Bevallom, én nem tudtam arról, hogy mi ennek a lényege. Hallottam, hogy van ilyen, de nem arra gondoltam, amit most a neten olvastam róla. Mivel nincs olyan problémám, ami miatt szükséem lenne rá, most már biztosan tudom, hogy nem vállakoznék rá.
Én azért nem hiszem ezt, mert amit evtizedekig magamba temettem, nem akarok róla beszélni senkinek, pont így nem húznák ki belőlem. Nyilván aki ide elmegy, valójában szeretne beszélni, de akkor mi szükség rájuk?
Nem szeretnék itt konkrét példálózni, van valaki, aki pontosan tudja, mi/ki okozta a problémáját. Rajta az segítene, ha beolvasna az ártó személy képébe? Menjen ki a temetőbe sírt taposni, ezt tenném. Nem mintha a múltbeli történést meg lehetne változtatni, csakis a hozzáállást.
Eljátszák de tudatalatt sok dolog kibukik ez alól amibe tud segíteni a figyelő aki ott van. Egy ilyen helyzetből sok mindent ki lehet olvasni ahogyan az ember reagál az ingerekre ők szakértők tudják mit kell nézni és a végén megosztják veled. Akik meg ott vannak és "statisztálnak" azok pedig segítenek ebbe a helyzetbe kellemetlen lehet elsőre de szerintem érdekes, én is elmennék de nem tudom milyen áron mozog és hogy lehet eljutni.
Nem, én sem tudok annyira sokat róla, csak megnéztem egy filmet és egy könyvben találkoztam vele, valamint összefutottam egy hirdetéssel, de az messze van egy kicsit. Amúgy kiváncsi lennék tényleg olyan e, mint a filmben. De azt nem értem hogy tudják mások eljátszani. Ez annyira felfoghatatlan nekem is.
Én is gondoltam már rá, kizárólag kíváncsiságból. Annak még nem néztem utána, hogyan múködik ez. Bizonyára többet tudsz róla. Elondanád nekem is? Hol? Ki? Mennyiért végzi?