Próbálta már valaki a NES terápiát? (tudásbázis)
Nekem az gyanús, hogy részletesen el kell mondanom a problémámat. Ha az a 150 teszt ér valamit, és összehasonlítják az elromlott teremet az optimálissal, akkor miért kell nekem valamit is mondanom?!
Voltam egyszer irisz vizsgálaton. Mivel nem mondtam el, észre sem vették, hogy nincs epehólyagom és emiatt problémáim vannak. A szívemmel hablatyoltak, aminek semmi baja (de gyakori probléma).
Itt is úgy gondolom, hogy ők nem látnak, tudnak semmi bajomat, de elmondom, erre adnak valamit, én elhiszem, és múködik. Pl. van ismerősöm, aki mióta szedi a cseppjeit, undorodik a dohányfüsttől és nem tud rágyújtani.
Éva
Szia!
Hol és kinél voltál?
Komolyan?Már rengeteg dolgot kipróbáltam,de most eljutottam oda,hogy hátha segít a NES.
Megkérdezhetem,hogy Neked miben segített?Priviben is megírhatod,ha nem szeretnéd itt közölni.
Sziasztok!
Engem is érdekelne a NES!Írnátok tapasztalatokat?
Bemásolok róla egy linket, ott olvashatsz róla bővebben. Kicsit hasonló a homeopátiához, mert ez a terápia is a szervezet öngyógyításra készteti. Csak ez még magasabb szintű, mint a homeopátia. Nem kell hinni benne, anélkül is működik. Bevallom egy kicsit nekem is felfoghatatlan volt, nem is nagyon hittem benne, viszont rábeszélt az orvos, és tényleg maga volt a csoda amiket tapasztaltam magamon. Az ára viszont sok! A cseppek akkor voltak 3500 ft, és volt amikor egyszerre 4 félét is szedtem. Plusz havonta kell menni újabb mérésre, ami 10 ezer ft volt.
Elolvastam a leírását, ami tökéletesen értelmetlen, tudománytalan halandzsa.
Ez alapján azt tudom neked mondani, hogy ez is csak egy újabb lehúzás. Javaslom, hogy inkább költsd a pénzedet valami olyanra, ami tényleg egészségmegőrző vagy -helyreállító hatású (friss gyümölcsök, zöldségek, tengeri hal, esetleg kis dózisú multivitamin - ha ellenjavallat nincs!).
További ajánlott fórumok:
- Valaki használta már közületek a Bemer terápiát? Milyen tapasztalatok van vele?
- Próbálta már valaki vagy ismerőse a hidrocolon terápiát azaz a vastagbél mosást?
- Debrecenben keresek pszichoanalitikus pszichoterápiát alkalmazó szakembert, tud valaki ajánlani?
- Próbálta-e valaki az indiso speleo terápiát arcüreggyulladásra? Mennyivel lehet hatásosabb, mint egy "sima" sószoba?
- Próbálta már valaki a mezoterápiát Veresegyházán? tapasztalatok?
- A neurálterápiát próbálta már valaki?Vélemények?