Próbálta már valaki a flabélos edzőgépet? Flabélos test vibrációs edzőgép tapasztalatok. (beszélgetés)
Üdvözletem mindenkinek!
Beleolvasgattam a fórum hozzászólásaiba,sok mindent olvastam és a segítségeteke szeretném kérni. A vezető márkák között is vannak eltérések, mire figyeljek gép választásnál??
Frekvencia? Amplitudó? Erő? Mi a legfontosabb??
Előre is köszi.
A párommal közel 1 évig használtunk egy kölcsön Flabelost naponta egyszer vagy kétszer, ahogy időnk engedte. Látványos eredményt lehet vele elérni. Nálunk főleg csipő és comb tájékán látszik a gépen töltött idő.
Természetesen a súly is folyamatosan ment lefelé a használat alatt. Sajnos vissza kellett adnunk és egy ideig nem volt a városban gép, de most már van, úgyhogy tudjuk folytatni a használatát. Mi javasoljuk mindenkinek, hogy próbálja ki, használja. Ha a megfelelő programot csinálja rajta, nem fog elmaradni az eredmény.
Többen írtátok, hogy van más márkában is. Volt hozzá szerencsénk és nem igazán javasoljuk. Nekünk nagyon nem jött be az utánzat gép.
Csak azért mertem reagálni, mert Ibke88 szeretett volna tapasztalatokat hallani a gépről. Szeretném leszögezni, hogy semmi közöm a céghez, nem vagyok álruhába bújt alkalmazott. Csupán a tapasztalatomat írtam le objektívan.
Eddig szívesen olvastam ezt a fórumot, de mostantól nem zavarom a Flabélososok köreit. Én kérek elnézést...
Szia!
Szerintem ez nagyon egyénfüggő! Ízlések és pofonok, pl. én mikor kipróbáltam ezt a gépet, semmi bajom nem volt tőle, sőt, a férjemnek sem. És hogy tovább fokozzam, nekem egy fokkal jobban is tetszik, mint az eredeti Flabélos. Mi ezt béreljük, nagyon szeretjük és rendszeresen használjuk. A céggel sem volt semmi probléma (még mielőtt azt hinné valaki, nincs benne személyes érdekeltségem). Ha nincs 300+ezer Ft-ja az embernek vagy nem tud minden nap eljárni szalonba, attól még kereshet alternatívát, ami jó lehet. Ez olyan mint amikor nem tudod megvenni a 25ezres Adidas sportcipőt, de attól még olcsóbban is tudsz futni, anélkül, hogy bajod esne. Annak kéne örülni, hogy van alternatíva azoknak, akik nem tudják megvenni az eredetit (aminél a márkanevet is meg kell fizetni).
Keress rá Beverly hozzászólásaira itt Flabi fórumban, nála van az igazság... :-)
Nincs olyan, hogy "narancsbőr elleni program", főleg nem célzott megmunkálás. Van viszont tisztító / méregtelenítő kúra, megfelelő étkezés és kellő mennyiségű, tiszta víz ivás, ezek MELLETT és ezekkel EGYÜTT a Flabizás tud segíteni, az anyagcsere fokozó tulajdonsága miatt.
Szia!
Értem, köszönöm azért :-)
Még nem sikerült visszaolvasom a teljes fórumot, de láttam néhol, hogy Neked egészen jó praktikáid vannak különböző területek megmunkálásához. :)
Van esetleg javaslatod arra is, hogy a narancsbőrrel miként érdemes felvenni a harcot ezen a szerkentyűn? :)
Szia, nekem is válaszolnál erre?:)
"Sziasztok! Én arra lennék kíváncsi, hogy, ha már voltam több, mint 10 x 20 percen, akkor milyen fokozaton lenne hatékony rezegni?:D 15-ösön szokott lenni, ill az egyik gyakorlatnál felállítjuk 25-re, de nem lenne jobb a többit is magasabb fokozaton?"
Köszönöm:)
Szia!
Nem próbáltam, így nincs véleményem sem róla. Csak a leírásból próbáltam beazonosítani, hogy melyik lehet. Ennyi... :-)
Szia Zsolt!
Mi a véleményed erről a típusról? Te próbáltad? Köszi előre is.
Igen, van két gumikötél az oldalán, de nem kapaszkodónak hanem az erősítő gyakorlatokhoz.
Nekem már nem kellett a flabinál sem kapaszkodni, ha meg olyan a gyakorlat, megtámaszkodom az asztalon magam előtt.
Nem vagy vele egyedül, de talán ezerből egy, akinél ez így is marad. Egyszerűen csak új még ez a mozgásforma, hozzá kell szokni. Van, akinek ez azonnal megy, másnál picit több ideig tart.
Ha úgy biztonságosabbnak érzed, nyugodtan kapaszkodj közben, ez nem befolyásolja a hatékonyságot.
Sziasztok!
Most próbáltam ki a Flabit és én szédülést tapasztaltam utána.Ez mindig így lesz,vagy csak nem vagyok hozzá szokva?
Van egy új gép a piacon, most hozzák be Angliából. Az ára a flabinak a harmada.
Én is jártam flabizni 2 hónapig szalonba, aztán rájöttem, hogy fél év alatt kifizetem a masina árát. Kipróbáltam, és ledöbbentem: PONTOSAN UGYANAZ az érzés, mint a flabinál ez a tréner is. A motorja ugyanúgy 500 wattos, az amplitúdója (billegés mértéke) ugyanúgy 12 mm, szóval intenzív. Van rajta 15 fokozat, és 5 ÉV garancia van rá, szóval nem gagyi. Nagyon kényelmes, szóval én iszonyú elégedett vásárló vagyok. A nevét itt nem írom, mert nem akarom reklámozni (bár semmi közöm hozzájuk)de priviben bárkinek megírom. Én is imádtam flabizni, heti 4x jártam és 6 kilót fogytam 2,5 hónap alatt. De így hogy itthon a gép, napi 2x10 percet billegek, és nagyon jóóó :)))
A mellékelt video-t érdemes végignézni, nagyon sok orvosi kérdésre választ ad. A téged érdeklő konkrét kérdésre a 6. percnél kapsz választ :-)
Sziasztok!!
Meg szeretném kérdezni, hogy a nyolc éves lányom ráállhat a flabélos gépre hetente kétszer 10 percet? Nem lesz töle semmi baja? Én használaom és nekem nagyon bejött. Heti 3-4 alkalommal 20percet. Elég látványos.
Előre is köszönöm a választ.
További ajánlott fórumok:
- Hátfájásra jó lehet a Flabelos?
- Miért fájhatott a jobb oldalam, majd a gyomrom flabélos edzés közben?
- Budapesten (főleg a pesti oldalon) hol van olcsón zumba és flabélos edzés?
- Power Plate vagy Flabélos?
- Használt már valaki flabélost? Infraszaunát? Finnszaunát? Mi a véleményetek, mennyire hatásosak diéta és kardió mellett?
- Fehérváron vagy környékén hol a legolcsóbb a Flabélos használata?