Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Rakott kelbimbó recept

Rakott kelbimbó recept

Elkészítési idő 60 perc
Szénhidrátszegény Szénhidrátszegény

A Rakott kelbimbó hozzávalói:
1 kg kelbimbo (mirelitbol 2 csomag)
2-3 szelet karaj személyenként
3 dkg vaj
kolozsvári szalonna
15 dkg gomba
1 kis fej voroshagyma
2-3paradicsom
so, bors
Mártáshoz: 1,5 dl tejfol, 2 tojas, 1 mk. liszt, 5 dkg reszelt sajt,
csip. so


A Rakott kelbimbó elkészítési módja:
A kelbimbot puhara fozzuk. A kiolvasztott szalonnan hagymat parolunk, hozzaadjuk a gombat,fuszerezzuk, megpuhitjuk. A karajt olajban hirtelen kisutjuk, majd laskara vagjuk, osszekeverjuk a gombas raguval, amihez meg a paradicsom jon hozza. A kelbimbot vajazott tepsibe tesszuk, retegezzuk a raguval, leontjuk a martassal. Sutoben atsutjuk.


Kategória: Húsételek receptjei


A rakott kelbimbó elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook