Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Rablóhús szabadtűzön (grillnyárs) recept

Rablóhús szabadtűzön (grillnyárs) recept

Elkészítési idő 120 perc

A Rablóhús szabadtűzön (grillnyárs) hozzávalói:
1 kg serteshus
50 dkg fustolt szalonna
50 dkg hazikolbasz
1-1.5 kg koktelparadicsom
6 fej hagyma
6-7 db paprika
3-4 kisebb cukkini


A Rablóhús szabadtűzön (grillnyárs) elkészítési módja:
A serteshust apro (2x2-es) kockara vagom, bepacolom (fuszerek, olaj, szaraz vorosbor) es egy ejszakat lefedve a hutoben erlelem. A tobbi hozzavalot is ugyanakkorara szelem, kiveve a fustolt szalonnat, amit egesz vekony szeletekre. Nyarsra huzzuk oket, valtott sorrendben, ugy, hogy az elejen es a vegen mindig hus legyen. Parazs folott keszre sutjuk.

Nagyobb tarsasagban erdemes kesziteni, mig a fiuk rakjak a tuzet, a lanyok elkeszitik a nyarsakat. Lasd az adatlapomon.


Kategória: Húsételek receptjei


A rablóhús szabadtűzön (grillnyárs) elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2022, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook