Rizsliszt (beszélgetés)
12. zsuzso100
2010. dec. 18. 21:32
Párizsi bundához is lehet rizslisztet használni? Köszi!
11. eperlevél (válaszként erre: 9. - Encsy75)
2010. jún. 25. 17:53
Az nem kifejezés hogy száraz....:D
10. zsuzso100
2010. jún. 25. 16:14
Bármit, csak kenyeret nem....pl piskóta?
9. Encsy75
2010. jún. 25. 16:10
Attól,hogy lejár a szav ideje nem biztos,hogy el is romlik.HA nem molyosodik be semmi baja sincs.Száraz helyen nem romlik meg olyan könnyen.
Bármit tudsz belőle főzni sütni,én már évek óta használom.Kicsit szárazabb mint a búza liszt.
8. 4b6a2525df (válaszként erre: 7. - Zsuzso100)
2010. jún. 25. 11:16
csinálj belőle galuskát (nokedli:), palacsintát.(akár le is fagyaszthatod)
De jul. 30 még messze van:)
7. zsuzso100 (válaszként erre: 6. - Eperlevél)
2010. jún. 25. 11:01
Akkor valami mást....majd megnézem. Csak valahol olvastam, hogy elég rövid a szavideje és igen, július 30 és még nem bontottam meg, ne kelljen kidobni.
6. eperlevél
2010. jún. 25. 10:21
Hát a kenyér rízslisztből.... Sosem sikerült még normális kenyeret csinálni belőle vagy jó receptet találni....
5. zsuzso100
2010. jún. 25. 09:24
Ha kenyeret is sütnék, milyen arányban mehet?
4. eperlevél
2010. jún. 25. 08:21
rántáshoz..:)
3. eperlevél
2010. jún. 25. 08:21
Nem kell másként kezelni, de más. Más állagú lesz az étel, több kell a ántáshoz, habaráshoz. De pl sosem csomósodik.
A tesóm lisztérzékeny, évek óta főzünk vele.
2. 4b6a2525df (válaszként erre: 1. - Zsuzso100)
2010. jún. 25. 08:16
Én használom (ugyanis vércsoport diétázok) Egyáltalán nem kell másképp kezelni, mint a búzalisztet.
1. zsuzso100
2010. jún. 25. 08:12
Használja valaki? Máshogy "működik", mint a sima liszt? Tanácsokat várok!
Köszi mindenkinek!