Reg-enor TAPASZTALATOK megosztása (nem vitakör!) (beszélgetés)
Igen, kilót mérj, derék-, mell és csípőbőséget és vérnyomást. Érdekes lesz a változás, meglátod :)
Gratula az szép eredmény már holnap én is kezdek szerintem reggel megmérem magam kg-ban és centiben is mérjem magam?
Koszi utana nézek. Ezek szerint csak web áruházba jutok hozza?
Szia! A zsírral és a koleszterinnel biztosan nem lesz gond, kicsit közelíti majd a határértéket, de nem kell vele foglalkozni. A cukorbetegség miatt viszont érdemes felhívnod a feltalálót, ő a profi ebben, nem szabad felelőtlenül tanácsot adni, mert az nem játék. Sok sikert!
Szeretnék az Reg-Enor-al(Sabó Sigfrid) ajánlott diétával elkezdeni, de mivel Diabetes I-es kell élnem nem igazán tudom mit tegyek ha leesik a vércukorszint.
Ezenkívül a kolesterin szintem is magas, ha még több zsiradékot fogyasztok, nem lessz az gond?
Van -e valakinek hasonló területen tapasztalaata?
Kössz elöre is.
Szia! Az első 4 hónapban nem szedtem semmit, de most elkezdtem szedni az immun supramét (ez alga csak azért írom, mert nem tudom ismered-e). És elkezdtem szedni kálciumot és magnéziumot, mert én is heti 3-szor edzek és állandóan görcsölt a vádlim. Mióta szedem, elmúlt.
Szia! Én a Biocomtól vásárolom. Ha tag vagy akkor csk 5300,-Ft.
Igen,már fogytam 4kg-t,dec.10-én kezdtem.Nekem nagyon bejön ez a kúra,sokkal jobban érzem megam,nem puffadok.Meglátod neked is jobb lesz.
sziasztok! Gratulálok mindenkinek aki már elért eredményt a reg-enorral.Szeretnék érdeklődni szedett e valaki algát mellette?Sajnos egy sérülés miatt fél évig kevesebbet ill most év végén egyáltalán nem sportoltam.27-n ujra kezdtem végre de megrendeltem a terméket is egy kis tisztitás nem árt.Rendeltem mellé algát is és heti 5 edzésem van.Igy remélem márciusra ujra a régi formámban leszek.hajrá!
Szia köszi a bíztatást, Te hogy állsz sikerült fogynod?
Szia,sok sikert és kitartást kívánok.Meg látod,hogy lassan inden jobb lesz.
Sziasztok. Segitsetek legyetek szivesek. Ti hol veszitek a reg-enort?
aranyosak vagytok köszi szépen.. nem szívesen dobtam volna ki:)... szerencsére fűtés nem volt ez idő alatt...
Ha csak nem volt 30 fok meleg, ahol a reg-enor van, akkor biztosan nem lesz semmi baja!
Szia! Minden jobb lesz! Hajráá! :))
A barátnőm pont ma mondta, hogy a feltaláló azt mondta neki, hogy akkor sincs baj ha lejárt, max nincs annyi c vitamin tartalma. Szerinten nyugodtan megihatod.
Sziasztok! lenne egy kérdésem...dec 19előtt bent a melóban kibontottam az első üveg regenoromat.. és szerencsésen bent is hagytam- így nem tudom, hogy vajon mostanra megromlott-e?? Hétfőn megyek melózni.. nem tudom, hogy ihatom-e- vagy menjen a kukába... az persze nem lenne túl jó- az árát tekintve.. de feleslegesen nem akarom inni.. Szerintetetek???
Sziasztok! Már régen írtam, igaz idáig csak kérdéseim voltak. Gratulálok azoknak akik sokat fogytak idáig! Hétfőn 5-én kezdeném megvettem a lötyit, kiiktattam az olajat a lakásból,zsírt, szalonnát,kolbászt vásároltam remélem sikerülni fog, amit már írtam 50 éves vagyok 160 cm 98 kg-al vagyis nagyon sokat kéne fogynom, Szódabikarbónával lehet kenyeret sütni?A céklát megvettem szerintem ma vagy holnap megfőzöm, hogy írtátok.Olyat is olvastam, hogy eleinte 15 ml lötyit igyak? Kívánjatok kitartást, referálok, hol tartok, a családom egy kicsit hitetlenkedik a diéta felől, meg persze nem jó a közérzetem elég rosszak a leleteim koleszterin, májfunkció remélem ettől jobb lesz!B.U.É.K. Írjatok
Az az igazság, hogy még az oldathoz is csak egy 4 oldalas leírást adtak, amibe meg az van, amit lentebb leírtam. Szerintem még itt tudsz a leginkább utánanézni a dolgoknak. Hogy mikor és pontosan mit egyél az sehol sincs leírva, neked kell kitapasztalni.Nekem például az jött be, hogy háromszor eszem egy nap.Fogyóztam már úgy is, hogy többször (5-ször) ettem keveset, fogytam is, de az itt fogyasztott kajáktól nem vagyok éhes és elég a háromszori kajálás.A tízóraival és az uzsival elég sok kalória bemegy. Nem is hittem volna, ha egy időbe nem irogattam volna fel. Mert azért a kalóriákra itt sem árt figyelni egy kicsit. Én reggelire meg vacsorára általában töpörtyűt, zsíroskenyeret, szalonnás tojásrántottát, szalonnát, sonkát, kolbászt eszek zöldségekkel (paradicsom, paprika, retek, hagyma stb.)Reggel 2 szelet, este 1 szelet saját magam sütötte teljeskiörlésű lisztből és kovásszal készült kenyérrel.Ebédre mindíg főtt ételt. Általában leves mindíg van. Bármilyen jó, csak zsírral kell dinsztelni vagy rántani. Pl:borsó, zöldbab, hús, tojásos, paradicsom,bab,frankfurti leves csak virsli helyett kolbásszal.Én ha kell krumlit is teszek bele, szerintem nem árt, végül is az is zöldség. Második lehet pörkölt, rizslisztből készült nokedlival, fasírt, sülthús, csirke,rántotthús, rakott ételek tejföl nélkül, bármilyen főzelék, vagy rizstészta valmilyen zöldséggel vagy spenóttal. Savanyúnak céklát csinálok, amit eritrittel édesítek és citromlével savanyítok. A köret általában zöldséges barnarizs. Imádom, nem tudom megunni.Néha iszom egy-egy pohár gyógyteát és napközbe két kávét de tej nélkül. Én szeptember 10 óta 12 kg fogytam, és semmilyen nehézséget nem jelent már betartani ezt a diétát. Márciusig gondoltam csinálni, mert fél évet javasolnak méregtelenítésre, de igazság szerint most már nem nagyon kéne fogynom, talán csak 1-2 kg, úgyhogy nem tudom mi lesz, ha tovább fogyok, mert azért aszott se szertnék lenni. Azt gondolom, hogy utána is ezen az étrenden maradok, csak nem iszom a löttyöt, meg azért nem leszek ennyire szigorú magammal, vagyis akkor már lecsúszhat a szülinapokon egy-egy süti.
kÖSZÖNÖM :) aKKOR UTÁNA OLVASOK. cSAK JÓ LENNE LÁTNI, HOGY AKKOR PONTOSAN MIT EHETEK ÉS MIKOR MI A JAVASOLT. dE MÁR NÉZELŐDÖK A NETEN :)
Sziasztok! Ma megmértem magam és tatáám -3kg Dec.26-óta,és -4cm.Érdemes volt a sütiket elkerűlni,még a kóstolgatást is! Nagyon boldog vagyok :) Kitartást mindenkinek!
Sziasztok! Nekem most ajánlotta egy ismerősöm a Reg enor-t, ezért elkezdtem utána olvasni :). Volt jó és rossz, mint minden más esetben is. Amit viszont nem találok, a konkrét összetevők mennyiségét, mg/l, vagy mg/10 ml?
Arra lennék kíváncsi, hogy a napi adag, mennyi C-vitamint tartalmaz? Köszi a segítséget!
Szia! A diéta leírását bárhol megtalálod a neten, vagy a reg-enoros oldalon. Elég rövid. Van valahol egy receptes könyv is, de az nem nagy szám és szerintem nem is tökéletes. Nincs különösebb leírni való. Ne egyél tejterméket, gyümölcsöt (csak fehér garape fruit) szénhidrátot (csoki, cukor süti meg társai), kenyeret csak pirítva, de azt bármilyet (fehér is jó) és mindent zsírban főzzél süssél, szalámikat se fogyassz (parízer és társai, mert bármit belekeverhetnek)inkább kolbász, sonkát, szalonnát tepertőt stb. ami általában nem valami kotyvalék. Ja, tésztából ehetsz rizstésztát (Tescoba a legolcsóbb). Nézz körül itt is, sok receptet találsz, és a fecebook-on is van regenoros oldal. A folyadék íze, pedig nem rossz. Nem mondom, hogy olyan mint egy finom koktél, de simán meg lehet inni.Nincs rá opció. Beveszed a szádba, pár másodpercig öblögetsz vele, aztán lenyeled. Remélem tudtam egy kicsit segíteni. Sok sikert és kitartást!
Sziasztok! én is szeretném elkezdeni a diétát,de érdeklodom,hogy a diéta teljes leirását hol találom meg,ahol esetleg vannak minta étrendek is? ugy hallottam,hogy rossz a folyadék ize. milyen opciok vannak a bevételére? koszonom
Igen, valószínű.. Kitartás :)
Sziasztok! Három hete csinálom a kúrát, sajnos karácsonykor 1 napot bűnöztem,viszont azóta rendesen csinálom de nagyon rossz a gyomrom és nem akar rendeződni ez még mind lehet a bünti?
Pont ezt mondtam az anyukámnak a nagy családi ebéd után, hogy könnyebb a nulla tolerancia, mint a "csak egy kicsit", mert az sosem működik nekem.
Ránéztem a habos csodákra, és tudtam, hogy érezném magam a tejszines kajától.....Szinte könnyű volt.
A szaloncukor (marcipános) nagyobb kihívás.
Sziasztok! Hát megérte az önmegtartóztatás -1 kg ment le az ünnepek alatt. Most már összesen -11,5 kg-nál tartok. Komolyan mondom Jeanne d'arc-nak éreztem magam az ünnepek alatt, ahogy hősiesen megállatam, hogy ne egyek semmi károsat, tilosat. Egyébként nem volt olyan vészes, sokkal nehezebbnek gondoltam. Valahogy erőt adott, hogy tök jól érzem magam, nem szenvedek a puffadástól és társaitól. A semmi édesség sokkal könnyebb volt, mintha egy keveset ettem volna, utána meg esetleg szenvedek, mert nem tudom megállni, hogy ne egyek többet. Különben jókat ettem: finom húslevest, zöldségekkel, főtt hússal, jó zöldséges barnarizst, csirkemellet baconba göngyölve és megtöltve (kolbász, fött tojás, hagyma, fűszerek darálva), még ettem rántott csirkemellet is egyik nap, rizslisztbe forgatva és zsírba kisütve. Szóval igazság szerint egyáltalán nem szenvedtem. Sajna torna csak egy volt a héten, de egyszer jó nagyot sétáltam, ma meg szaunáztam. Remélem Nektek is ilyen jól teltek az ünnepek, és megerősődve folytatjuk a jövő évben a diétát.
Sziasztok!Ma csatlakoztam hozzátok,eddig is olvastam a tapasztalataitokat sokat segített.Én nov.elején kezdtem a kúrát,már -6kg-nál tartok,de én nem voltam olyan ügyes mint sokatok,nálam sajnos lecsúszott egy-egy süti,de mától újra szigorú diéta !!Lányoktól kérdezném,hogy nektek a diéta nem zavarta meg a "havi ciklusotokat"?
Hát ma méretkeztem és kg-ba maradt a súlyom,de a hasamból -3cm. :)
További ajánlott fórumok: