Főoldal » Receptek » Zöldséges ételek receptjei » Rántott cékla sajtszósszal recept

Rántott cékla sajtszósszal recept

A Rántott cékla sajtszósszal hozzávalói:
60 dkg cékla
1 tojás
liszt
zsemlemorzsa
3 dkg darált mandula
5 dkg szeletelt mandula
20 dkg krémsajt

bors
1 dl tejszín


A Rántott cékla sajtszósszal elkészítési módja:
A céklát héjában sós vízben megfőzzük hűlés után meghámozzuk és 1.5 centi vastag szeletekre vágjuk.Sózzuk borsozzuk ,lisztbe ,tojásba, majd a darált mandulával kevert morzsába forgatjuk.Forró olajban kisütjük. A sajtot a tejszínnel elkeverjük,addig melegítjük amíg amíg a sajt felolvad. Tálalás:A rántott céklát megszórjuk a szeletelt mandulával és a sajtszósszal kínáljuk.


Kategória: Zöldséges ételek receptjei


A rántott cékla sajtszósszal elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook