Reakciók az arcon (beszélgetés)
Én is sokszor ezt hittem, de vannak hibák, amiket újra és újra elkövettem(mondjuk nem olyanokat, amikről beszéltünk)
Persze utólag mindig könnyebb rájönni hogy mit kellett volna másképp csinálni és ez az élet minden területére vonatkozik, a legjobb az lenne ha mindig előre tudnánk, hogy aznap éppen milyen döntéseket kell meghoznunk és minden nap mindenben jól dönteni, de ilyen csak a mesében van
Mindketten adtunk jó dolgokat is egymásnak.
Majd elmesélem miket ha visszajöttél de nem tudom az mikor lsz
Tényleg rengeteg jó dolog történt a kapcsolatunkban, és vannak hullámvölgyek, de egy idő után úgy éreztem hogy már csak lefelé csúszunk a lejtőn, vagy az a hullámvölgy túl mély
És sajnos be is bizonyította hogy 4 év után mennyit érek neki(nem sokat), akkor már láttam, hogy nincs értelme tovább az egésznek úgy hogy én egyre többet adok és cserébe egyre kevesebbet kapok, és ha kapok akkor is rosszat
Ha valakinek magával van baja, azért ne a másikat büntesse, mert így lehet legbiztosabban megölni egy addig jó kapcsolatot
Az a kár, hogy nagyon keveseknek jön össze hogy a szeretetet ne árnyékolják be a mindennapok nehézségei(pl.munka), vagy a pénz hiánya stb
Nagyon tudatosnak és elhivatottnak kell lenni(mindkét félnek) ahhoz, hogy megőrizzük a kapcsolat varázsát
"Közeleg a tél, a hűvös tél
Így múlik el bennünk a szenvedély.
A színes virág is megfakul,
Ez történt kimondatlanul"
Azt csak ő tudhatja, de gondolom a maga módján igen
Kérdezz nyugodtan
Azért nem mindig de sokszor.
Megpróbáltam sok mindent, vidáman vártam itthon ha én értem előbb haza meglepiket készítettem neki, hogy munka után felvidítsam, de legtöbbször ez nem sikerült, inkább ő ragasztotta rám a rossz hangulatát. Szinte mindig volt valami ami miatt rossz kedvű volt és rajtam csattant az ostor
Nekem az exem vágott állandóan pofákat legtöbbször alaptalanul, és hiába alakítottam magamon úgy éreztem hogy neki semmim sem jó és már csak a hibákat keresi bennem a pozitív változásokat észre sem veszi
Így lett a boldogságból és a közös jövő tervezgetéséből egy olyan állapot ami mindkettőnknek rossz volt, sokszor előre féltem a vele való találkozástól, hogy most mivel fog előállni és elrontani a napomat:(
Mit okozott pontosan?
Kíváncsi vagyok mi lesz a teszt eredménye:)
Igen, őszinte reakció, de az emberek nem mindig tudják elfogadni ha valami nem tetszik amit mondanak vagy csinálnak éppen, tehát őszinte ember vagyok ennek következményeképp nem túl sokan kedvelnek, tiszta nyereség
Akkor miért nem teszteled?:)
Egyébként ez sok félreértést és gubancot okozhatott, nekem elég az is ha akkor vágok pofákat ha okom van rá, meg kéne tanulnom eljátszani mintha nem érdekelnének az emberek hülyeségei
Jó neked, nem előnyös ha belelátnak a fejedbe
Viszont most elköszönök talán majd a következő fórumodhoz többet tudok írni
Szia/sziasztok!
További ajánlott fórumok:
- Hírek a nagyvilágból és a hozzáadott reakciók
- Ha nem helyes, fájdalmas dologra hívtátok fel a figyelmet, milyen reakciókat kaptatok?
- Külföldi társ - családi reakciók
- Cikkek és a hozzáadott reakciók
- BCG újraoltásról várom a tapasztalatokat. Mik a reakciók, esetleges szövődmények?
- Az utóbbi időkben kapott ellenséges reakciókból rájöttem,...