Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Reális félelem, hogy elhagy vagy elhűl a kapcsolatunk a férjemmel emiatt? fórum

Reális félelem, hogy elhagy vagy elhűl a kapcsolatunk a férjemmel emiatt? (beszélgetős fórum)


23. Channa* (válaszként erre: 16. - Halacskaaa)
okt. 22. 23:21

Eddig nem használt arcszeszt?

Hát milyen mintát kapott otthon a borotválkozás kapcsán?


Húúúú, nagyon nem bírom, ha egy pasi nem tud borotválkozni rendesen, nem használ arcszeszt, zselét vagy bármit.

A dezodor, izzadásgátló és parfüm is alap egy férfinél is.


Létezik olyan igényes férfi, akinek ezt mondani kell?


Hihetetlen!

22. Érdekes73 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
okt. 22. 23:12
Egy kényelmes futó/tornadrágba szerintem jó este ellötyögni a kanapén :)
okt. 22. 23:00

Elhagyni csak emiatt nem fog. Ha mégis, megette a fene az egészet.


De én is felvenném a páromnak, ha ez izgatná fel.

20. Ismétlő (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
okt. 22. 18:40

Szia!

Fogalmazd meg magadban, hogy milyen egy kiegyensúlyozott, mindkét fél számára megfelelő párkapcsolat. Majd ezek után fuss neki mégegyszer a témának.

okt. 22. 16:16
Mióta vagytok együtt?
okt. 22. 15:42

Én értem amit a F.I mond. Szar valamit úgy csinálni, hogy nem akarom és rám erőltetik. De a többséggel egyetértek, vedd fel azt a rohadt bőrleggingset, kibirod azt a heti 2-3 x 10 percet és túl vagy rajta:)

Te is kérj tőle olyat ami neked fontos, pl egy európai körutazást vagy valami drágaköves gyűrűt;)

17. Halacskaaa (válaszként erre: 16. - Halacskaaa)
okt. 22. 14:58
dologban*
okt. 22. 14:57
Nem értem, miért olyan nagy gond felvenni otthon a bőrleggingset. Különben is, ha erre indul be, kb 10 percig lesz rajtad, utána lerángatja rólad. 😜 Meglesz neki az élvezet, te meg visszaveheted azt a ruhát, amit szeretnél. Én múltkor megvettem egy olyan hálóinget, ami nekem annyira nem jött be (se a színe, se az anyaga), de a férjem rágta a fülem, h vegyem meg, mert szerinte szexi. 😄 Úgyis csak otthon van rajtam, és örülök, ha ezzel boldoggá tehetem. Ő is megtesz hasonlót a kedvemért. Mondtam neki, hogy szeretem, ha egy férfinak jó illata van és használjon valamilyen arcszeszt vagy parfümöt. Azóta használ is (engem pl. ez indít be). Inkább ilyen apróságokban hozz kompromisszumot, mint valami nagyobb dologba. Örülj, hogy nem egy hármas ágytornát vár tőled.😅
15. ariana
okt. 22. 12:35
Vegyél egy bőrnadrágot, vagy bőrhatásút, feketét,abban várd haza, hidd el, nem fogod megbánni.
14. Kuk@c (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
okt. 22. 11:51

Hát emiatt csak nem lesz válás... :D


Viccet félretéve, szerintem az ilyen ruhadarabok 1 kicsit közönségesek, a leggings már önmagában is nadrágként hordva, a műbőrről nem is beszélve.


Viszont, ha a férjednek ez bejön, és meg is merte mondani, én abban mászkálnék négykézláb egész este, az tuti! És imádnám, hogy egy szexistennőnek érzem magam 1 proli cicagatyától. :D

13. globus (válaszként erre: 7. - Channa*)
okt. 22. 11:47

Így van. Miért járnál pichanadrágban, ha az feszélyez, rosszul érzed benne magad. Nagyon jól ismert, amikor feleségül vett.

Van egy ismerős párosom. Szegény csaj leszívatta a szép barna haját, szájat pumpáltatott, csak mert Döncinek így tetszik. Kutya fülét, akkor keressen magának olyant.

12. Channa* (válaszként erre: 10. - Fórumnyitó (anonim))
okt. 22. 11:30
Nekünk is van közös gyerekünk.
11. Channa* (válaszként erre: 8. - 66e2bc2de5)
okt. 22. 11:29

Ha valakit ezért elhagy a férje vagy ezért nem kívánja, akkor ott más problémák vannak.


Jó, hogy nem a bohócokra van ráizgulva, ugye?


Tényleg azt gondolod, hogy ezen múlik a dátumok megjegyzése?

Hát nem, ez teljesen mástól függ.

ORGANIC SHOP BIO INDIAI LÓTUSZ TESTÁPOLÓ KRÉM 250 ML
10. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 7. - Channa*)
okt. 22. 11:26

Igazából hallottam a volt munkahelyemen már egy történetet ahol pont ebből volt gubanc. Csak nem akartam felhozni vagy befolyásolni a válaszadókat.

Hogy válaszoljak a kérdésedre: nem tudom hogy nála ez gondot jelenthet-e vagy hogy eszkalálódik-e a helyzet, épp ezért írtam ki a fórumot.


Örülök viszont hogy Nálatok jól megy minden. Logikus amiket mondasz, hiszen az ember azt szeretné ha úgy fogadnák el ahogy van. Itt viszont van nálunk egy fiú, és ha válnánk vagy völgybe kerülnénk akkor igazából első sorban nem én vagy a férjem sínylené meg a dolgot, hanem a gyerekünk...Éppen ezért nagyon nem szeretnék rizikózni.

okt. 22. 11:17
Nem.
okt. 22. 11:09

Egyetértek az előttem szólókkal. Különben meg tegyük fel, hogy tényleg nem lennél top modell (mert hát amúgy ez is abszolút szubjektív, kinek mi jön be) : végignézvén akár egy strandon, vagy úgy általában az utcán hogy miket fel nem vesznek, azért tényleg azt látom hogy eléggé szabad a mai világ, fölösleges ilyeneken szorongani.


Ráadásul én azért realizálnám, hogy a a XXI. században élünk és hogy mi mindent hoz ez magával: már ott az internet, igazából már meg sem kell "ismerkednie" mással hogy megkapja ami hiányzik neki (lásd már telefonon ott van a zsebben a pornó, sőt, igazából ez még csak pornónak sem számít mindaddig amíg le nem veszi 😁). Bár szerintem régen sem volt minden aranyból ráadásul akkor még csak internet sem volt mint ma ami videokat vagy tindert adna, mégis bomlottak vagy legalábbis hűltek a házasságok. És igen, el kell fogadnunk hogy nekünk nőknek a "húspiacon" nem olyan az idősödés mint a férfiaknak.


Szóval én azt mondom, hogy örülj neki, hogy egyáltalán beszél róla Neked, akarja, és hogy veled képzeli el. De szerintem ha egyszer megunja (nem a bőrnadrágokat hanem a szélmalomharcot Veled) akkor bizony sok jóra ne számíts. Ahogy látom (akár itt más fórumokon elhangzottak alapján), az idő előrehaladtával sokszor örülnek a feleségek ha a születésnapjukat vagy a házasság dátumát tudják a férjük. Sok nő ha ilyen helyzetben lenne mint te, szerintem tucattal vásárolna már minden színből hogy "visszakapja a régi Ő-t" (hogy közhelyes mondásokkal élhessek).


Ezért hát én inkább sokkal inkább a "mission impossible" kategóriába sorolnám hogy megzabolázd a férjedet vagy hogy azt várd, hogy neki más dolog kelljen (szerintem már a dolog gondolata is irreális), ha őneki a bőrnaci tetszik akkor úgyis erre fog gondolni és erről fog fantáziálni. Kérdés hogy Te mit kezdesz a helyzettel. Ez szerintem egy úgynevezett fétis nála, ami vele ragadt és nem múlik csak úgy el. Sokan örülnek hogy van egy fogás vagy csodamódszer amivel el tudják ragadni a párjukat.


Egy szó mint száz: szerintem ragadd meg a lehetőséget amíg tudod, és tedd boldoggá mielőtt más (dolog) teszi boldoggá őt 😉

okt. 22. 11:05

Hát nem is tudom...


Szerinted tényleg csak így tartana meg?


A férjemnek is Bartha Szilvi (időjárás jelentő) alkatú nők tetszenek, én meg nem olyan vagyok;)

Tetszik neki, ha egy nő magas sarkút hord, én meg nem hordok túl gyakran.

Tetszik neki, ha egy nő kicsit ribisen öltözik, én meg nem teszem.


Én úgy vagyok vele, ha neki csak ez kell, akkor mehet.

Itt van már 33 éve mellettem, annak ellenére, hogy úgy öltözök, ahogy én jól érzem magam, és nem érdekel senki véleménye.

Persze, tudom, hogy bejön neki az is, ahogy én kinézek:D


Egyébként akkor sem vennék fel bőrnadrágot, ha ezért elválna, pedig van, de még nem vettem fel sosem. Legginset, kizárólag itthon vennék fel, ha lenne;)

okt. 22. 10:40
Szerintem nem kell mindig hordanod, csak akkor, amikor neked kedved van "őt felforralni kicsit". Mindenki hordjon azt, amit szeret.
okt. 22. 10:36

Csak fogadd el, hogy vadítóan jó nő vagy. Csinos és formás a lábad és a feneked is. Szeresd magad, és fogadd el a férjedtől is a szeretetet.


"Jobban szeretném ha valami más indítaná be vagy más dolgot szeretne."

Ennél ezerszer rosszabb dolgot is kérhetne tőled, ami még nem is számít extrém dolognak.

okt. 22. 10:30

Leszokni nem fog róla.


De ha téged vett feleségül, annak nyilván erős oka van. Pl. hogy szeret :)


Egy skinny farmer sem fér bele neked? Mint kompromisszumos megoldás.


Elégedett vagy egyébként a testeddel? Gyanítom, nem teljesen, mert egyébként nem kritizálnád magad.


Ha inkább elégedett vagy, mint nem, talán a saját magad elfogadásán kellene dolgoznod. Megérteni, hogy nem mindenkinek az xs-es popó jön be, JLo is menő. :)


Ha inkább nem vagy elégedett, akkor módod van változtatni. A te döntésed legyen (a férjed igényeitől függetlenül), de akkor valamelyik irányba el kellene menni.

3. syria (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
okt. 22. 10:30
Ha csupán ezen múlna a férjemmel a jó kapcsolat, rohannék leggingset vásárolni (bőrt nem, csakis pamutot), és hordanám otthon. Ne azzal törődj, hogy te milyennek látod magadat, hanem örülj, hogy a párodnak tetszik a combod, a feneked, amit ez a cucc kihangsúlyoz!
2. papája (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
okt. 22. 10:24

Kérdésedben benne van a válasz is.

Örülj neki, hogy tetszenél neki ebben a ruhadarabban, szeret, kíván.

Amikor meg nem lát nyugodtan viselj mást.

Egyszer úgyis megunja, addig meg neked is jó lesz, boldoggá tesz.

okt. 22. 10:15

Férjem odavan a bőrnadrágokért / leggingsért, és nagyon szeretné ha (többet) hordanék ilyet. Mindig elmondja, hogy beindítja és hogy milyen jól áll és hogy szexinek talál. Sokat fantáziál róla hogy hordom. Én viszont nem így gondolom. Úgy érzem nem jók a combjaim az ilyen ruhákhoz, és a fenekem is nagy. Mindig próbálom "moderálni" az elvárásait, kerülöm hogy fel kelljen venni. Még csak itthonra sem szeretem felvenni. Jobban szeretném ha valami más indítaná be vagy más dolgot szeretne.


Eddig nem fenyegetett vagy zsarolt úgy semmivel. De van bennem egy aggodalom hogy egyszer már másként fogja majd gondolni, netán találkozik, megismerkedik valaki olyannal (akár a munkahelyén) aki ezt megadja neki (hisz fiatalodni én már nem fogok, a világ körülöttünk viszont igen). De igazából az is egy fura érzést kelt bennem ha az utcán látom hogy meglátott valakin egy ilyesmi leggingset vagy nadrágot és azt gondolom, "de jó lenne ha nem látná", pedig jól tudom hogy ez elkerülhetetlen…


Mit tehetnék? Jogosan kíván ilyet tőlem, mit kéne tennem? Teljesítsem amire vágyik vagy kössem az ebet a karóhoz és igenis szokjon le erről?

További ajánlott fórumok:


Kvizlabirintus - Még nem járt le a kalandorok kora
Minden jog fenntartva © 2005-2021, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook