PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei (beszélgetés)
Szia.
Mi március 23.-án voltunk előszőr.Vérvétel volt mind kettőnknek,nekem nőgyógyászati vizsgálat,kenet vétel,férjemnek sperma vizsgálat.Neki adtak egy pici müanyag tégelyt és egy szoba kulcsot ahova egyedül kellett mennie és "eredménnyel" visszaérkeznie.Ennyi volt elősszőr.Kell még menned a 3.-dik és a 21.-dik anpon vérvételre.Nekem ez nem kellett ,mert teljes labort kért még annó a dokim itt Zalaegerszegen és ott ezeket már nem csinálják akkor ujra.,10.400.-ft lesz.Május 3.-án megyün ujra akkor már itthonrol vihetjük a spermát lényege,hogy 1,5 órán bellül megtudják vizsgálni,és ekkor fogják majd megmondani,hogy mi fog következni.Hát talán ennyi fog történi igy röviden.:-) (Én a Török dokihoz kerültem) BABÁSAK LESZÜNK MÉG IDÉN AZ BIZTI.
Sziasztok!
Május 12-én megyünk Tapolcára,első kivizsgálás lesz.
Nagyon kíváncsi vagyok,meg izgulok is.Csongrádyhoz megyek.Tud valaki mondani valamit,mire számíthatunk?Vagy valamit.
Sziasztok Lányok!
Bocsánat, hogy egyre ritkábban jelentkezek, de sajnos csak ennyi időm van mostanság.
Csütörtökön voltunk Tapolcán, minden rendben volt szerencsére, már 36 mm-esek vagyunk és szépen vert a szívünk is, így azt mondta T. doki, hogy eljött a búcsú ideje. Jövő héten elmegyek itthon egy nődokihoz, bár már úgy megszoktam T. dokit, hogy biztos fura lesz megint máshoz járni.
Mimike, nekem is PCO-m van, és nálam is a fog.gátló abbahagyása után jelentkeztek a tünetek. Nekem volt lapar is, Török doki csinálta, Pécsen. Sajnos hatása szerintem nem nagyon volt, mivel 1-szer jött meg utána spontán a menszeszem, azután megint csak gyógyszerrel. És a 2. inszem sikerült :-)
Katám, szépen nődögéltek Ti is, látom. Sajnos még a képeket nem sikerült feltennem, arra sem volt időm, de pótlom majd.
Szamykém már most drukkolok keddre, hogy szép nagy tüszőcskéid legyenek.
Betti, Csillag Nektek pedig hétfőre drukkolok.
A többieknek is folyamatosan szorítok, hogy mielőbb sikerrel járjatok!
Puszi Mindenkinek és szép hétvégét (én holnap egész nap ülhetek a választáson)!
Sziasztok Lányok!
Csak egy gyors bekukk, hogy kivel mizu....
Puszi mindenkinek és kellemes hétvégét!
Szamy!! Olvasd a meditációs szöveget és bevonzod a babucidat!!!
Most sikerülni fog meglátod!! :)
DRUKKOLUNK!!!
EGY KIS BABAVONZÓ MEDITÁCIÓS SZÖVEG
A testem számára természetes a terhesség.
A testem tudja, mit kell tennie ahhoz, hogy teherbe essek.
Nem kell tudnom, miért nem estem eddig teherbe.
Nincs szükség arra, hogy megmagyarázzam, miért nem sikerült eddig teherbe esnem.
Csak annyi a dolgom, hogy elengedem magam, és hagyom, hogy megérkezzen a gyönyörű és egészséges kisbabánk.
Nem számít, hogy mi történt korábban.
A múlt már nem létezik.
Kész vagyok az anyaságra.
Boldoggá tesz a testemben történő legapróbb változás is.
Csodálatos kilenc hónap elé nézek.
Tudom, hogy nagyszerű anya leszek.
Szeretem azt a gondolatot, hogy anya vagyok.
Nincs mitől félnem.
A szülés a legtermészetesebb folyamat az életben.
A születés a legcsodálatosabb az életben.
Ösztönösen helyesen cselekszem.
A kellő időben minden szükséges dolog a rendelkezésemre áll majd.
Nagyon kevés dologra van igazán szükség.
A kisbabámnak csak szeretetre van szüksége a fejlődéshez.
Kész vagyok arra, hogy befogadjam, amire mindennél jobban vágyom.
Szeretetben fogom felnevelni a gyermekemet.
Mindig mindent képes leszek megadni neki.
Nincs okom arra, hogy a jövőn aggódjak.
A Jóisten mindig meg fogja adni, amire szükségünk lesz.
Boldoggá tesz az érzés, hogy boldoggá tehetem a páromat.
A kisbabám szeretetet és megbékélést hoz az egész családunkba.
A kisbabám szeretet hoz a lelkembe, és jobbá teszi az életemet.
Nincs semmi okom arra, hogy siettessem a folyamatot.
Elengedem magam, és hagyom, hogy a testem befogadja a vágyott kisbabát.
Képes vagyok ezt megtenni.
Könnyűszerrel képes vagyok rá…
Ezután maradj még egy kicsit pihenő helyzetben, lélegezz nyugodtan, vagy merülj álomba. Tudd, hogy minden rendben van. Csodálatos kismama lesz belőled. Lélegezz és engedd el magad!
Sziasztok Lányok!
Csillag , Betti hétfőre már küldöm a drukkot. Csak jó hírt kapjatok és mielőbbi inszemet!
Katám, pihenjél sokat.Ha megnézem a babód képét én is mindig mosolygok, mert olyan jó látni, hogy neki odabent milyen jó kedve van:)
Bessi, Roni??????
Én kedden megyek Uh-ra. Remélem szép tüszők lesznek.
Mindenkinek szép hétvégét!
Sziasztok Lányok!!
Rinike,sajnálom, hogy most nem sikerült, de legközelebb minden jó lesz, és beköltözik a pocakba a baba, vagy babák!! :) csak pozitívan!!
Mimike a Pco-ról én is tudnék írni, bár régebbi írásaimban már írtam. Nekem is az volt,ill., gondolom van is. Nekem a fogigátló abbahagyása után jöttek a tünetek elő. Rendszertelen mensi, leginkább alig volt, és nagyon kevés mennyiségű, meg persze látszódtak Uh-on az apró kis ciszták, mindkét petefészkemben.Pattanásaim is vannak sajna,bár nem olyan vészes mértékben, de elhízás, vagy cukorbetegség nekem szerencsére nem társult, viszont nem volt egyáltalán peteérésem, a kis ciszták miatt, meg persze a hormonszintek is el voltak tolódva rendesen. Szóval ezt állapították meg, de hála legyen Istennek, hogy nem kellett műteni,pedig készültem rá, hogy az lesz. És lássatok csodát, elsőre sikerült az inszem!!:)))
Szóval nem kell megijedni ettől a betegségtől!
Eni, üdv a csapatban!! Neked is megy a drukk, és biztosan előbb utóbb sikerrel jársz Te is!!
Mi egyébként elsőként tavaly szeptemberben kezdtünk el a PRI-be járni,és már november 9.-én megtörtént az első inszmináció, ami sikerrel is járt, és most 24 hetes boldog kismami vagyok, ikrekkel!!:)) Úgyhogy biztosan mindenkinek sikerülni fog!! Már többen is kismamik vagyunk!:))
Többieknek drukk,kismamiknak pocaksimi!!
puszi
Sziasztok!
Mimike, érdeklődtem az eredmények felől, de sok mindent nem tudtam meg. Férjemnek jó lett az első spermavizsgálat eredménye. Nekem a progreszteron eredmény állitolag kicsit alacsony, de még a határértéken belül van. 3. napi után nem érdeklödtem, mert gondoltam ugyis megyünk már rövidesen és majd megtudom. Szerintem egyébként magas lehet a prolaktinom. Magas volt 2éve is. Szedtem is rá orvosságot, de utána már nem nézte meg a dokim, hogy lejebb ment-e. Kb 1.5 éve csinált a dokim átjárhatóságit. Elkértem a papirt róla. Remélem elfogadják még és akkor nem kell megcsinálni. Bár nem félek a vizsgálatoktól, csak az idő miatt. Nálad nincs is semmi gond? Az jó sztem, mert azon "könnyen" tudnak segiteni, hogy a kiskatonák célba érjenek. :) Május 3 nincs már messze, igaz ilyenkor nehezen megy az idő.
A PCO tünetei
Jó tudni, hogy a tünetek változatosak, és nem mindenkinél állnak fent!
* Rendszertelen vagy hiányzó menzesz
* Rendszertelen vagy hiányzó peteérés
* Sok kis ciszta a petefészekben (8-10mm), de nem mindenkinél
* Magas vérnyomás
* Aknés, pattanásos bőr
* Emelkedett inzulinszint a vérben, inzulinrezisztencia vagy látens diabétesz
* Terméketlenség
* Megnövekedett szőrzet az arcon és a testen
* Hajhullás, esetleg kopaszosodás
* Súlyproblémák, elhízás
Egyébként a PCOS.hu oldalon nagyon sok minden le van írva erről a betegségről.
Remélem tudtam segíteni.
Nagyon szépen köszönöm a választ,a doki azt mondta,hogy hogy ha fel hívom őket akkor mondjam,hogy PCOS vagyok és nem is várható a menstruációm.(ami nekem szeptemberben volt utoljára az is azért mert akkor hagytam abba fogit.)
Holnap fel hívom őket,aztán akkor többet tudok.
Hát majd bisztos kérdezek:)
Szia
Én időpontott ugy kaptam mikór megjött a vérzésem,akkor kellett felhivnom ujra öket és a recepcios hölgy kiszámolta,hogy mikór mehetek.
Teljes kivizsgálás nálam :vérvétel,kenetvétel persze ebbe beletartozott a vizsgálat is uh,férjemnél szintén vérvétel,sperma vizsgálat.Május 3.-án megyünk akkor mondják meg,hogy mi fog lenni a következő lépés.
Nyugodtan kérdezz,ha tudun válaszolunk,én is itt kaptam több kérdésemre is meg a választ.-:)
Sziasztok!Én is PCOS vagyok,múlt héten voltam Csongrádynál magán rendelésen.Tapolcai klinikát ajánlotta,hogy jelentkezzünk be.Azt szeretném meg kérdezni,hogy mennyi kell várni az idő pontra,vagy 1-2 hétenbelül adnak is?Smmit nem tudok.
Mit takar a teljes ki vizsgálás?
Remélem tudtok segíteni,előre is köszönöm.
Mielöbbi babásodást mindenkinek:)
Szia
Te nem érdeködtél az intézetben telefonon,hogy mik az eredmények? Nekünk is megvolt minden vizsgálat,május 3.-án kell mennünk akkor már itthonrol visszük mi is a spermát. Tudod,hogy mi fog következni?Ilyen,hogy átjárhatósági vizsgálat ,minden esetben van.Nálunk azt már tudjuk,hogy a férjemnél van a gond kevés és lassuak a kis katonák,ezt már Zalagerszegen megvizsgálták
Sziasztok Lányok!
Rinike én is várom a híreket, remélem pozitív!
Betti, ne izgulj, beindulnak a dolgok:)
Mindenkinek puszi.
Sziasztok!
Rinike mizu? Felsunyogtam gyorsan, pedig a melóhelyemről nyomom most, de nagyon kíváncsi vagyok, hogy miújság volt a PRI-ben?!
Puszi
Sziasztok!
Csillag mi is hétfőn megyünk. :) Most vihetjük itthonról a spermát. 9.40-re kell mennünk. (ha jól emlékszem). Remélem már tudnak mondani valamit, mert megvolt a 20. napi és a 3.napi hormonvizsgálat is. Én már nagyon türelmetlen vagyok, pedig tudom az nem jó. :( Nálatok pároddal van gond?
Köszönöm a drukkot honapra. Én ma csináltam egy tesztet, 10-es érzékenységű, de sajnos negatív lett. Én is olyan pozitívan fogok hozzáállni, mint Szamy, hogy ha nem sikerült ebben a hónapban, majd sikerül a következőben.
A kismamiknak én is "pocaksimit" küldök (tetszett, mikor ezt írta valaki, én is a "pocaksimire" vágyom már), a többieknek pedig babásodást - velem együtt. :-)
Sziasztok!
Kata, olyan kis aranyos!!!!
Többi kismami is jól van, ugye? Esztike, jó lehet már így tervezgetni, rendezgetni:-)
Rinike,drukk a teszthez, Szamy, szép nagy tüszőket növesszél.
Gabka, ha nemsokára vérvétel, akkor 2 hónap múlva már a teszthez drukkolunk!!!
Vérvétel eredménye megvan, a múltkori hormonok most jól, de túlstimulálták valahogy, mert a prolaktinja lett túl magas, az előtte oké volt.Ez nem tudom, mit jelent, mert a hülye net mindenhol csak a nőkre írja, hogy mi ezzel a baj, férfiakra nem :-( Ötlet vki???
Szóval nem tudom, hétfőn megyünk, lesz spermiogram, igazából az az érdekes.
Puszi mindenkinek!!! Sziasztok!
Sziasztok lányok!
Kata édi a babó:)))))
Esztike, jó olvasni ezt a készülődést!
Roni, Bessi remélem minden rendben veletek is.
Csillag mikor mentek Tapolcára?
Rinike, hamar itt a péntek! Nem csinálsz otthon tesztet?
Gabka, örülök, hogy elindultak a dolgok!
Én jól vagyok. Szedem a Clostilt. Várom a 13.-át az UH-ot.
Puszi mindenkinek.
Sziasztok Lányok!!
Örülök Katám, hogy csupa jó híreket kaptatok!!:) Megnéztem a babócát, nagyon édes a képen!!:) Akkor lehet, hogy Te is fiús anyuka leszel:)? Arra én is kíváncsi volnék, hogy tényleg mindkét babám fiú-e, vagy esetleg elnéztek valamit!? De előbb utóbb úgyis kiderül,mondjuk, nem is olyan fontos, csak az hogy egészségesek legyenek!!
Remélem többiek is jól vannak, kismamiknak pocaksimi, akik még előtte állnak, kitartás!!
Mi jól vagyunk,jövő héten lesz a rettegett cukorterheléses vérvétel, kicsit tartok tőle,nehogy elájuljak! De párom úgyis elkísér, így nem lehet baj!! Ma jön meg a megrendelt pelenkázószekrény, nagyon kíváncsi vagyok, tényleg olyan-e, mint a képen, de remélem igen!:)
A babakocsival meg hadilábon állunk, nagyjából tudom milyen is kéne, csak éppen ebben a lökött városban, nem igazán tartanak a bababoltokban, csak rednelni lehet... Hát nem tudom, azért lassan azt is be kéne szerezni.
Puszi Mindenkinek!
Sziasztok!
Képek felrakva és csak jó híreket kaptunk:-D, de persze ért egy kis meglepi is minket, mert most meg azt mondta dokibácsink, hogy kukacost hordok a szívem alatt:-)
Sziasztok Lányok!
Kata, ha jól emlékszem ma van a 18 hetes UH?!
Részletes beszámolót kérünk, képet a babáról!
Mindenkinek pusza
Köszönöm a jeleket, remélem én sem felejtettem ki senkit, ha mégis, kérlek ne haragudjatok!
Kellemes Húsvétot Kívánok!
Puszi Mindenkinek!
További ajánlott fórumok:
- Dominóra tipp játék - csak tippek és eredmények
- T25...aki végigcsinálta milyen eredményeket ért el?
- Atkins fogyási eredmények
- Elszánt fogyózók eredményei. Ne ígérgess többé! Csináld meg!!:)
- Fogyjunk le együtt eredményesen...
- Mikor lesz meg az eredménye? Már 2 hete járok kondiba, 1 héten 4-szer két órákat edzek..