Rivotril, xanax és más benzodiazepinek-van remény a leszokásra! (beszélgetés)
:DDDDD Azzal hát, nem is egyszer.
Seképsehang, Nagyon kíváncsi vagyok a személyes tapasztalatodra Csernussal kapcsolatban, a könyveit magam is olvastam, sőt, egy előadásán is voltam egyszer.
Marha nyers és őszinte, sőt, időnként a bunkóság határát súrolja ahogy viselkedik vagy reagál, de van akinek épp ez a stílus kell, állítólag nagyon jól megy a praxisa, úgyhogy kell legyen valami a Pasiban.
Feltétlenül írd meg mi volt, nagyon érdekelne!!!!!!! :))
befogok venni vmi fájdalomcsillapitot! ha melo után is fáj, akkor bemegyek.
nem voltam csernusnál, csak a könyveit olvastam. meg nagyon birom a fejét:)
Móni, jobbulást! reméljük nem lesz komolyabb baj belőle.
Voltál már Csernusnál? :))
Szerintem még ma este megírom nektek a "tapaszatlataimat" :)
Szia, sajnálom hogy így jártál. :(
Nem kéne elmenni a balesetire és csináltatni egy röntgent?
Mi van ha eltörött a térded vagy a kezed?
Én amondó vagyok hogy menj el és nézesd meg, ha nem is most rögtön, de a meló után mindenképpen.
Jobbulást, Te szegény, nyaltam már én is el, tudom hogy mennyire fáj....ha van nálad Cataflam vagy valami ibuprofen hatónyagú fájdalom csillapító akkor azt vegyél be, szokott segíteni .
persze ,a könyvtártól 100 méterre...a térdem bedagadt egyből, a combom fáj, meg a kezem.
CSernus az ISTEN, imádom:)
Sziasztok! Ma nekem se indult túl fényesen a napom,ráadásul rengeteg az ügyfél..:))
Kicsit feldob,ugyanakkor rémiszt is,hogy ma du. találkozom Cs. doktorral. Talán van valami remény,de ha ez sem,akkor..keresek egy harmadikat. :)
jo reggelt, de nekem kurva szarul indult.
elaludtam és eleestem, asszittem elájulok a fájdalomtol. senki nem jött ám oda, h élek-e még.
Ennek örülök!
Dehogy örülök, hülyeségeket írok!
Annak örülök, hogy Te a gyógyulásod, leszokásod reményében vagy itt!
Ismerkedni, vagy gyógyulni szeretnél, döntsd már el!
ismerkedésre vannak már külön fórumok!
Ezt gondoltam.
Tehát, ha valaki olyan hsz-t ír, ami neked szimpatikus, akkor az illető is az.
Függetlenül attól, hogy VALÓJÁBAN milyen ember, és VALÓJÁBAN mit gondol!??
És még én vagyok az ostoba, a kötekedő, stb... mert realista vagyok?
Persze, nekem is jól esik, ha azt mondják, hogy gyönyörű, csinos, vékony, szívdöglesztő stb.. vagyok (ami részben igaz), de attól még a realitás talaján állok!
Néhány hsz-ból nem fogod leszűrni a valóságot!
Csak, ha ismered az illetőt, aki próbál az ismeretlenség homályában megbújni!
Úgy veszem észre Ti nem azért vagytok itt, hogy egymást segítsük, csak vitatkozni jártok ide feleslegesen!
A tapasztalatokról meséljetek ne itt éljétek ki a pszichés mivoltotokat, ennek így semmi értelme!
én nem itt élem az életem, igy nem érdekel senki sem jobban a másiknál. az hogy vki szimpatikus, csak a hozzászolásokbol tudom leszűrni. azon kivül meg nem érdekel.
én ide azért jöttem, hogy olyan emberekkel beszélgessek akik ebben vannak.
Kívánj, amit akarsz, én mindenkinek azt kívánom, amit ő kíván nekem!
Tudod azt szokták mondani: akinek nem inge, nem veszi magára!
Tehát, mint írtam, aki nem DIVATBÓL depis, az nem sértődik meg az általam alább írtakon!!!
Legközelebb próbáld meg értelmezni a hsz-t, mielőtt reagálsz rá!
És nem csípőből nyalni valakinek a seggét, akit nem is ismersz, csak váltottál vele néhány kommentet, ami alapján szimpinek tűnt!
(tudod ismeretlenül itt a neten bárki írhat bármit. még én is pl. egy másik nicken, amin esetleg "jóbarátok" vagyunk.....???)