Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Próbáltad már Les Mills tornáit?Tapasztalatok? fórum

Próbáltad már Les Mills tornáit?Tapasztalatok? (tudásbázis)

1 2 3
59. 94c02c5bb5 (válaszként erre: 58. - Ciby)
2010. jan. 5. 09:38
Szia, általatok fedeztem fel ezeket a tornákat és a hozzá tartozó zenéket, mozgás fajtákat. Leírnád ide, hogy milyen fajta mozgás dvd-i vannak, melyik mit takar? Rengeteg számot találtam, és különböző body módokat.
58. ciby
2009. dec. 30. 23:52

Szia!!

Nagyon örülök hogy ilyen kedves üzenetet írtál, nagyon jól esett.Az oktatástól még egy picit messze állok,elég bonyolult rendszere van.Én a jam-et csinálom, de ahhoz el kell kezdenem oktatni egy teremben, ahol van velük szerződés, és akik elküldenek a továbbképzésre.Itt németországban a jam még nem annyira elterjedt, de készülök Hollandiába dolgozni, ahol már kicsit könnyebb lesz a dolog.Eldöntöttem addig fogok menni, amíg nemzetközi trénerré nem válok a jam.-mel, amit tudni kell, hogy az egyik legnehezebb oktatási forma.A fogyáshoz a body attack és a body pump a legjobb, ezek programjait letöltheted a netről.Már folynak tárgyalások Magyarországgal, de elég hűzós árai vannak a licensengedélyeknek, amit a mi kis országunk nemigen engedhet meg magának.Sajnos mivel nem nagyon ismerik nálunk, még eléggé képlékeny hogy valaki beleinvesztáljon e olyan sok pénzt egy ismeretlen formába, amire az emberek még nem biztos hogy nyitottak, se anyagilag, se máshogy.Majd meglátjuk...Én is csak úgy oktathatnám, ha lenne egy stúdiom, vagy lenne egy stúdió, ahol hajlandóak kifizetni a Les Millsnek a pénzt az engedélyekért és én még ehhez igen szegény vagyok...:-))Legközelebb Ausztriában tudod elvégezni a Les Mills Basic-et, de sajnos szakosodni ott sem tudsz.

Egyébként teljesen fanatikus rajongójuk vagyok, minden nap edzek, minden portálon fennt vagyok és igyekszem mindig naprakész lenni.Kapcsolatban állok a Német és Francia cégével is, hordom a ruháit és reggeltől estig az ő elvük szerint élek amennyire csak lehet.Csak ajánlani tudom és reménykedni, hogy talán lesz valami belőle otthon is, bár én nem tervezem a hazamenetelt.Ha bármi kérdésed van csak szólj!!!!

Szép estét és örülök, hogy írtál!Boldog új évet!!!

57. isana (válaszként erre: 56. - Ciby)
2009. dec. 27. 14:13

Szia!

wow,gratulálok! Te vagy égen földön az egyetlen akit " ismerek" LesMills sulit végzett! Nagyon örülök,mert eddig senki nem is tudott róluk..Megkérdezhetem, hogy hol lehet legközelebb elvégezni a sulit? Nem akarod oktatni hazánkban?Melyik mozgást javaslod ha fogyni szeretne az ember?Nagyon örülök, hogy végre van valaki,aki reményt ad arra,hogy legyen hazánkban is Les Mills:-)Szívből gratulálok!

56. ciby
2009. nov. 19. 16:38
Sziasztok!A leghatásosabb kaloriaégetéses les mills program a Body Attak.Óránként akár 800 kCaloriát is elégethetsz.A body jam és combattal óránként égethetsz el, 400-500 kalóriát, de ez programtól függ.Elvégeztem az iskolájukaúgyhogy ha valakinek bármi kérdése van írjon,válaszolok szívesen.
55. isana (válaszként erre: 54. - Bubuka1976)
2009. okt. 1. 21:04
szia! Elküldtem a hogyan-t. Nekem is Kenza adta meg anno egy másik fórumon. Azt hiszem ő külföldön van dolgozni egy ideje-
2009. szept. 28. 15:40
Kislányok! Teljesen body combat függő lettem. Nem tudja valaki, hogy hol lehet hozzájutni hosszabb verzióhoz. Már írtam Kenzának is, de nem válaszol, igaz az is régen volt, mikor itt felajánlotta a segítséget. Esetleg valaki más nem tudja véletlenül. Nagyon hálás lennék.
53. a74de3d08a (válaszként erre: 52. - T.andikahh)
2009. szept. 22. 10:13

nem hiszem, hogy olyan sokat elégetne.

persze, ha 4-szer, vagy 5-ször megcsinálod egymás után, akkor lehet. :-)

2009. szept. 22. 10:09

sziasztok!

Nem tudjátok, hogy kb. mennyi kalóriát éget el a 20 perces bodyjam és a 20 perces combat?

valahol úgy láttam, hogy 500-at és 400-at, de szerintem az nagyon sok

51. isana
2009. szept. 20. 00:15
imádom! Próbáltam és megszállott vagyok teljesen, főleg A Body Jamet szeretem:)
2009. aug. 10. 13:18
Én már fél kilós bokasúlyokkal is végigcsinálom, ha csinálom a combatokat.Az a baj, h leszedtem a 32-40-st és nem tudom kicsomagolni, pedig már 3x leszedtem.
49. ciby
2009. aug. 10. 10:31

Sziasztok!

Eltünt innen mindenki?Kinek hogy megy az edzés?

48. R.Emi
2009. júl. 7. 18:14
Ja, és természetesen rá is van írva :)
47. R.Emi
2009. júl. 7. 17:42

Kedves Imola1974!

Body Combat 20perces edzést szintén Nestlé Fittnes gabonapehelyben találhatsz, csak arra figyelj, hogy a Jam-nek kék színe van, a Combat-nak pedig zöld!Így megtudod különböztetni vásárláskor!

46. R.Emi
2009. júl. 7. 15:08

Én is kipróbáltam Lesmills tornákat!Mindenkinek csak ajánlani tudom!

Kenza írtam privibe, szükségem lenne a címre a hosszabb változatok elérhetőségeire, köszi

45. ciby (válaszként erre: 44. - Imola1974)
2009. júl. 2. 14:22
Írj privát üzit, add meg a címet elküldöm a a combatot a 20 perceset, ha kell, mert nekem a body jam vált be
2009. jún. 30. 22:25
Én pár napja vettem meg a gabonapelyhes body jam dvd-t. Reggelente képes vagyok felkelni- pedig rám nem jellemző -, hogy végig csináljam a 20 percet. Így jó hangulatban indul a napom. Szuper!!! Aki tudja segítsen, hol lehet megszerezni hosszabb verziót?! És a bodu combatot, amit dícsértek?
43. veroosh81 (válaszként erre: 42. - Kenza23)
2009. jún. 29. 07:03
Aztán átjött a barinőm így nem volt időm rá...de majd ma.
42. Kenza23 (válaszként erre: 41. - Veroosh81)
2009. jún. 28. 22:19
húha! Elismerésem! Én súlyok nélkül is izomlázat kapok a combattól..Túlélted a mai esti súlyzózást? Ne terheld túl magad:)
2009. jún. 28. 12:25
Tegnap morbid voltam, fél kilós bokasúlyokkal combatoztam, hallod nem izomlázam van, hanem szabályosan fáj.De azért ma is azzal tornázok...ha fel bírom emelni a lábam...megnéztem a fotód, aranyosak vagytok!
40. Kenza23 (válaszként erre: 38. - Veroosh81)
2009. jún. 27. 21:12
átmenetileg raktam fel egy közös képet a párommal.
39. Kenza23 (válaszként erre: 38. - Veroosh81)
2009. jún. 27. 21:04
képet?) még meglátom. Lehet rakok fel:) megmértem magam, 3 kiló minusz,de centiben azért több ment le. Most végeztem a 46.jam " leckével"..nem kell részleteznem, hogy mennyi vizet lehetne a ruhámból kicsavarni. pegid még azon a szinten csinálom, amikor a mozdulatokra figyelek, nem az erő kifejtésre.Kb 60% energiával csináltam most végig a 60 percet, de van haszna.már most érzem.
38. veroosh81 (válaszként erre: 37. - Kenza23)
2009. jún. 27. 07:41
de tegyél fel képet is:)
2009. jún. 26. 23:09
kukk:) én holnap mérem meg magam reggel. Kiváncsi vagyok az eredményre.kb egy hónapja LEs Millsezem, a kollégáim már észrevették a változást..én is, a testem feszesebb, izmosabb,de kilót nem tudok még...reggel megmérem és írok:) Az esti evés Nekem is mumus...
2009. jún. 26. 21:27
szerintem egy hónap alatt 2-t, de a zabát nem mindig tudom megállni.
2009. jún. 26. 21:26
Igazából meg nem mondom neked, mert én Rezsővel, meg most már has burning-gel együtt csinálom, de mindjárt visszanézem neked a mérlegelőm kb.
2009. jún. 26. 21:16
Mennyit és mennyi idő alatt fogytok ezzel a cd-vel?
2009. jún. 26. 21:04
persze Kenzáé a dicsőség, ő találta!
2009. jún. 22. 15:42
Akit érdekel, írjon Kenzának vagy nekem privit, segítünk.Én most fogytam megint egy kiló, Combat+Rezső.
31. Vesta
2009. jún. 22. 12:08

sziasztok! Én is kíváncsi lennék, honnan lehet ilyen tornákat szerezni. Úgy látom az előző hozzászólásom törölve lett sajna, de talán így jobb a megfogalmazásom :)

Én is a jam-et meg a combatot használom. a 20 perceseket. de én egymás után. úgy az élvezetes naponta :)

2009. jún. 21. 23:33

Sziasztok!

én kipróbáltam mindkettöt, de a Body Combat jobban tetszik,, jobban megdolgoztad. Én is néztem a hivatalos honlapját hátha lehet dvd-t rendelni, mert itthon semmilyen boltban nem találtam.

Ezek szerint csak letöltéssel lehet hozzájutni? Engem a body combat egész verziója mindenképp érdkelne, de szivesen fogadnám a többit is, kipróbálnám őket.

aki rendszeresen használja: éreztek vmi változást

1 2 3

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook