Főoldal » Receptek » Zöldséges ételek receptjei » Csicseriragu recept

Csicseriragu recept

A Csicseriragu hozzávalói:
20 dkg csicseriborsó
2 fej vöröshagyma
1 teáskanál bazsalikom
2 gerezd fokhagyma
4 dl tejszín
2 evőkanál liszt



A Csicseriragu elkészítési módja:
A csicseriborsót egy éjszakára beáztatjuk.Másnap az apróra vágott hagymával a csicserivel a fűszerekkel és annyi vízzel ami ellepi kuktában feltesszük főni.Ha megpuhult a ragu levéből vegyünk ki egy keveset majd adjuk hozzá a lisztet és a tejszínt amit simára keverünk.Öntsük a csicserire és újból forraljuk fel. Galuskával,kifőtt tésztával fogyasztjuk.


Kategória: Zöldséges ételek receptjei


A csicseriragu elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook