Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei fórum

PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei (beszélgetés)

1281. Szamy36
2010. márc. 16. 12:50

Sziasztok!

van egy 14-15-18mm-es a jobb old. és van egy 27 és egy 17 mm-es a bal old. A nyh. 9mm. Azt mondta dr. T, hogy ez nagyon jó. Pénteken lesz az inszem.

Sikerülni fog!!!!!! :)

1280. vnékata
2010. márc. 16. 11:59

Sziasztok!

Szamykém nagyon gondolok rád, sajnos ma már nem valószínű, hogy tudok jönni, de remélem, hogy csupa jó híreket kapsz!!!!Szorítok!

Puszi

1279. Szamy36
2010. márc. 15. 20:39

Sziasztok Lányok!

Köszi mindenkinek! Holnap ha megjöttem, írok!

1278. bessi
2010. márc. 15. 16:16

Sziasztok!

Remélem mindenki jól van. Én kicsit küzdök a hányingerrel, ha olyat eszem ami nem tetszik a Csibének, de ezen kívül jól vagyunk.

Puszika

1277. vnékata
2010. márc. 15. 14:30

Sziasztok Lányok!

Látom mindenki élvezi a hosszú hétvégét...ez így helyes! Szamykém hatalmas nagy drukkok neked indítva holnapra. Képzeljétek, hogy én egész éjjel alig aludtam valamit, mert begyulladt a fogam, így hát ünnep ide, ünnep oda, ma fogorvosnál voltam és kiderült, hogy gyökérkezelést kell csinálni:-( Ma kiidegelte és rakott bele ideiglenes tömést, csütörtökön megyek vissza hozzá, remélem, hogy addig nem fog rohadtul fájni. Az egészben az a dühítő, hogy rendszeresen járok fogászati szűrésre, most mégis talált még két fogamat, amivel gond van...azt mondta, hogy sajnos terhesség alatt hamarabb romlanak a fogak, mint egyébként, amit meglepődtem, mert én úgy tudtam, hogy ez csak tévhit. Remélem, hogy nem fogok nagyon szenvedni,mert nem igazán akarok fájdalomcsillapítót bevenni és azt sem tudom, hogy ilyenkor szabad-e egyeltalán bevenni bármit is:-S

Millió puszi mindenkinek!

1276. sztike80
2010. márc. 14. 09:05

Sziasztok Lányok!!

Tényleg jól eltűnt mindenki! :) Nekem kicsit nehéz napjaim voltak,na nem magam miatt, nincsen semmi gond a babákkal, csak a kutyámat, akit nagyon szeretek, pénteken megműtötték, a csípőjével,és anyuéknál ápolgattam szegénykét. De azért már jobban van! Szóval szinte alig voltam itthon, csak aludni jöttem haza.

Amúgy minden rendben van!! Remélem a többiekkel is minden okés! Kismamik Veletek mizujs?

Szamyke drukkolok a keddi Uh miatt!! Minden rendben lesz!

Puszi

1275. Szamy36
2010. márc. 13. 22:01

Sziasztok lányok!

Mindenki el van tűnve!!!!

Hahó kismamik!!!!!! Mindenki piheni a hét fáradalmait?

Remélem mindenki jól van!

Én kedden megyek UH-ra. Nagyon izgulok!

Puszi mindenkinek.

1274. vnékata
2010. márc. 11. 16:55

Sziasztok Lányok!

Ismét hatalmas nagy gratula az új kismamiknak és csak semmi "túl aggódás"....persze tudom könnyű azt mondani!Vronikám, nyugodtan kérheted, hogy még mehess inkább vissza Tapolcára, mondjuk úgy a 11-12. hétig! Engem Dr. Csongrády akart már "elbocsájtani",mikor nem volt Török, de mondtam neki, hogy én jobban bízom bennük, mint a környék szakembereiben, így még két hét múlva mentem egyszer vissza! Ha úgy érzed nyugodtabb lennél, szerintem kérd nyugodtan!

Esztikém, két kis tökös:-D örülök, hogy minden rendben van Veletek, vigyázz magatokra!Bessikém, várjuk ám a sztárfotót! Pihenj sokat, ha fáradtnak érzed magadat! Szamykém, hiszem, hogy a Closty segíteni fog, hiszen Esztike tökösei mellé kellene két kis puncis is:-P Csillagom már most küldöm a drukkokat!

puszi mindenkinek

1273. csillag80 (válaszként erre: 1272. - Sztike80)
2010. márc. 11. 16:39
Esztikém , nagyon örülök, vannak már neveitek is?
1272. sztike80
2010. márc. 11. 16:08

Sziasztok Lányok!

Megjöttem Uh-ról, hála Istennek minden rendben van, mindenük megvan és működik is szépen, semmiféle rendellenességet nem láttak!!:) És most már szinte tuti, hogy mindketten kisfiúk!:))

Apa nagy örömére!! Persze nem a dokim volt bennt ismét,mert szabin van,úgyhogy egy másik doki helyettesítette. Nagyon örülünk!!

Már kb. 30 dekások és harántfekvésben vannak egymás fölött:) Édesek voltak!

Az Utrogestánt nekem egészen a 12. hét végéig kellett használnom, fokozatosan csökkentve az adagot! Kaptam papírt is, ha minden igaz, egy olyan útjára bocsájtót:), hogy átad a terhesgondozónak,meg javasolta a pihenést, kímélő életmódot, az ikerterhesség miatt.Azt hiszem ennyi.

Örülök, hogy minden rendben van a többi kismamival is! És meglátják majd a többiek is, milyen hamar beköltözik hozzájuk is a pocaklakó!:)

Addig is kitartás és türelem,én drukkolok Nektek!

puszi

1271. Szamy36
2010. márc. 11. 11:09

Sziasztok!

Gratulálok a kismamáknak! Szépen nőnek a babók.

Csillag remélem minden rendben lesz a párod eredményével. Nagyon drukkolok.

Már nagyon várom a 16.-át. Kíváncsi vagyok a Clostil hatására. Remélem minden rendben lesz.

1270. vroni
2010. márc. 11. 10:47

Sziasztok!

Mi megjöttünk Tapolcáról. Szerencsére minden rendben, 4 mm-es ülő MiniManónk van, és szépen vert a szíve. Olyan jó volt hallani, olyan hihetetlen. És már jóval nagyobb, mint múlt héten. Bár mondjuk a képen 0,45 cm van írva. Mindegy, csak szépen növögessen. 22-én du. kell legközelebb menni, és azt mondta T. doki, ha akkor is minden rendben lesz, lehet, nem kell többet Tapolcára menni. Lehet, hogy nyugodtabb lennék, ha még egyszer mehetnék oda, mivel 22-én még csak 8 hetes lesz a kis Babócánk. És ott legalább láthatnám, mert itt a kórházban nincs kivetítő. :-)

Esztikém, Katám, kaptatok vmi papírt, mikor utoljára voltatok Tapolcán? És az Ultro-t meddig kellett használnotok?

Ez az év úgy érzem, mindenkinek meghozza a várva várt kisbabát, Esztikéhez csatlakozva, már köröznek a gólyák! :-)

Esztike, mi volt uh-n?

Bessikém, örülök, hogy nálad is minden rendben van.

Puszi Mindenkinek!

1269. csillag80
2010. márc. 11. 09:08

Sziasztok!

Nem tűntem el én sem, csak nincs időm írni.

Vroni, Esztike, minden rendben lesz, ma, nyugi!!! És persze várjuk a híreket.

Bessi, örülök, hogy megnyugodtál.

Szamy, érleld csak a tüszőket, drukkolok, hogy most sikerüljön!

Nálunk semmi, a páromnak 25-én hormonvérvétel, ápr.12-én Tapolca, de csak ha meglesznek addig a hormoneredmények. Viszont 12-én már aznap megtudjuk az eredményt, ha várunk kicsit, azt mondta Piroska, gyorsan megvan, és akkor mondanak valamit, hogy érdemes-e inszemmel próbálkozni, vagy induljon a lombik.

Kismamik, pihenjetek sokat, pár hónap és nem lesz rá lehetőségetek:-)

Puszi!

1268. bessi
2010. márc. 10. 22:43

Sziasztok!

Már megnyugodtam, mert ez megint csak vmi rémhír volt. A közvetlen főnökeimnek pedig szóltam, hogy mi van. Ma voltam dokinál is. Kaptam sztárfotót. Azt hiszem 6mm-s, ha jól emlékszem. Ja és Tapolcán voltam. El is felejtettem írni legutóbb, hogy oda megyek. szerettem volna minél elöbb megtudni, hogy minden rendben van-e. Egész nap nézegetni tudtam volna a képet. Majd felrakom, de ahhoz fel kell mennem tesómékhoz, mert nekik van szkennerük. Próbáltam lefényképezni, de úgy annyira homályos, hogy nem látni semmit.

Megyek, mert nagyon fáradt vagyok. Puszika

1267. Szamy36
2010. márc. 10. 10:49

Sziasztok Lányok!

A kismamiknak sok-sok pihenést.

Esztike nem lesz semmi gond a babókkal.

Kata pihizz sokat, ha a babó igényli.

Roni, holnap látod a picuridat :)))

Bessi te mikor mész UH-ra?

Gabka, jövőhéten remélem talizunk. 16.-án megyünk és gondolom 18.-án. Remélem szépen nőnek a tüszők. Érzem a petefészkeim, gondolom ez normális.

Mindenkinek puszi

1266. sztike80
2010. márc. 10. 10:04

Sziasztok Lányok!!

Köszönjük szépen jól vagyunk, esténként már érezhetően fájnak az izületeim, hátam, derekam, de persze mindent kibírok, csak jól legyenek a Babócák!! Holnap megyünk Uh-ra, ez lesz a 20 hetes genetikai szűrés, ahol minden főbb szervüket megnézik. Remélem nem találnak semmi rosszat!! Sokat mozognak, úgyhogy bízom benne, hogy jól érzik magukat.

Én is csak azt tudom mondani, mint Katánk, és a többiek, Bessikének, hogy vigyél igazolást, nem küldhetnek el semmiképpen! Bessike, Vronika, azért pihizzetek ám sokat, igénylik ezek a picúrok! Én is hiszem, hogy ez az év mindannyiunknak felejthetetlen lesz!! Itt köröznek már a gólyák! :)

Puszi

Majd holnap megírom, mi volt a kórházban az Uh-on.

1265. vnékata
2010. márc. 9. 18:49

Sziasztok Lányok!

Bessikém szépen vigyél egy igazolást a munkáltatódnak, hogy kismami vagy, illetve meddőségi eljárás alatt álltál és abban a szent pillanatban védve leszel, ha mégis próbálkozik bármivel, mondjuk felajánlja a közös megegyezést, rögtön nevesd ki és világosítsd fel, hogy tisztában vagy a jogaiddal és hogy be....k..-ja, hidd el tudom, elvégre könyvelő a szakmám:-P Vronikám jó lesz ha megszokod az álmosságot, mert én még mindig rohadt fáradt tudok lenni és este nyolc után nem bírok fenn maradni, gondolom Bobita igényli a pihit :-D Szamykém, Gabkám én is hiszem, hogy a közelgő tavasz felejthetetlen lesz számotokra és hogy sikerülni fog a vágyatok, aztán pedig követ benneteket Rinike! Esztikém jól vagytok?Csillagom Veled mizu?

Puszi mindenkinek!

1264. vroni
2010. márc. 9. 18:26

Sziasztok!

Igazat írtok a kirúgás-meddőségi kezelés összefüggésben, ahogy én tudom, de ahhoz a munkáltatónak is tudnia kéne, hogy ez az eset áll fenn, nem?

Bessikém, ne keseredj el, én is állandóan hulla vagyok, reggel alig bírok felkelni, egész de. ásítozok, délbe már legszívesebben lefeküdnék, aztán alig várom, hogy 4 óra legyen, és jöhessek haza. Na, de 9 előtt sose kerülök ágyba. És tényleg, Te mikor mész dokihoz? Vagy nem is Tapolcára mész, hanem az otthoni nődokihoz?

Rinike, örülök, hogy minden rendben Veletek, és kívánom, hogy az inszem sikeres legyen. És nem vagy olyan vén, mint az országút, ezt felejtsd is el, jó?

Szamykém, Te mikor mész?

Gabka, már most drukkolok, hogy sikeres legyen a lombik és beköltözzön a pocaklakó.

Katám, Esztikém, Ti hogy vagytok? Nődögél a pocakotok?

Csillag, aztán mindjárt küldhetjük mi is neked a a hóheréket. :-)

Én csütörtökön megyek uh-ra, azt mondta múltkor a T. doki, hogy akkor már szívhangot is fogunk hallani, nagyon kíváncsi és izgatott vagyok, remélem minden rendben lesz.

Puszi Mindenkinek!

1263. csillag80 (válaszként erre: 1259. - Bessi)
2010. márc. 9. 15:28
Bessi, nemhogy azt nem rúghatják ki, aki terhes, de azt sem, aki meddőségi kezelés alatt áll!!!! Szóval nyugi, a stressz árt a babónak!
1262. gabka-1
2010. márc. 9. 15:19
Bessi Te mikor mész dokihoz?
1261. gabka-1 (válaszként erre: 1257. - Szamy36)
2010. márc. 9. 15:18

Szamy, én is remélem, hogy ez a hónap eredményes lesz!

Ma kaptam egy jó hírt, van egy ismerősöm a 4.-dik lombikja volt, és poz. lett a tesztje.

A Clostitól nekem is aludhatnékom volt és fáradt voltam, de éjjel mégsem tudtam aludni, csak forgolódtam.Örülj, hogy Te ki tudod magad pihenni!

Még nem tudom mikor lesz a nagy nap.

Úgy néz ki jövő héten megyek megbeszélni a dokival.

1260. gabka-1 (válaszként erre: 1259. - Bessi)
2010. márc. 9. 15:15

Bessi,én úgy tudom mivel babód lesz a munkáltatód nem mondhat fel Neked!Csajok javítsatok ki, ha tévedek!

Vigyázz magatokra!

1259. bessi
2010. márc. 9. 13:35

Sziasztok!

Én annyira hulla vagyok ma. Akartam aludni egyet délben, mint a pici gyerekekek, de nem jött össze. Talán nem lesz ma hajtás, és pihizhetek egy kicsit. A kezem a doki szerint már jó, de még hordjam a rögzitőt. Hordom is. De állitólag leépítés lesz nálunk, így egy kicsit aggódom, hogy mi lesz velem. Bár mivel már 7 éve itt vagyok, talán nem én leszek az első, akit menesztenek.

Rinike, jól tudod, hogy mi lesz. Mikor megnézi, hogy mekkorák a tüszők és mennyi, felírja a szurit, és megmondja melyik nap add be és mikor lesz az inszem.

Majd még jövök. Puszika

1258. rinike
2010. márc. 8. 20:19

Sziasztok!

Az eredményhirdetésünk szerint mindketten makk egészségesek vagyunk, csak én vagyok öreg, mint az országút. Májusban lombik, addig a következő ciklusban inszem. A 3. napon kell elkezdenem szedni a Clostit, és telefonálni időpontért.

Ma vagyok egyébként a 19. napon, kb. 9 nap múlva kell megjönnie.

Mi lesz még a Closti után? Kapok tüszőrepesztő szurit is majd? Kétszer kell menni az inszemhez? Egyszer amikor megnézni, hogy hány és mekkora tüszők lettek, és egyszer maga az inszem?

Köszi, ha válaszoltok.

1257. Szamy36
2010. márc. 8. 15:51

Sziasztok Lányok!

Kismamik, hogy vagytok? Annyira örülök, hogy sikerült nektek. Mindig annyira drukkoltam.

Én megvagyok. Szedem a Clostil-t. Aludhatnékom van tőle. Hiszem, hogy ez a hónap eredményes lesz Gabkának is és nekem is.

Gabka neked mikor várható a nagy nap?

1256. sztike80
2010. márc. 8. 09:21

Sziasztok Csajszik!

Nagyon gratulálok ismét mindkét újdonsült kismaminknak!!! Annyira örülök!! Mondtam én, hogy ez az év meghozza a babócákat!! :) Minden bizonnyal a Többiek is követni fognak minket szép sorban! Egyébként tényleg ne aggódjatok kismamik, mert mi is, legalábbis én is, úgy mint Katánk, éreztem mensiszerű görcsöket, szurkálásokat!! És én is gyakran jártam wc-re, mert mindig azt hittem hogy meg fog jönni!! De szerencsére nem, és ne is jöjjön meg még jó sokáig!:)

Mi jól vagyunk, növögetünk, a héten töltöm be a 20. hetet, és csütörtökön megyek Uh-ra, ahol mindent megnéznek a babócákon!! Akkor tudom meg, hogy milyen eredménye lett az Afp-nek. Remélem a továbbiakban is minden ilyen szépen alakul majd!

Meg lassan el kéne kezdeni a babaszobát is rendezgetni! :)

Többieknek is megy ám a drukk folyamatosan!! Mindenkire gondolok, és tudom, hogy Ti is követni fogtok minket, aztán tényleg át kell majd nevezni ezt a fórumot! :)

puszika Nektek és persze Boldog Nőnapot!!

1255. vnékata
2010. márc. 7. 13:23

Sziasztok!

Új kismamik, csak nyugi, ez a mindjárt megfog jönni érzés normális, én tíz percenként mentem az elején a mosdóba:-P Remélem, hogy minden rendben!

Bessikém, drága próbáld meg letenni azt a fránya cigit, hidd el nem lehetetlen, nekem is sikerült!!Pedig láncdohányos voltam és sajnos a közvetlen környezetemben is sokan dohányoznak:-( azt nem mondom, hogy már abszolút nem gondolok rá, de ilyenkor mindig Bobitámra gondolok és már nem is kívánom:-) Többiek? Remélem, hogy hamarosan mindenki követni fogja Vronikánkat és Bessikénket és tényleg át kell majd nevezzük a fórumot:-D

Puszi

1254. bessi
2010. márc. 7. 08:57

Sziasztok!

Köszi a jeleket csajok. Roni, nekem is szurkál a hasam sokszor. Nem tudom mi ez, de remélem, hogy ez nem baj. A héten nagyon sokszor szurkált, mint mikor megjön. Hányingerem viszont van, miután reggelizek. Azt hittem a kávétól, de nem. Úgy néz ki, hogy a picurkám leszoktat a cigiről. Nem szivok annyit mint elötte, de teljesen még nem tudtam leállni. A hányinger ellenére azért még kívánom. Remélem már nem sokáig.

Puszika

1253. gabka-1
2010. márc. 6. 19:36

Sziasztok!

Csillag, Szamy, Betti köszönöm Nektek a jeleket!Aranyosak vagytok.

Csillagom, remélem igazad lesz az első lombikommal kapcsolatban.Nem akarok már tovább szenvedni, elég volt már ez a 3 év.Remélem Te is hamarosan babás leszel, és mindenkinek ezt kívánom itt a fórumon.

Betti, hidd el hamar elmegy az idő.Mindjárt április lesz.

Kismamiknak pocaksimit küldök szeretettel.

Puszi mindenkinek!

1252. vroni
2010. márc. 6. 13:11

Sziasztok Csajok!

Bessikém, gratulálok! Ugye, milyen hihetetlen ez az egész. És nem halvány az a 2 csík, nagyon szépen látszódik! Hétfőn akkor kérsz is időpontot?

Szamykém, remélem tényleg visszatért a hited, és Gabkával együtt követtek minket. Aztán szép sorban mindenki, és tényleg át kell neveznünk a fórumot pl.: PRI-be jártunk, kisbabára leltünk klubra! :-)

Esztikém, és Katám! Egy kérdés. A hasatok nektek is fájt az elején? Éjjel azt hittem ennyi volt, vége, annyira fájt a hasam, de szerencsére valahogy csak elmúlott. Olyan félelmetes volt.

Puszi Mindenkinek!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook