Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei fórum

PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei (beszélgetés)

1071. csillag80 (válaszként erre: 1070. - Szamy36)
2010. febr. 16. 09:04

Szerintem tuti nem, 29-30-án volt ovum, már egyértelműen mutatnia kellene.

Remélem Neked mond valami bíztatót Cs. doki.

1070. Szamy36
2010. febr. 16. 07:57

Sziasztok!

Tegnap hívtam dr. Cs magánrendelését, de csak jövőhét keddre kaptam időpontot. Nem baj elmegyek akkor.

Csillag remélem baba van a pocóban.

1069. csillag80
2010. febr. 16. 07:22

Sziasztok!

Vroni, nagyon drukkolok, hogy sikerüljön!!!

A jelekre semmit nem lehet adni, piri még mindig sehol. hőm reggel még mindig 37.0, ennek örömére csináltam egy tesztet, persze egy csíkkal, se szellemcsík, se semmi. Ez van, nem vagyok elkenődve, annyira nem hiszek benne, hogy majd csak akkor fogok sírni, ha egyszer véletlen mégis sikerül.

Kata, várunk a hírekkel, puszi, szép napot mindenkinek!

1068. vroni
2010. febr. 16. 06:56

Sziasztok!

Bocs Csajok, hogy már 1000 éve nem jelentkeztem, de mire estére lett volna időm gép elé ülni, arra hulla fáradt voltam, vagy a férjem "uralta" a gépet. :-)

Gyorsan a kérdésetekre a válasz: pénteken megyek tesztelni. Hasam fájdogál, de ez úgysem jelent semmit, a múltkor a melleim feszültek úgy inszem után 5-6 napig, mint még soha. Majd lesz valahogy. Szerencsére ebből a nátha-köhögés-ből már remélhetőleg kifelé tartok, ez vigasztal.

Rinike, nem is emlékszem már, üdvözöltelek-e, úgyhogy üdv. a csapatban. :-) Én is csak biztatni tudlak, mint a többiek, hogy biztos vagyok benne, hogy év végén, vagy jövő év elején a kisbabátokat tarthatjátok a karotokban. Szerintem ahogy elkezdtetek Tapolcára járni, máris közelebb kerültetek hozzá. Május pedig olyan hamar itt van, bár tudom, hogy Nektek addig is sok idő eltelik, mire végre eljön, de addig még ha 1-2 inszem mi is belefér, lehet, már ott sikerrel jártok. Legalábbis én ezt kívánom Nektek!

Gabka, hogy-hogy hívtak a PRI-ből? Jobbnak látják, ha lombik lesz, és pont megüresedett egy hely?! Vagy hogy megy ez? Bocs, hogy ennyit kérdezek. De az nagyon jó, hogy 2 hét, és március. Piri jelentkezett? Mikor kezdtek? Vagy mi ennek a menete? Jaj, úgy utálom magam, hogy ilyen tudatlan vagyok, és ennyi kérdésem van, bocsi!

Katám, örülök, hogy ma el tudtok menni, és biztos vagyok benne, hogy minden oké lesz a kiskrapekkal, vagy a kis tündérlánykával. :-) És csatlakozva a többiekhez: képet kérünk!!! :-) Hányingered nem múlik?

Bessikém, mi az, hogy döntöttetek? Mivel kapcsolatban? Mondom én, hogy teljesen le vagyok maradva az eseményekről. Kívánom, hogy jövő pénteken pozitív teszttel várjon a laboros néni. :-)

Szamykém, elmész ma Cs. dokihoz magánrendelésre? Vagy keresel mást? Vagy hagyod, hogy a természet elrendezze, mármint hogy piri-kor kiürül az a fránya ciszta, és csak egy rossz emlék marad?

Esztike, szép név a Hunor, és most minden fiatal - ahogy én látom -, a szép régi magyar neveket választja a modern helyett. Hogy álltok a másik névvel?

Csillag, remélem piri még most is sehol! Drukkolok, hogy spontán sikerüljön!!!

Hú, most mennem kell, mindjárt melózni kell mennem. Tegnap is késtem, mert nem indult be az autó, így csak 8-ra értem be, ma nem ártana időre. :-)

Puszi Mindenkinek!

1067. Szamy36
2010. febr. 15. 20:25

Bessi, küldöm a baba ragacsokat!

Kata, holnap láthatod a picurid:) Képet kérünk!

Gabka, bárhogy is lesz, baba lesz a vége!!! Ezt soha ne felejtsd el.

Roni mikor tesztelsz?

Csillag remélem a piri nem is jön meg már. De jó lenne , ha spontán sikerülne.Nagyon drukkolok.

1066. bessi
2010. febr. 15. 20:16

Sziasztok!

Csillag köszi a hóherét. Remélem szerencsét hoz.

Gabka szerintem is sikerülni fog elsőre a lombik.

Ennyit még nem vártam mint ma. A lényeg, hogy megvan. A tüszők már megrepedtek, a nyálkahártyám pedig 10mm-s volt. Jövő pénteken megyek tesztelni.

Nem tudom miért, de valahogy megkönnyebültem. Talán azért, mert már eldöntöttük, hogy mi lesz.

Puszika

1065. csillag80
2010. febr. 15. 19:46

Gabkám, ennyi inszem után lehet, hogy jobban jársz, és mivel kaptál kezelést is, valószínűleg olyan erős lett mindened odabent, hogy elsőre sikerülni fog, majd meglátod!!!

Kata, minden jót a holnapi uh-hoz, képet kérünk ám:-)

Még mindig no mensi, a férjem már ideges, ha wc-re megyek, hogy ugye neeem...

sziasztok!

1064. vnékata
2010. febr. 15. 17:08

Sziasztok!

Gabkám, sajnálom, de én úgy tudom,hogy a lombikkal nagyobb az esély, úgyhogy most csak erre gondolj!Csillagom, nagyon drukkolok neked, hogy a szétszortságod a baba miatt legyen, egyébként ez rám is jellemző volt:-)Rinike, sajnálom, ami veletek történt, de nem szabad feladni sohasem és meglásd nemsokára kismami leszel!Esztike, a Hunor nekem is baromira bejön,de apának nem:-( Apának viszont a Vejke jön be, az meg nekem nem! Tehát marad fiú névnél a Barnabás! Szamykém, a nővérem is csinálta az ovulációs teszteket, de sajnos neki soha semmit nem mutatott, pedig az orvosa szerint tök oké minden:-S Vronikám? Bessikém? Merre jártok?

Mi holnap megyünk uh-ra, igaz bejelentkezés nélkül, de szerintem megértik, hogy az időjárás miatt nem értünk oda előbb!

Puszi mindenkinek!

1063. gabka-1 (válaszként erre: 1061. - Csillag80)
2010. febr. 15. 16:04

Nem, nem fizetős a 8.-dik.De nem megyek inszemre, hanem úgy néz ki, hogy márc.-ban lombik lesz.

Egyelőre nem mondhatok, és nem is tudok erről mit mondani, majd ha ismét értesítenek, akkor elmondok mindent.

1062. csillag80
2010. febr. 15. 14:21

javít: nem mesélem el

Tesztelni még nem kellene, bármennyire kíváncsi is vagyok,

átlag

Hehe, ennyi hiba....na jó ezt nem veszem jelnek, de amúgy tegnap a levest a hűtő helyett a szekrénybe tettem.....jó, ez se jel, van 3 másik

1061. csillag80
2010. febr. 15. 14:17

Sziasztok!

Gabka, mit telóztak a PRI-ből? Fizetős a 8., vagy mit? El nem tudom képzelni. Hogy folytatjátok?Kívánom, hogy minél előbb talpra állj és jobb passzban legyél!

Esztike, a Hunor nekem is nagyon tetszik ,csak nem menne a vezetéknevünkhöz, a párja lehetne Zalán, hogy tetszik? Mindkettő ősi magyar,szerintem szépek. Na mi még neveken persze nem gondolkoztunk (na jó, én igen, de nem ezek:-)

Kata, melyik nap mentek? A héten szép idő lesz, csak nyugi!

Rinike, az nagyon durva lehetett, már félig oké, és akkor egy ilyen...hú! Bár szegény barátnőm még ennél is rosszabbul járt, de nem megélem el, mert mindenkinek rémálmai lennének tőle:-( Drukkolok, hogy ha már lombik, akkor elsőre sikerüljön.

Szamy, meg mindenki, köszi, hogy drukkoltok, mi is nagyon, még nem jött meg. Visszanéztem a ciklus.hu-n a diagramjaimat, 25-29 naposak a ciklusaim, az átleg 26 napos, ma a 27.-en vagyok. Egész hétvégén,meg most is pici hőemelkedésem volt, jan. óta nem vezetek hőgörbét, de előtt 8 hónapig csináltam, tudom, mennyinek kell nálam lennie, reggel kíváncsiságból megmértem (mert ugye csak az ébredési számít) 37.0 volt, ami nálam ok, mensi előtt 36.9-37.1 szokott lenni, de ha megjön, akkor leesik, van, hogy már 1-2 nappal előtte lassan, van, hogy aznap hirtelen. Szóval ez még nem jelent semmit. (hehe, férjecském most hívott, hogy megjött-e, jobban izgul, mint én :-)

Vannak gyanújelek, de nem tudom, mennyire produkálja őket az "elmém", és mennyire valósak.

Tsztelni még nem kellene, bármennyire kíváncsi is vagyo,m ert dec.-ben a 30. cn-on jött meg. De majd úgyis megírom, ha mégis.

Puszi mindenkinek!

1060. gabka-1 (válaszként erre: 1059. - Gabka-1)
2010. febr. 15. 12:29

Elfelejtettem, hogy a barnázás azért volt, mert inszem után egy héttel meg akart jönni a vérzésem, de az utrotól nem tudott.Ezért volt csak barnázás.Ez a szurizás nagyon megkeverte a szervezetemet, 21.dik napon még sosem jött meg a vérzésem.

Hát ez van ,sajnos!

Mindenkinek szorítok!

1059. gabka-1
2010. febr. 15. 12:27

Sziasztok!

Bocs, hogy eddig nem jelentkeztem, de nem volt erőm hozzá.

Mostanra összeszedtem magam.

Ma 11-ig úgy volt, hogy megyek a 8.-dik inszemre, de kaptam egy telefont a PRI-ből, és úgy döntöttem, hogy nem lesz inszem.Mondjuk ezt a hónapot ki is hagytam volna, mert a ciklusom egy kicsit rendetlenkedik.

Ki hogy van?

Rinike üdv köztünk!

Szamy, én is próbálkoztam már ovus tesztekkel, de csak felesleges pénzkidobás volt.

Tudod mi a baj, hogy nagyon rágörcsölünk a babóra.Azért nem esünk teherbe.Én egy éve mikor terhes lettem, nem görcsöltem.Túl voltunk a vizsgálatokon, minden rendben volt, és nem gondoltam, hogy az első inszem sikerülni fog.És tényleg, meglepetésként ért a poz. teszt.Azóta sem tarthattam a kezemben zebrás tesztet.

Esztike, nahát két fiú.Ez csodálatos!Tettél fel sztárfotót?Majd megnézem.

Csillag, remélem piri még mindig sehol.

Katám, mikor is mész UH-ra?Tessék ám feltenni a képet!

Ronikám, remélem már jobban vagy.

Bessi???

1058. Szamy36
2010. febr. 15. 10:03
Csillag, a piri remélem messze elkerül!
1057. Szamy36
2010. febr. 15. 10:02

Sziasztok!

Rinike, Te is kemény dolgokon vagy túl! Hát én csak sok sikert tudok kívánni neked. Persze egy babót is:)

Katám, remélem jól vagytok. A pocaklakót bizti látod a héten UH-n, mert jó időt mondanak.

Ronikám, hogy vagy?

Gabka???

Bessi???

1056. sztike80
2010. febr. 15. 09:06

Sziasztok Lányok!!

Először is, én is üdvözöllek Rinike a csapatban!!

Gyere nyugodtan, és kérdezz bátran! Én is megnéztem az adatlapodat, helyes fiad van!:)

Katám,nagyon szép neveket választottatok!! Nálunk még csak egy tuti fiúnév van, ami mindkettőnknek tetszik, a Hunor! Ugye a másikon még gondolkodunk, mert csupa lánynevet találtunk, de úgy tűnik a másik babó is kisfiú! De ez majd pár hét múlva pontosan kiderül, ha minden igaz!

Sajnálom Rinike,ami Veletek történt, nagyon fájó pont lehetett ez az életedben!! Remélem velünk ilyen nem fordul elő soha!!

Többieknek is megy ám a drukk!! Remélem jól vagytok!!

puszi

1055. rinike (válaszként erre: 1054. - Szamy36)
2010. febr. 15. 07:02

Magamról: előző házasságomból van egy 17 éves fiam, akinek arab származású az édesapja, ezért - bár a fiam 2 és fél éves korában elváltunk - nagyon nehéz évek (is) vannak mögöttem. A jelenlegi kapcsolatom jól működik (az eddigi egyetlen komolyabb problémánk éppen idén januárban volt a kapcsolatunkban, de talán sikerül előnyünkre fordítani a történéseket), a párom fiatalabb nálam (36 éves) és még nincs gyermeke. Elvileg mindketten egészségesek vagyunk, de a koromra tekintettel (idén már 41 leszek) nem várna a lombikkal semmit a Török doktor, ezért májusra előjegyeztettük magunkat lombikra. 2 és fél éve szeretnénk közös gyermeket, 2008. szeptemberében terhes is lettem, de a 17. terhességi héten (2009. januárjában), valószínűlega kromoszóma-rendellenesség miatt elvesztettem a magzatot, és meg kellett szülnöm. Azóta meg nem maradok terhes a jó eredmények ellenére. Van peteérésem, nincs cisztám, miómám, endometrózisom stb., nem vagyok PCO-s, a páromnak is jók az eredményei, csak baba nincs.

Még nem értem végére a visszaolvasásnak, így még mindig nem tudom, hogy ki hol tart, de igyekszem.

1054. Szamy36
2010. febr. 14. 21:14

Sziasztok!

Bessi, megy a drukk!

Kata, a Barnabás nagyon jó név:) Nekem is tetszik!

Rinike írj magadról.

Ronikám hogy vagy?

Csillag remélem nem lesz pirid.

Gabka, nagyon eltűntél. Remélem azért rendben vagy.

Én csinálom az ovulációs tesztet, de nem jelez semmit. Talán ebben a ciklusban nincs tényleg peteérésem? Nem tudom.

Talán az a szúri amit adtam magamnak az inszem előtt"peterepesztőt" az zavarta meg az amúgy jól működő dolgaimat.

1053. bessi
2010. febr. 14. 20:21

Sziasztok!

Köszi mindenkinek a drukkot. Azért szeretnék már túl lenni rajta. Valahogy úgy érzem, hogy egy kissé belefáradtam. A bébikém is, ahogy kivettem a szavaiból. Szamy, Gabka nagyon sajnálom. Roni, te mikor mész? Esztikém két kis töki. Gratula. Csillag remélem nem jön meg. Rinike üdv köztünk.

Puszika

1052. vnékata
2010. febr. 14. 14:00

Sziasztok Lányok!

Rinike, Isten hozott köztünk, én is meglestem a helyes kis-nagy fiadat :-) Szamykém, örülök, hogy így gondolkozol és nem adod fel!!! Nagyon erős és kitartó nőcike vagy, úgyhogy előbb-utóbb összejön a baba, hidd el nekem!! Bessikém már most küldöm a drukkokat!!! Csillagom, természetesen nektek elárulom majd KicsiKincs Békácskám nemét, de a családnak nem szeretném, bár szerintem az öröm miatt megint előbb kikotyogom a dolgokat, mint azt szeretném:-S Gabkám, jobban vagy már Drága? Kitartás, nem szabad feladni!! Esztikém, hogy fogják hívni a kis fütyiseket? Nálunk a nevek már eldöltek és nem hiszem, hogy nagyon fog változni, mert ezek Apának és nekem is tetszenek: Gréti, Barnabás!

Mindenkinek millió puszi

1051. rinike
2010. febr. 14. 08:17
Köszönöm a szíves fogadtatást.
1050. Szamy36
2010. febr. 13. 22:40
Rinike, üdv a csapatban.
1049. csillag80
2010. febr. 13. 21:13

Szia Rinike, üdv a csapatban, gyere bátran!

Szép nagy fiad van!!

1048. csillag80
2010. febr. 13. 21:11

Sziasztok!

Gabka, sajnálom, bíztam benne, hogy az a beágyazódós barnázás volt. Próbálkoztok még inszemmel?

Esztike, két pasi egyszerre, gondolom a férjed melle dagad a büszkeségtől:-) Az én párom kislányra gyúr.

Roni, tesz mikor?

Bessi, hétfőre drukk!

Kata, nekünk sem árulod el majd a nemét? Nem baj ám, csak minden renden legyen, nemde?:-) Jövő héten láthatod a picurkádat!

Szamy, örülök, hogy kitartasz, Te nem szoktad érezni az ovulációdat? Én nagyon erősen érzem mindig, és a hőgörbe is szépen mutatja, mikor kell akciózni.

Én nem tudom ,mit gondoljak, továbbra is picit görcsölget a hasam, de szerintem már beképzelem. Mensi hétfőn esedékes, még semmi jele, csak ez, de nem szokott előtte így jelezni.

Majd meglátjuk, ebben a hónapban -igaz betegen -de azért belehúztunk.

További szép hétvégét mindenkinek!

Sziasztok

1047. rinike
2010. febr. 13. 20:45

Sziasztok Lányok!

Szeretnék bejelentkezni a csapatba. Most 11-én voltam először Tapolcán, a Török doktorhoz kerültem. Azt mondta, hogy az elvitt eredményeink tökéletesek, de a koromra és a próbálkozásokkal már eltelt időre tekintettel nem várna tovább semmire, hanem azonnal belefogna a helyemben a lombikba, így már májusra elő is jegyeztettük magunkat. Addig is megyünk egy 3 napi vizsgálatra, a páromnak egy második anyag leadásra, és majd az "eredményhirdetésre". Esetleg, ha belefér az időbe, akkor lehet, hogy 1 inszem is lesz a lombik előtt.

Kicsit már visszaolvastam, hogy kivel mi van, de még nem eleget... Remélem hamarosan képbe kerülök veletek kapcsolatosan. Addig is mindenkinek nagyon szorítok.

1046. Szamy36
2010. febr. 13. 19:45

Sziasztok!

Ronikám mikor mész tesztelni?

Gabka, hogy vagy?

Kata, remélem a héten látod a babód!

Esztike, gratulálok! Férfi uralom lesz:)Nevek már vannak a babáknak?

Bessi, hétfőre megy a drukk!

Én meg vagyok! Nem értem dr. Cs.-t, de nem is foglalkozom vele. Vettem ovulációs tesztet, most én figyelem a testem és ha minden jó akkor próbálkozunk. Nem hagyom, hogy elvegye a kedvem.

1045. vnékata
2010. febr. 13. 18:25

Sziasztok!

Gabkám, nagyon-nagyon sajnálom! Említetted a barnázgatást dokinak? A köv. lépés mi lesz? Szamykém bízakodjunk, hogy az a fránya ciszta felszívódik majd magától is!!! Esztikém, két kis srác? Szuper, bár gondolom, hogy nektek is mindegy a nemük, csak egészségesek legyenek!!! Mi legalábbis így vagyunk ezzel! Amúgy mi úgy döntöttünk, hogy szeretnénk tudni kukac lesz-e vagy nuna, de másnak nem szeretnénk előre megmondani! Csillag, veled mizu?Vronikám jobbulást neked!!!

Puszi

1044. vroni
2010. febr. 13. 13:55

Sziasztok!

Gabka, nagyon sajnálom, hogy nem sikerült. Elképzelni sem tudom, mit érezhettél, mivel én az első sikertelen után már teljesen magam alatt voltam, nem is tudom még most sem, hogy lehet ezt kibírni. Ti Köv. hónapban újra próbáljátok? És a barnázásra rákérdeztél? Az mitől van?

Szamykém, ez érdekes, hogy most találtak Nálad egy cisztát. Eddig akkor az nem is volt? Most szerintem, azért volt csak 10 mm-es tüsződ, mivel előbb meg is jött, mint szokott nem. Úgy emlékszem, azt írtad, hogy váratlanul megjött. Párodnak nem néztek kiskatonákat, hogy javult-e a helyzet? Remélem azért már kicsit jobb kedved van neked is, és bízzunk benne, hogy eltűnik onnan magától.

Esztikém, hát ez nagyszerű. 2 fiú! Majd mehetnek együtt bandázni. :-) Örülök, hogy minden rendben van Veletek!

Katám, remélem, pozitív gondoltaid vannak csak! A rosszakat tessék elhessegetni, és arra gondolni, hogy pár hónap, és kézbe foghatod a kisbabádat. Tényleg, Titeket érdekel, hogy mi lesz a neme? Mert egyik barátnőm, aki a héten szült, ő semmiképp sem akarta tudni, hogy fia, vagy lánya lesz. Én tuti nem bírnám ki, hogy nem tudjam.

Csillag drukkolok Neked, hogy ne akarjon megjönni piri, hanem a kisbabád "fészkalódjon" odalent :-)

Én jól belekeveredtem ebbe az influenzába. Remélem azért hétvégén sikerül kikúrálnom vhogy magam.

Puszi!

1043. sztike80
2010. febr. 13. 08:56

Sziasztok Lányok!!

Gabkám, Szamyke nagyon sajnálom, hogy nem sikerült, de előbb utóbb biztos teljesül az álmotok!! Kitartás Nektek!!

Katám, látom akkor már neked is jelentkeznek a tünetek, nekem minden nap vannak ezek az érdekes fájdalmak, azért nem olyan vészes,mert gyógyszeres kezelést nem igényel, egyenlőre! Tegnap voltam terhesgondozáson, és szabin volt a dokim, úgyhogy egy fiatal kis doki volt, neki mondtam milyen panaszaim vannak, de nem mondta, hogy ez baj, csak annyit, hogy ez már, főleg ikreknél szokványos és csak fokozódni fog:( Na nem baj, én kibírom ám!!

Csillag drukkolok, és Neked is VRonika, meg Bessi!! Remélem senkit nem hagyok ki, mindenkire külön gondolok!!:)

És a lényeg, megvolt tegnap a 4D, nagyon szimpi doki volt, aki csinálta, és azt mondta, mindent rendben lát, szabályos, erős szívműködések, a szerveik,már amiket lehet ilyenkor látni, megvannak és működnek!! Hosszat már nem mérnek ilyenkor, ugye holnap leszünk már 16 hetesek, de a súlyukat körülbelülre megmondta, és olyan 145 grammosak!! :))És, ez még csak tipp, de úgy néz ki, persze nem 100 %, hogy két kis Tökink lesz!!:)))) Atya ég, persze nagyon örülök ám, főleg férjecském!!! Aztán majd márciusi Uh-on, már gondolom jobban fog látszani!! És kaptunk nagyon szép képeket, meg filmet is!!

Szóval csodálatos élmény volt!!

Nagyon szép hétvégét!! Puszi

1042. Szamy36
2010. febr. 12. 20:30
Gabkka, kitartás. Hogyan tovább?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook