Rendelt már valaki trambulint Lengyelországból?/vatera/Vélemény? (tudásbázis)
Én a Teszveszen nézegetem,de az eladó ugyanaz.
A 140cm-esről már kiderítettem,hogy csak 40kg-ig jó,pedig nem úgy hirdetik.Az értékeléseknél figyeltem fel rá,aztán rákérdeztem.
A 25kg-osról írta egy vevő,hogy már érti miért olyan drága a szállítás,ugyanis 125kg volt amikor megkapta.
Létra meg csak a 3m-nél nagyobbakhoz jár.
Sajnos nem.. a 3,66 m-es alatt olvastam a kommentek között, hogy Április 25-től kezdik kiszállítani őket, és onnantól két hét..
és én akkorát is szeretnék.:)
Én úgy tudom, hogy ha megrendeled utána max 2 héten belül meg kell kapjad! Én is húsvétra szánnám. :-)
Te mekkorát szeretnél?
..és a legnagyobb bibi nekem az egészben, hogy csak egy hónap múlva kezdik el szállítani, amire rájön még a két hét.. Húsvétra szántam volna.:(
Várom a tapasztalatodat majd nagybetti! Köszi
Húú, ez nagyon jól hangzik, nekem valami 23000-et mondtak.:((
De így én is megfontolom!!
Köszi!
Köszönöm szépen a válaszokat,tegnap megrendeltem.Remélem nem bánom meg:)
/366cm-44000ft szállitásal együtt/
A 244-es trambulin a teszen 31000 Ft szállítással együtt. Itthon a legolcsóbb helyen is akciósan 40 körül van, de inkább 50.
Amit én néztem 180-as szettben itthon nincs is. Van maga a trambulin 30 egynéhányezerért, meg hozzá külön a másik 30-ért a háló. Itt szállítással együtt 25000 Ft.
Ami miatt vacilálok még az ugye a garancia mert ki kellene vitetni a lengyelekhez, ami megint marha drága lenne. De a barátnőmékével sincs semmi probléma. Nem tudom...
Szia!
A barátnőm tavaly vett a kislányának szintén innen egy 244-es trambulint húsvétra. Teljesen jó, a gyerekeink imádják! Sőt neki a férje is nyüstöli rendesen, pedig 100 kg.
Én is most szeretnék venni, de szerintem csak a 180-ast. Az tuti elfér a garázsban.
Te melyiket nézted ki?
Szia!
Én nem trambulint, hanem ellipszis trénert rendeltem. De szerintem egy felhasználóról lehet szó.
Mivel nem kell előre utalni, így nincs mitől félned.
Én meg voltam velük elégedve. Korrekt eladók voltak. És a futár cég aki hozta mindenről tájékoztatott email-on keresztül. Még arról is, hogy felrakták a kamionra, átlépte a magyar határt, stb.
A trénerem is 17 ezer volt, és jobban bírja mint amit évekkel ezelőtt vettem, és 3 havonta garanciálisan ki kellett cseréltetnem.
További ajánlott fórumok:
- Mennyire hasznos a trambulin?
- 10 éves gyerek saját személyivel mehet-e Lengyelországba?
- Segítsetek, hol lehet felnőtteknek trambulinozni Budapesten?
- Újra elővettem a trambulinomat.😀
- A lányom trambulint szeretne kapni.Milyet vásároljak neki?Milyet érdemes?
- Kisfiamnak a szobájába trambulint vagy kisebb ugrálóvárat keresek, valaki tudna segíteni merre keresgéljek?