Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei fórum

PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei (beszélgetés)

1221. gabka-1
2010. márc. 3. 14:45
Katám ,tegnap bejelöltelek iwiw-en.
1220. gabka-1 (válaszként erre: 1219. - Szamy36)
2010. márc. 3. 14:44

Szamykém, valószínű, hogy a ciszta kevert be Neked.

Készülök lelkileg a lombikra, néha örömmel, izgalommal tölt el, de néha beparázok, hogy miért ilyen kegyetlen velem az élet, hogy ennyit hagy szenvedni.De ez van!

Remélem Neked mielőbb megjön piri, és elkezdheted a Clostit.

1219. Szamy36
2010. márc. 3. 11:55

Sziasztok Lányok!

Hétfőn kellett volna megjönni a pirinek, de semmi.

Minden tünetet érzek szombat óta amit szoktam előtte, de semmi. Ma csináltam egy tesztet, nem lett zebra. Mi lehet velem. Talán a ciszta keverheti meg a dolgokat?

Köszönöm a Closty infókat. Bessi, Roni mi van veletek????

Gabka, remélem készültök a lombikra. ne félj sikerülni fog és nem lesz semmi gond!!!!!!

1218. vnékata
2010. márc. 2. 18:52

Sziasztok!

Drága Szamykém, utána néztem a naplómban, hogy mit is művelt velem a Closty (az első inszem előtti eredményekre nem bukkantam rá) második stimu:9 és 14-es tüsző, harmadik-sikeres stimu: 10-11-11,5-es tüszők ezt mondtam neked tegnap, hogy itt nagyon hasonlóak voltak a méretek, szerintem ez sokat számít!

Puszi

1217. mimike23 (válaszként erre: 1213. - Betti125)
2010. márc. 2. 08:23

szia

mI MÁRC 23.-ÁN MEGYÜNK ELÖSSZÖR TAPOLCÁRA.Nekem is mondtaa hölgy.hogy kérjünk utazási téritést.Ti már voltatok?

1216. sztike80
2010. márc. 2. 07:48

Sziasztok Lányok!!

Betti, köszike a jelet, aranyos vagy!

A Clostiról én is írnék egy keveset. Nekem is a piri 3. napjától kellett kezdenem szedni, és napi 2 szemet, de azt hiszem nekem 7 napon át, de lehet, hogy már rosszul emlékszem! Nekem semmi tünetem nem volt, illetve a hasam feszült tőle egy kicsit a végére már. De ennyi!

Nekem 4 tüszőm lett tőle, szerencsére nem cisztásodtam!

Erről az útiköltséges dologról sajna én nem tudok semmit írni, mert nekünk ezt nem is említették,meg valahogy eszembe sem jutott, pedig mi Sopronból mentünk.

Fel a fejjel Lányok, sikerülni fog ez, meglátjátok!! Itt a lakótelepen ahol mi lakunk, szintén van egy pár, aki ősszel kezdett el járni Tapolcára, és az első lombik sikerült, és most ők is ikreket várnak!Úgyhogy van remény, én mindig szurkolok Nektek!!! :)) Persze van, hogy várni kell a csodára, de végül sikerül!!!

Puszi Nektek!

1215. rinike (válaszként erre: 1213. - Betti125)
2010. márc. 2. 06:13

Én úgy tudom, hogy a férfira is kiterjedő eredményhirdetés csak hétfői napokon van, legalább is nekünk ezt mondták az intézetben.

Nekem csak egy tüszőm volt a Clostitól.

1214. Szamy36
2010. márc. 1. 22:42

Lányok, köszönöm a sok-sok infót a Closti-ról.

Túl aggódom, de attól féltem, hogy esetleg a keringésre nagy teher. Írtam már, hogy 4 éve szív infarktusom volt, csak ezért a para.Most azért megnyugodtam.

Pusza

1213. betti125
2010. márc. 1. 21:58

Hát most ezt nem értem, hogy miért mondta nekem a háziorvosom, hogy Ő nem adhat??!! Végülis nem nagy távolság Pápa-Tapolca, csak amikor bejelentkeztem mondta a hölgy , hogy kérjek.

Szamy, én is szedtem clostyt azt hiszem 3 hónapon keresztül. Lettek szép kis tüszők tőle. A második kúrában nem repedt meg a tüsző, ezért egy hónap kimaradt. Utána már kaptam tüszőrepesztőszurit is. 5. napon kezdtem és 2X1 szemet vettem be 5 napig. A 10. napon kellett mennem UH-ra. Nekem nem volt semmi mellékhatása. Mégcsak hisztis sem voltam tőle. :)

Vroni, én is Kovács Antalnál szeretnék szülni. Nagyon szimpatikus. Olyan , mint egy kedves kis télapó. Csak nagyon sok betege van, lehet azért néha nincs képben. Celldömölk nincs messze tőlünk, kb 25km. A pápai orvosokban csalódtam nagyon, amikor elvetéltem, ezért semmiképpen nem akartam Pápán járni dokihoz. Győr-Pápa utvonalat nem szeretem, nagy a forgalom, hosszabb és veszélyesebb az út. Megörültem mikor ajánlották Őt. Sokan járnak át hozzá a városból.

Szerdán nem jön senki Tapolcára? Annyira izgulok, hogy mit fognak mondani!! :( Eredmény is lesz már, vagy túl sokmindent még nem fogok megtudni?

1212. vroni
2010. márc. 1. 20:53

Sziasztok!

Gabka, ne keseredj el, Neked sikerülnie kell!!! Van jó példa is előtted sok, akinek az első sikerült, nem egyet hallottam ilyet. Persze, olyan is van az ismeretségi körömben, akinek az 5. sikerült. Fel a fejjel.

Szamykém, nekem is jópárszor a 3. napon kellett kezdenem, napi 2*1, 5 napig, és úgy a 10. napon kellett uh-ra mennem. Most utoljára az 5. napon kellett kezdenem, hogy a sárgatestek kicsit felszívódjanak, vagy micsoda. Most is szerintem az 5. napon kezdtem volna, uh után, de piri még sehol. Csüt.ön megyek Tapolcára, sajnos holnapra már nem fértem be, biztos jó sokan lesznek. Kimondott tünetek Closty-tól? Hát, nem is tudom. Én is voltam azért hisztis, kibírhatatlan, de a másik percben már nevettem, aztán meg bőgtem, aztán megint jó kedvem lett. És a fejem is szokott fájni tőle, de csak úgy a 4-5. napon, aztán szerencsére el szokott fogyni és így a fejfájás is megszűnt.

Betti! Nekem is a háziorvosom adta az első utiktg. térítéses papírt, ráírták, hogy megyén kívüli használat indokolt, vagy vmi ilyesmi, mert ugye mi másik megye vagyunk. Utána pedig már a PRI-ben is adnak, ha betelt. Más! Igen, én is Kovács Antalhoz jártam, vegyes véleményem van róla. Van, hogy előre mondta még a nevemet is, volt, hogy még az sem tudta, hogy ki vagyok és mit keresek ott. Ettől függetlenül ha sikerül egyszer, nála szeretnék szülni, és hozzá szeretnék járni. Mondjuk, a lapart már ő is emlegette, bár mikor sor került rá, mondta Török dokinak, hogy azt szeretném, hogy Ő csinálja, valahogy benne jobban bíztam, pedig még sokat nem hallottam róla, még Pécsre is lementem a műtét miatt. Kovács dokinak egész jó híre lehet, hogy Pápáról is hozzá jártál. Anyukámat is most fogja majd műteni, remélem majd minden rendben lesz.

Mindenkinek drukk és kitartás!

Puszi!

1211. gabka-1
2010. márc. 1. 20:33
Kicsit ma elkeseredtem, mert van egy ismerősöm aki már 4 lombikon van túl, négyet kért vissza, és sajnos most sem sikerült neki.Bíztam nagyon a lombikban, mert nagyobb esélyem lenne, de most nagyon elbizonytalanodtam.Hát ez van!
1210. gabka-1 (válaszként erre: 1208. - Rinike)
2010. márc. 1. 20:31

A 6.-dik inszemnél nekm sem repedt meg egy tüszőm.Mikor mentem tesztelni, akkor már 27 vagy 28 mm-es volt, és azt mondta nekem is a doki, hogy ha nem távozik a vérzéssel, vagy nem reped meg, cisztásodhat.Én sem lettem sajnos terhes, pedig mellette volt egy másik tüszőm is.

Az első Clostis inszemnél 5 tüszőm volt, abból volt is terhesség. A következőnél már csak 4, aztán 3, utána pedig örültem a 2 db tüszőnek is.Egyre rosszabbak lettek az eredményeim.Elvileg 6 hónapig lehet szedni, ezért is döntöttem a 7.-dik inszemnél a Merional mellett.De ezzel sem sikerült, pedig 4 szép nagy tüszőm volt tőle, és mellette kisebbek, és lám nem lettem terhes.

1209. Szamy36
2010. márc. 1. 20:09

Köszönöm lányok!

Rinike, csak egy tüszőt növesztett a Closti?

1208. rinike (válaszként erre: 1207. - Gabka-1)
2010. márc. 1. 19:57
Egyszer, tavaly szeptemberben (még nem a PRI-n) én is szedtem Clostit. 3. naptól kezdtem, nap kettőt, és annyit kellett beszednem, amennyi a dobozban volt. Nem emlékszem rá, hogy hány napra volt elég, talán 5 napra? Aztán a 11. napon mentem UH-ra, ahol azt állapították meg, hogy 32 mm-es tüszőm nőtt tőle, ami már cisztának számít, és azért izguljak,hogy azért megrepedjen, de legalább a menzesszel távozzon. Csináltak végül 21. napi hormonvizsgálatot, és azt állapították meg, hogy megrepedt, de sajnos nem lettem terhes akkor (sem). Nekem semmilyen extra tünetet nem csinált egyébként. Se idegesség, se hasfájás stb.
1207. gabka-1 (válaszként erre: 1206. - Szamy36)
2010. márc. 1. 18:56

Szia!

Én is a 3.-dik naptól szedtem napi 2-szer, összesen 6-szor. Én nagyon rosszul viseltem a Closti mellékhatásait. Nekem volt fejfájás, hiszti, érzékenység, álmatlanság ugyanakkor fáradékonyság.Alig vártam mindig az utolsó szem bevételét.

Én mikor elkezdtem szedni, azon a napon szoktam telefonálni időpontért. Általában a 9-10.-dik nap környékén szoktak behívni UH-ra.

1206. Szamy36
2010. márc. 1. 14:44

Sziasztok!

Betti, a háziorvostól kapom!

Megjöttem Tapolcáról! Maratoni várakozás volt ma.

dr. T rendes volt. Elmondtam neki minden sérelmem dr. Cs-vel kapcsolatban. Azt mondta látja, hogy velem még semmi nem történt igazán.

UH-on megnézett a ciszta kisebb lett. Kaptam Clost.t

Azt mondta lehet stimulálni.

Kérdés:

Clostil-tól milyen panaszaitok voltak?

A 3.nap kell kezdeni, napi 2-szer szedtétek ti is?

Hányadik nap szokott lenni UH?

Köszi a válaszokat!

1205. betti125
2010. márc. 1. 09:54

Sziasztok!!

Olyan kérdésem lenne, hogy amikor bejelentkeztem Tapolcára, akkor azt mondta a hölgy, hogy kérjek utazási költségtérítéses papirt a háziorvosomtól. A házi orvos azt mondja Ő nem adhat, mert nem utalhat be. A nőgyógyásztól kell kérni. Ti kértetek, kaptatok?

1204. sztike80
2010. febr. 28. 17:45

Sziasztok Lányok!!

Üdv. köztünk Mammmi! Én is gratulálok a sikerhez, és lám tényleg sikerülhet, ez is bizonyíték rá!!

Mi jól vagyunk, egyre többet, illetve erősebben mozognak a babócák, nagyon jó érzés!

Szamyke én is sajnálom, de csak pozitívan továbbra is, sikerülni fog, az biztos! Majd a tavasz meghozza a kétcsíkosokat mindenkinek!

Most megyek pihizek egy kicsit, szép estét Nektek!

puszi

1203. vnékata
2010. febr. 28. 17:36

Sziasztok!

Üdv. köztünk Mammmi és gratulálok a sikeredhez, tényleg erőt adó a történeted! Szamykém nagyon sajnálom, de hidd el a tavasz majd teljesíti a kívánságodat!!!!Többiek?

Millió puszi mindenkinek

1202. mammmi
2010. febr. 28. 16:45

Nagyon szívesen megosztom veletek. Remélem sikerül erőt merítenetek belőle. Kicsit lehet h hosszú lesz.

Tavaly áprilisban voltunk először a pribe. Mindkét petevezetékem elzáródott, + kezdődő petefészek kimerülésem is volt. Férjemmel minden ok. Novemberbe kezdődött a stimuláció melynek eredménye:5 db petesejtből 3 tudtak leszívni. 2 volt csak megtermékenyíthető. Aztán másnap már csak 1 osztódott tovább. Én naponta elmondtam h minden oké lesz, mert ez a baba nagyon akar élni! 3 nap múlva volt a beülti. És lám sikerült! Én végig HITTEM h elsőre sikerül.

Röviden ennyi.

1201. Szamy36 (válaszként erre: 1199. - Mammmi)
2010. febr. 28. 16:36
Üdv köztünk!
1200. gabka-1 (válaszként erre: 1199. - Mammmi)
2010. febr. 28. 15:56

Szia mammmi!

Üdv a csapatban.

Gratulálok!

Mi volt Neked inszem vagy lombik?Leírnád a Veled történteket, mert minden jó hír erőt ad nekünk.

1199. mammmi
2010. febr. 28. 15:16

Sziasztok!

Csatlakoznék hozzátok én is , ha nem baj.

Mindenkinek gratulálok akinek sikerült, akinek nem annak pedig sok-sok erőt és kitartást. A tavasz talán meghozza a pozitív tesztet számotokra is.

Nekünk Tapolcáról csak jó tapasztalatunk van.

Ma vagyok 13+3!

1198. rinike (válaszként erre: 1196. - Szamy36)
2010. febr. 28. 14:00
Én is sajnálom. Remélem nem sokat kell már várni, hogy végre zebrás legyen a teszt.
1197. gabka-1
2010. febr. 28. 13:03
Szamy, nagyon sajnálom!
1196. Szamy36
2010. febr. 28. 12:24

Sziasztok!

Csináltam egy tesztet. Nem lett zebra:(((((

Szóval várom a nem vártat. Ilyenkor már tényleg várom, hogy induljon a következő ciklus. Újabb remény:)

Mindenkinek puszi!

1195. gabka-1
2010. febr. 28. 09:04

Sziasztok!

Betti, a párom főnöke tudja hova járunk, megértő is, és már mondott le emiatt fuvart.Ő is mondta akárhogyan de hazajön.Az utolsó inszemünknél is rettegtem, mert kint volt Spanyolo.-ban, nem volt visszfuvar, én pedig mentem UH-ra, és azon paráztam, hogy vajon haza tud jönni vagy sem több 1000 km-ről.

Most a lombiknál az a helyzet, hogy leszívástól itthon lesz velem beültiig.Mondjuk márc. végén be is fejezi a sofőr melót.Ezt csak ősztől tavaszig csinálja, szerencsére.Nem cégnél van, egyéni vállalkozónál.És a Tiéd?

1194. betti125
2010. febr. 28. 07:10

Sziasztok Lányok!!!

Gabka az én párom is soför. :) Azért egy fokkal lehet jobb, mert talán tudja úgy igazítani, hogy hazajöjjön. De azért én aggodom, de ez majd kiderül menet közben. Azt mondja, ha kell stoppal is hazajön a világ másik végéről is. Nagyon szeretné a babát. De hálisten az én lányomat is nagyon szereti. Ez azért nagyon fontos. Most itthon van és egyfolytában arról beszél, hogy mi lesz szerdán és nagyon,nagyon reménykedik. Ma este még visszamegy, de holnap este hazajön és itthon lesz egész héten. Melyik cégnél dolgozik a párod?

Szamy, a babának és a pirinek elöszőr hasonló tünetei vannak, úgyhogy még ne kenődj el! Ebből még bármi lehet.

1193. gabka-1
2010. febr. 27. 21:56

Sziasztok!

Nem győzök visszaolvasni, annyit írtatok.

Ronikám, én a 3.-dik napi UH-on voltam már többször is.Nekem nem kellemetlen,mert mikor a vetélésem zajlott ömlött belőlem a vér, és T.doki 2-szer is csinált így UH-ot.Ne érezd kellemetlenül magad, ők hozzá vannak szokva.Csak hogy "vigasztaljalak" úgy szálltam le a csikóról, hogy T.doki fogta az egyik kezemet, a másikkal meg a papírzs. tettem oda, mert éreztem, hogy ömlik a vér belőlem.Aztán megkérdeztem tőle hova dobhatom a zsepit!? Úgyhogy nyugika!

Mi van pirivel?Még mindig semmi?Lehet, hogy pocaklakó?

Katám, ez a készülék tényleg jó ötlet.Legalább nem parázol, és tudod, hogy minden rendben van a babóval.

Bessi,Sajnálom. Én bízom benne, hogy spontán is lesz babótok.Egyébként a 3 millió az tényleg jó.1 millió alatt nem csinálnak inszemet.Legalábbis én így tudom.

Esztike, Ti jól vagytok?

Csillag örülök, hogy összeszedted magad!

Szamy, remélem igazad lesz, és foglalt a pocakod.

Betti, üdv a csapatban. Én túl vagyok 7 inszemen, az első sikerült, de elvetéltem, azóta nem estem teherbe, ennek már 1 éve.Mindkettőnkkel minden rendben.A páromnak van 2 gyereke, nekem nincs.Megcsináltattam a HSG-t, laparoszkópiát, elmentünk Zalaeg.-re genetikára és immunológiára.Márciusban lombik.

A párod milyen sűrűn jár haza?Mert rá is szükség lesz.Azért kérdezem, mert az én párom Európát járja sofőrkét, és mindig rettegnem kellett, hogy nem ér haza inszemre.Volt, hogy emiatt kihagytam 1-2 hónapot.Nem könnyű, ezt tapasztalatból mondom.De bele kell vágni, engem is a cél motivált.Ha valami érdekel, nyugodtan kérdezz.

Még szinte semmit nem tudok a lombikról, csak azt amiket sorstársaktól kérdeztem.Azt sem tudom, hogy rövid, vagy hosszú protokoll lesz, mert T.dokival nem beszéltem még.Tegnap voltunk a PRI-ben a párommal anyagot kellett bevinni, meg vérvétel volt neki.Nekem márc.5.-én kell mennem a 21.-dik napi vérvételre.De mivel vizsgálat nem lesz, így megint nem tudok beszélni T.dokival.Most már kezdek egy kicsit ideges lenni.Ma is sírva fakadtam, vigasztalt a párom, hogy ne féljek, mert ő mellettem van.Olyan édes volt!

Puszi Nektek!

1192. Szamy36
2010. febr. 27. 18:49

Sziasztok Lányok!

Bessi, teljesen megértelek. Jön az a babó, ha itt az ideje. Főleg, hogy nálatok nincs gond, orvosilag.

Kata örülök, hogy már nincsenek fájdalmaid.

Nálam sajnos kopogtat a piri, mert minden előzmény tünetem megvan. Spontán inszem kuka :(

Remélem hétfőn dr. T meggyőzhető, hogy legyen rendes stimulálós inszemem. Mi márciusban megyünk és utána a természetre bízzuk. Ha nem sikerül akkor nem lesz közös babónk.

Mindenkinek drukkolok, mert siralmas, ami itt köztünk februárban volt. Csupa sikertelen történet. Egy jobb márciusi hónapnak kell jönnie!!!!!!!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook