Reálhozam kifizetés (beszélgetés)
Az Allianz már fizeti...
A többi még nem, és _ABC rendben kezdik kiutalni
Tehát Antal pl. elől, Varga a végén...
Nekem van számlám, de mivel nem nyilatkoztam a kifizetés módjáról, igy megkisérlik postai úton eljuttatni hozzám.
Arra való tekintettel, hogy közel 1.9 millió ember kérte postai úton (ezt a hülyeséget, nem is értem, miért?!), a Magyar Nemzeti Bank erre a különleges helyzetre vonatkozóan módosította a pénzforgalmi rendeletét és 20 napja van a postának összességében eljuttatni az emberekhez.
Ezzel összefüggésben küldik szakaszosan ki a pénzt és nem egyszerre, mert nincs kapacitás 1.9 millió ember reálhozamának feldolgozására 3 nap alatt.
Ez teljesen érthető.
Én nem költöztem sehova! És szerintem mindenkinek megvolt az oka aki a postára kérte! Nem véletlenül!
És tudomásom szerint a többség!Ez is elszomorító!
Sajnálom:(
Hidd el másoknak sem könnyű,nekem sem,de próbálok pozitív maradni.7 hónapja vagyok állás nélkül,ennek ellenére azt mondom,az élet szép!:)
Különben ez az egész úgy igazságtalan ahogy van!
A tőkén kívül abszolút de semmit nem szabadott volna az államnak lenyúlni.Így sem tudja garantálni a nyugdíjunkat.Az egész hozam minket illetett volna.Jól lenyúlták megint a népet.
És mi a tematika? ABC sorrend?
Én számlára kértem csak nem késik sokat :))
További ajánlott fórumok:
- Évgyűrűk magánnyugdíjpénztárnál lett olyan akinek 0ft-nál több a reálhozam?
- Mikor kezdik visszafizetni a magánnyugdíjpénztári reálhozamot? Ki mit hallott?
- Utalta már valakinek az Otp magánnyugdíjpénztár a reálhozam feletti részt?
- Aegon reálhozam!
- Allianz-os reálhozam károsultak:(
- OTP-től kapott már valaki reálhozamot?