Próbáltad már Les Mills tornáit?Tapasztalatok? (tudásbázis)
Szia!!
Nagyon örülök hogy ilyen kedves üzenetet írtál, nagyon jól esett.Az oktatástól még egy picit messze állok,elég bonyolult rendszere van.Én a jam-et csinálom, de ahhoz el kell kezdenem oktatni egy teremben, ahol van velük szerződés, és akik elküldenek a továbbképzésre.Itt németországban a jam még nem annyira elterjedt, de készülök Hollandiába dolgozni, ahol már kicsit könnyebb lesz a dolog.Eldöntöttem addig fogok menni, amíg nemzetközi trénerré nem válok a jam.-mel, amit tudni kell, hogy az egyik legnehezebb oktatási forma.A fogyáshoz a body attack és a body pump a legjobb, ezek programjait letöltheted a netről.Már folynak tárgyalások Magyarországgal, de elég hűzós árai vannak a licensengedélyeknek, amit a mi kis országunk nemigen engedhet meg magának.Sajnos mivel nem nagyon ismerik nálunk, még eléggé képlékeny hogy valaki beleinvesztáljon e olyan sok pénzt egy ismeretlen formába, amire az emberek még nem biztos hogy nyitottak, se anyagilag, se máshogy.Majd meglátjuk...Én is csak úgy oktathatnám, ha lenne egy stúdiom, vagy lenne egy stúdió, ahol hajlandóak kifizetni a Les Millsnek a pénzt az engedélyekért és én még ehhez igen szegény vagyok...:-))Legközelebb Ausztriában tudod elvégezni a Les Mills Basic-et, de sajnos szakosodni ott sem tudsz.
Egyébként teljesen fanatikus rajongójuk vagyok, minden nap edzek, minden portálon fennt vagyok és igyekszem mindig naprakész lenni.Kapcsolatban állok a Német és Francia cégével is, hordom a ruháit és reggeltől estig az ő elvük szerint élek amennyire csak lehet.Csak ajánlani tudom és reménykedni, hogy talán lesz valami belőle otthon is, bár én nem tervezem a hazamenetelt.Ha bármi kérdésed van csak szólj!!!!
Szép estét és örülök, hogy írtál!Boldog új évet!!!
Szia!
wow,gratulálok! Te vagy égen földön az egyetlen akit " ismerek" LesMills sulit végzett! Nagyon örülök,mert eddig senki nem is tudott róluk..Megkérdezhetem, hogy hol lehet legközelebb elvégezni a sulit? Nem akarod oktatni hazánkban?Melyik mozgást javaslod ha fogyni szeretne az ember?Nagyon örülök, hogy végre van valaki,aki reményt ad arra,hogy legyen hazánkban is Les Mills:-)Szívből gratulálok!
nem hiszem, hogy olyan sokat elégetne.
persze, ha 4-szer, vagy 5-ször megcsinálod egymás után, akkor lehet. :-)
sziasztok!
Nem tudjátok, hogy kb. mennyi kalóriát éget el a 20 perces bodyjam és a 20 perces combat?
valahol úgy láttam, hogy 500-at és 400-at, de szerintem az nagyon sok
Sziasztok!
Eltünt innen mindenki?Kinek hogy megy az edzés?
Kedves Imola1974!
Body Combat 20perces edzést szintén Nestlé Fittnes gabonapehelyben találhatsz, csak arra figyelj, hogy a Jam-nek kék színe van, a Combat-nak pedig zöld!Így megtudod különböztetni vásárláskor!
Én is kipróbáltam Lesmills tornákat!Mindenkinek csak ajánlani tudom!
Kenza írtam privibe, szükségem lenne a címre a hosszabb változatok elérhetőségeire, köszi
sziasztok! Én is kíváncsi lennék, honnan lehet ilyen tornákat szerezni. Úgy látom az előző hozzászólásom törölve lett sajna, de talán így jobb a megfogalmazásom :)
Én is a jam-et meg a combatot használom. a 20 perceseket. de én egymás után. úgy az élvezetes naponta :)
Sziasztok!
én kipróbáltam mindkettöt, de a Body Combat jobban tetszik,, jobban megdolgoztad. Én is néztem a hivatalos honlapját hátha lehet dvd-t rendelni, mert itthon semmilyen boltban nem találtam.
Ezek szerint csak letöltéssel lehet hozzájutni? Engem a body combat egész verziója mindenképp érdkelne, de szivesen fogadnám a többit is, kipróbálnám őket.
aki rendszeresen használja: éreztek vmi változást
További ajánlott fórumok:
- Tudnátok nekem ajánlani valami jó kis tornát a pocira? Valahogy a Rubint Réka nem jött be, bár más tornáit nagyon szeretem.
- Sonoterápia az érszűkület ellen - ha próbáltad vagy hozzátartozódat kezelték már ezzel a módszerrel, szívesen olvasnék tapasztalatot róla.
- Szerinted jók, szereted Béres Alexandra tornáit?
- Csatos hordozó - SSC- melyiket próbáltad? Mik a tapasztalatok?
- Orszívó, amit a száddal kell szívni! Próbáltad már? Tapasztalatok érdekelnének!
- "Karibi tornát" keresem. Nagyon szeretném Shelly Mcdonald Caribbean Workout elnevezésű tornáit, hol szerezhető be?