Rend és tisztaságmanias a férjem! (beszélgetés)
Júj engem ezért megnyúznának itthon. A kocsi szent. Emberem után vadásszák az autókat, mert csak a km-óra árulkodik arról, hogy nem épp a szalonból vadiújan hozták.
Mondjuk én sem bírnám ha mocsok lenne benne :S
Van egy ismerősöm, akinek jött egyszer valami hivatalos papír elhozta nézzem meg, hallod a 30millás terepjáró ajtaját kinyitotta és ömlött ki a szemét, a keresett papírt az anyósülés alól ezerféle vicket-vackot, szemetet-mocskot áttúrva pecálta elő. Azért az autóért a szívem szakad meg.
Áá, nálam nem jön szóba illatosított meg színes. Érzékenyen érint odalent a téma. Kétszer próbáltam illatosítottat, de mindkétszer majd megőrültem odalent. :D
Pedig az ooopsnak most van ez a karácsonyi limitált szériás papírja, fahéjas karácsonyos illattal, az nagyon nagyon érdekelt volna. :)))
Hát basszus, lehet.
És még tudnám sorolni. :D
Meg most arra is rájöttem, hogy egy csomó mániám kibacott felesleges.
De basszus, ha látnátok a kocsim :D Üres petpalack meg talán még sültkrumpli is van a gumiszőnyegen meg alatta. Poros és koszos kívül-belül.
A konyhám meg a kocsim, mintha nem is egy emberé lenne :D
:DDD
A te mániáidhoz képest az én vasalási szokásom nudli:DDDDD
Van még egy csomó bevallott hülyeségem, és gondolom olyan is van, amiről nem tudok.
De szeretném leszögezni, hogy tök rendes vagyok, semmiért nem szólok, mindent intézek magam. :)
oké.. ilyet én is szoktam...
meg ha elveszek egyet, előrehúzok hátulról hogy egész sor maradjon.. XD
de csak boltban.. itthon meg leszarom kb..
Hú, de kemény dolgok...
Még kiderül, hogy a fórumindító férje kispályás.DD
Én az edzőteremben igazgatom mindig a szőnyegeket, súlyokat, persze eszik is az életem miatta.
Boltban nem, még azt hinnék rágótolvajlásban gondolkodom
:D
Még jó hogy szólsz, én alapból szín és illatosító mentest veszek, eddig nem figyeltem, de így megy a bézs csempéhez
:D
itthon az ilyen eszembe se jutna.. ellenben anno a melóhelyen.. állandóan ezt csináltam én is.
jó mondjuk volt egy meghatározott polckép ami ha nem olyan volt pitshán rugdostak érte...
További ajánlott fórumok:
- A Férjem betonfejű, vagy Én vagyok rendetlen?
- Mit tegyek ha egy amúgy jó házasságban magányosnak érzem magam, de a férjem erröl nem akar tudomást venni azt mondja nálunk minden rendben!
- Nálad mindig szép rend, és tisztaság van?
- Férjem rendszeresen viszi kocsival a 6 éves fiunkat, de nem köti be, ez kiskorú veszélyeztetése?
- Nem enged be lépni az iwiw az én oldalamra. Férjem nem rendesen lépett ki és állandóan az ő oldalát adja be, mit tegyek?
- Ez már tisztaság és rendmánia?