Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Rizsliszt fórum

Rizsliszt (beszélgetős fórum)


2010. dec. 18. 21:32
Párizsi bundához is lehet rizslisztet használni? Köszi!
11. eperlevél (válaszként erre: 9. - Encsy75)
2010. jún. 25. 17:53
Az nem kifejezés hogy száraz....:D
2010. jún. 25. 16:14
Bármit, csak kenyeret nem....pl piskóta?
2010. jún. 25. 16:10

Attól,hogy lejár a szav ideje nem biztos,hogy el is romlik.HA nem molyosodik be semmi baja sincs.Száraz helyen nem romlik meg olyan könnyen.

Bármit tudsz belőle főzni sütni,én már évek óta használom.Kicsit szárazabb mint a búza liszt.

8. 4b6a2525df (válaszként erre: 7. - Zsuzso100)
2010. jún. 25. 11:16

csinálj belőle galuskát (nokedli:), palacsintát.(akár le is fagyaszthatod)

De jul. 30 még messze van:)

7. zsuzso100 (válaszként erre: 6. - Eperlevél)
2010. jún. 25. 11:01
Akkor valami mást....majd megnézem. Csak valahol olvastam, hogy elég rövid a szavideje és igen, július 30 és még nem bontottam meg, ne kelljen kidobni.
2010. jún. 25. 10:21
Hát a kenyér rízslisztből.... Sosem sikerült még normális kenyeret csinálni belőle vagy jó receptet találni....
2010. jún. 25. 09:24
Ha kenyeret is sütnék, milyen arányban mehet?
2010. jún. 25. 08:21
rántáshoz..:)
2010. jún. 25. 08:21

Nem kell másként kezelni, de más. Más állagú lesz az étel, több kell a ántáshoz, habaráshoz. De pl sosem csomósodik.


A tesóm lisztérzékeny, évek óta főzünk vele.

2. 4b6a2525df (válaszként erre: 1. - Zsuzso100)
2010. jún. 25. 08:16
Én használom (ugyanis vércsoport diétázok) Egyáltalán nem kell másképp kezelni, mint a búzalisztet.
2010. jún. 25. 08:12

Használja valaki? Máshogy "működik", mint a sima liszt? Tanácsokat várok!

Köszi mindenkinek!

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook