Reálhozam kifizetés (beszélgetés)
Chiao mindenkinek.
Már napok óta várom az Aegontól az utalást és semmi. Ismerősök, akik postán kérték már megkapták és ez vicces, hogy aki számlára kérte az lesheti.
Nem tudom felfogni ezt az eljárást. Tegnap sokadszorra hívom az ügyfélszolgálatot és 18 perc várakozás után közli a nem kevésbé idegesítő operátor közli (nem az ő hibája), hogy várjak türelemmel, mert meg fogom kapni az átutalást… na ja, de mikor??? Nagyon érdekes ez a balkáni hozzáállás, ami ebben az országban folyik.
Miért azok várnak a utalásra akik pár tízezer forintot kapnak (talán…, de ezt sem értem. 12 évig voltan az egonnál és nem váltottam és nem voltam minimálbérre jelentve, és amit visszakapok az nudli…..)
Ahogy Pató Pál úr mondaná „ –ejh ráérünk utalni még…..”
Chiao mindenkinek.
Már napok óta várom az Aegontól az utalást és semmi. Ismerősök, akik postán kérték már megkapták és ez vicces, hogy aki számlára kérte az lesheti.
Nem tudom felfogni ezt az eljárást. Tegnap sokadszorra hívom az ügyfélszolgálatot és 18 perc várakozás után közli a nem kevésbé idegesítő operátor (nem az ő hibája), hogy várjak türelemmel, mert meg fogom kapni az átutalást… na ja, de mikor??? Nagyon érdekes ez a balkáni hozzáállás, ami ebben az országban folyik.
Miért azok várnak a utalásra akik pár tízezer forintot kapnak (talán…, de ezt sem értem. 12 évig voltan az egonnál és nem váltottam és nem voltam minimálbérre jelentve, és amit visszakapok az nudli…..)
Ahogy Pató Pál úr mondaná „ –ejh ráérünk utalni még…..”
Az OTP-tol en is megkaptam tegnap delutan, K betus vagyok :)
Persze a realhozam 0 nekem igy csak a tagdij kiegeszites jott meg.
Jóreggelt!
Ma megérkezett az OTP-től számlámra reggel. Az összeg csak 40 ft-al kevesebb mint a honlapon volt!
H betűs vagyok.
Kitartás mindenkinek!
Egy fecske nem csinál nyarat.
De össze kell fognunk, és megmutatni, hogy nem hagyjuk magunkat átverni. Nem vagyunk hülyék!
Hogy miért hallgatnak?? Mert minden kormány bűnös, egytől-egyig. Tudták, hogy mi folyik a magánnyugdíjpénztáraknál, de nem tettek semmit!! Kéz kezet mos. Mocskos banda.
Egyebkent meg mindenki a portfoliora hivatkozik, meg ilyenek, hogy az ugyfel kivalaszthatta milyen portfolioba akar lenni.
Uram bocsä, engem soha meg nem kerdezett senki, hogy eltozsdezhetem-e a penzedet...Menjenek a budos picsaba.
1999 ota voltam tag OTPnel, aztan 2010ben en is atleptem, de minek.
Kemeny 1000 forintot kaptam.
Szia!
Telefonon azt a tájékoztatást kaptuk, hogy április 20-val regisztrálták. Minden rendben volt vele. A reálhozam összegével kapcsolatban is kaptunk tájékoztatást, ami megegyezett a kalkulátor által mutatottakkal. Időpontra vonatkozóan viszont csak annyít tudott mondani az Ügyfélszolgálat, hogy folyamatosan zajlanak a kifizetések. Mint a példánk is mutatja, postai úton hamarabb megérkezett a pénz, mint a bankszámlára.
További ajánlott fórumok:
- Évgyűrűk magánnyugdíjpénztárnál lett olyan akinek 0ft-nál több a reálhozam?
- Mikor kezdik visszafizetni a magánnyugdíjpénztári reálhozamot? Ki mit hallott?
- Utalta már valakinek az Otp magánnyugdíjpénztár a reálhozam feletti részt?
- Aegon reálhozam!
- Allianz-os reálhozam károsultak:(
- OTP-től kapott már valaki reálhozamot?