Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Receptek » Zöldséges ételek receptjei » Rakott karfiol II recept

Rakott karfiol II recept

A Rakott karfiol II hozzávalói:
80 dkg karfiol
30 dkg darált sertéshús
4 evőkanál olaj
1 nagyobb vöröshagyma
2 dl kefir
4 dkg lecsó
fűszerpaprika
őrölt bors, só


A Rakott karfiol II elkészítési módja:
Apróra összevágjuk a vöröshagymát, és felmelegített olajon lepirítjuk, majd a darált sertéshúst is rátesszük és sóval, fűszerpaprikával, borssal ízesítjük, s megpároljuk. Egy kevés párolás után, mikor már majdnem kész, hozzáadjuk a lecsót. Ezalatt megtisztítjuk a karfiolt, és szétbontjuk kis darabokra, és sós vízben előfőzzük. Egy hőálló edényt kikenünk olajjal vagy vajjal, beletesszük a tálba a karfiol felét, majd a párolt darált húst ráöntjük, majd következő rétegként rátesszük a megmaradt karfiolt. Tetejét kefirrel meglocsoljuk, előmelegített sütőben átsütjük.


Kategória: Zöldséges ételek receptjei


A rakott karfiol ii elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2020, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook