetkezo lepest, vagy most meg nem is akarsz ragondolni?
Az lett sajnos amire számítottunk 😔 legalább már nem ért annyira váratlanul. Igazából a görcsölés miatt már egy ideje sejtettem hogy ez lesz, persze reménykedtünk az utolsó percig.
Ez van, megyünk tovább, szerencsére vannak fagyasztott embriók így talán nem kell olyan sokat várni a következő próbálkozással.
Szia Greta, a szurik nem konnyuek szerintem senkinek... nekem az volt a trukkom, hogy igyekeztem gyorsan tullenni rajta, nem gondoltam tul, csak boktem. Aztan valahogy belejottem... a vegere mar jobb volt nekem magamnak csinalni, mint ha a ferjem csinalta volna. Utana meg picit mindig megjutalmaztam magam 😁
Hajra, egyre konyebb lesz!!!
További ajánlott fórumok:
- Róbert Károly Magánklinika szülészete (régi Nyírő) vélemény?
- Járt már valaki a Róbert Károly Magánklinikán (volt Nyírő Gyula Kórház)?
- Maternity Magánklinika vs. Róbert Károly Magánkórház
- Róbert Károly Magánklinika - tényleg csak az írjon, akinek van tapasztalata erről!
- Róbert Károly Magánklinika (volt Nyírő) meddőségi vizsgálat
- Milyen a Róbert Károly Magánklinika szülészete ill. csecsemőosztálya?