Reálhozam kifizetés (beszélgetés)
cib
Nyháza
H betű
Aegonostól megkaptam!
Meglepetés: átlépő voltam Allianzból, és a kalkulátorban feltüntetett összeg: 81 000 Ft, helyett :139 000 Ft-ot utaltak!!!!
Na...ilyet sem olvastam még ott a fórumon!
nem kaptam meg, és kicsit zavar, hogy a real összegnél van egy pirinkó csillag, mely szerint nem ezt az összeget fogják utalni! gyanítom kevesebbet!
(Internets felületükön lehet megnézni)
Hello!
Átlépő voltál?
Szia!
Igen, minden nap vannak néhányan, akik írják, hogy vagy postán, vagy bankszámlára megkapták a reálhozamot.
Sziasztok!
Van itt olyan Aegonos aki már kapott pénzt?
Lásd pozitívan! Te már legalább megkaptad. Én még várok, hátha megkapom.
De hát ilyen az én formám. Amikor várok, az utolsók közt jön, ha fizetni kell, akkor bezzeg az elsők közt:)
Ha minden igaz, nekem azért picit magasabb lesz az összeg, de én átlépő voltam. (Amúgy én is 98. óta fizetek...)
Tuti nem………. Aegon ma sem volt utalás………….
Ezt véletlenül találtam a netten….
A felügyelet egy korábbi döntése miatt azonban egyes tagok végleges reálhozamára még évekig nem derül majd fény. A PSZÁF szerint ugyanis az ING, az OTP, az Aegon valamint az AXA magánnyugdíjpénztára offshore területeken bejegyzett alapkezelőkön keresztül vásárolt olyan befektetéseket, melyeket megtehetett volna közvetlenül is, ez pedig megemelte a vagyonkezelési díjat. A PSZÁF februári határozata szerint ez a négy kassza túllépte a befektetések portfólió-kezelésre vonatkozó díjplafont. Az OTP és az ING bíróságon támadta meg a határozatot, sőt Borza Gábor, az ING Nyugdíjpénztár igazgatótanácsának elnöke korábban úgy nyilatkozott az ügy kapcsán, hogy pár száz forinton megy a vita. A bagatell különbség miatt a két legnagyobb magánnyugdíjpénztár mégis a bírósághoz fordult.
Szió!
Sztem ilyen nem fordulhat elő, mert 2007-től az Apeh rendez mindent a tagdíjak utalásától kezdve a behajtásig..stb. Sőt a tőkét és a hozamot is külön vezetik le, illetve utalják az átvevő pénztárnak!
Én így tapasztaltam.
Ja és nekem is volt kettős munkahelyem, és azt is külön-külön vezették a számlámon.
De sorry, ha rosszul gondolom!
Mi baranyában lakunk,és itt legközelebb talán Pécsen van pénztár.
Dolgozunk mindketten,nem tudom mikor tudunk ode bejutni.
De lehet nem lesz más választásunk:(:((
Fene essen beléjük
További ajánlott fórumok:
- Évgyűrűk magánnyugdíjpénztárnál lett olyan akinek 0ft-nál több a reálhozam?
- Mikor kezdik visszafizetni a magánnyugdíjpénztári reálhozamot? Ki mit hallott?
- Utalta már valakinek az Otp magánnyugdíjpénztár a reálhozam feletti részt?
- Aegon reálhozam!
- Allianz-os reálhozam károsultak:(
- OTP-től kapott már valaki reálhozamot?