Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei fórum

PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei (beszélgetés)

5061. Eroka81 (válaszként erre: 5060. - Csigu77)
2011. jún. 14. 20:58

Egy bivaly erős + teszt! :D

Naná! :)

5060. csigu77 (válaszként erre: 5059. - Eroka81)
2011. jún. 14. 20:46

:))))))

Ti tartjátok bennem a lelket...

Szép lenne Z. szülinapjára egy + teszt ajándékba...

5059. Eroka81
2011. jún. 14. 20:42

Tudod Csigu! Szép a nagy család :))) Gyűjtheted a pénzed kisbuszra :) Bár mondjuk lassan így is azzal jártok :D

Szorít, szorííííííít!!!

5058. csigu77
2011. jún. 14. 20:33

newlife: eszméletlenül szorítok Neked!!!! nyugi, nyugi... tudom nehéz, könnyű mondani... minden oké lesz!!!!!!! Több olyat hallottam, hogy csak a 7.-8. héten látszódott UH-n. Elbújnak a kis csibészek :)

csillag, Ero, köszi, köszi!!!!!!!

Pénteken megyünk. Szedem a méhpempőt. Az csak jó lehet.

5057. Eroka81
2011. jún. 14. 20:20
Newlife! Itt mindenki nagyon-nagyon szorít neked!!! Tudom, ez kevés vigasz... Holnap legyél az első! :) Szívből kívánok neked minden, minden jót! Nem elkenődni! :)
5056. csillag80
2011. jún. 14. 18:47
Newlife, 100%-ig megértelek, valószínűleg én is így gondolkodnék, de ezzel nem segítesz. Nem tudsz semmit tenni, csak várni és várni, és én nagyon-nagyon drukkolok Nektek!!!!
2011. jún. 14. 16:54

Oké köszi, hát tudom, hogy borzasztó olvasni a pesszimizmusomat, de ...

Ja, gondolom..tényleg még rosszabb, sőt ha már eleve átélte valaki, hogy jé sikerül, de aztán kiderül később hogy nem, vagy jön a baj, akkor annak még nehezebb, mert jobban eszébe jut, akivel még nem fordult elő, az talán nem gondol egyből erre, amikor sikerül neki...vagy nem annyira.

Holnap majd...

2011. jún. 14. 16:42

Én elhiszem,hogy nehéz,én nagyon parázok már most a következőtől,mert azok után,ami történt velem,hát elég hipohonder lettem:)

Sajnos sokat tévednek manapság az egészségügyben dolgozók..Remélem most is tévednek:),és nem méhen kívüli terhes vagy!

Izgulok Érted,azonnal írj,ha megtudsz valamit!!!

2011. jún. 14. 16:39
Nem éreztem, hogy biztatnának, sokkal inkább azt, hogy rámhozták az idegbajt a méhenkívülivel...ennyi.
2011. jún. 14. 16:37

Jó de mikor nem láttak semmit, és utána néztek először vizeletet, ami erős volt, akkor mondja mindkét asszisztens, hogy: hú, pedig ez pozitív...de nem úgy mondták, hogy de jó hogy pozitív, hanem ilyen kétkedve, azt olvastam le arcukról, hogy jézusom pozitív, de nem is látni, akkor biztos méhenkívüli...mert utána mondták is, aztán meg vérvétel és oké, hogy nem volt olyan magas, de elmondták, hogy azért figyeljek magamra oda, de ezt megtudtam délben, én meg hazáig már készen voltam, nagyon ideges voltam, hogy ezeket mondták...és már mire gondoljon az ember, sajnos így nehéz pozitívan kudarcok után :(

Meg ha nőne a méhem, kellene pl. sokat pisilnem, ami szerintem alaptünet, ha a többi nem is...

2011. jún. 14. 16:16

Newlife,muszáj,hogy megírjam,mivel én a 13.hétig iker várandós voltam,van a közel múltból tapasztalatom..Szóval..

Nekem még a mellem sem fájt..csak hánytam,egy kicsit nőtt a cicim,de ezen kívűl semmi egyebet nem éreztem,pedig két babám volt,akik növögettek bennem.Tehát ilyet nem akarok hallani,hogy feladtad!!!Irgum-burgum:)))

2011. jún. 14. 14:13

Sajnos nem azért...én már feladtam.

Engem nagyon kikészített ez a "lehet méhenkívüli" dolog...minden apró hasi dologra már megijedtem a hétvégén, hogy mi az, mert azt mondták figyeljek oda...lehet szánalmas vagyok, de ha kétnaponta nő a hcg akkor erősödnie kellene a tüneteknek is, azt nem mondom, hogy feltétlenül hányni kell, hiszen sokaknál ez nincs, de én lényegében semmit nem érzek, a mellemet egyedül, azt meg már a leszívás után is éreztem, szóval...és ismerem magam, nekem ha eleve ilyet mondanak...mitől higgyek akkor mégis, utálom a bizonytalanságot!!! Akkor legalább ne lett volna pozitív az uh után, ha már nem láttak semmit...tiszta ügy. Így meg csak őrlődik az ember, hogy van-e, vagy még méhenkívüli lesz a dolog? Borzasztó...

5049. csillag80 (válaszként erre: 5048. - Newlife101)
2011. jún. 14. 13:30

Newlife, ha azért mert rókakoma állandóan támad, akkor nem sajnállak :-) (bocs). Hosszabban? Gondolok rád holnap, ott lesz a petezsák!!!

Csigu, drukk neked is!!!

5048. newlife101 (válaszként erre: 5047. - Eroka81)
2011. jún. 14. 13:00
Röviden és tömören: szarul
5047. Eroka81
2011. jún. 13. 21:26

Csigu! Newlife! Hogy érzitek magatok?

Csigu, mikor kell visszamenned?

5046. Eroka81 (válaszként erre: 5044. - Abelanyu29)
2011. jún. 13. 21:24

Genetika eredmény okés lett, az immuno másik felére még várunk, nem jött meg az eredmény Debrecenből. A lisztérzékenység hál isten nem befolyásolja a kiskatonákat. Nagyobb baj lenne, ha én lennék lisztérzékeny! Így is baj, hogy a Drágámnak ezzel együtt kell élnie!

Könyv??? Erről nem is meséltél te "piszok" :) Te kis "médiasztár" :))) Na, most a héten fel fogom hajtani a könyvet!!! Kíváncsi vagyok rá nagyon! :)

Meddig kell diétáznod? Sikerül tartanod a diétát? Csökkent az inzulin szinted?

2011. jún. 13. 11:50

Mármint hogy érted, hogy hányadik napon volt az uh? Mitől számítva? Beültetés? Amúgy utolsó vérzés szerint épp aznap voltam 5 hetes. Sajnos nem érzek úgy semmi haladást tünetekben, persze reménykedek de én nem hiszem. És biztos vagyok benne, hogy a progi miatt nem jön meg.

Azt a könyvet láttam múltkor, ki volt plakátolva, én is elolvasnám, láttam neten majd meg is rendelem, de tegnap épp egy másik könyvet rendeltem...tök jó, hogy benne vagytok :)

TE hogy vagy?

2011. jún. 12. 21:28

Newlife szerintem se aggódj,pontosan hányadik napon is volt ez az uh?Különben simán lehet,hogy kicsit lustibb a gyerkőc,és egy nappal később találta meg a helyét,és tudod,hogy egy nap igenis sokat számít.Továbbra is gondolok rád sokat,és tudod,csak pozitívan!!!:-) Ja és tényleg lehet,hogy elmérték a nyh-t,nekem is volt már ilyen.

Eroka és mi lett a genetika,immuno eredménye?A lisztérzékenység is befolyásolhatja a kiskatonákat? Jajj szegénykém,nagyon együtt érzek veled, tudom milyen rossz amikor úgy érzed egyre messzebb a cél. Figyu ajánlok egy könyvet,nemrég jelent meg. Boér Katalin: Lombikban fogant álmok. Én tiszteletpéldányt kaptam belőle,mert szereplünk benne:-) Különben a legjobb könyv,amit eddig olvastam a témában,hihetetlen erőt ad.Török doki írta az ajánlást (de lehet az előszót,már nem tudom pontosan,és most épp nincs itthon),és riport is van benne a dolgozókkal.

Támogatáshoz nem tudok hozzászólni,de ilyenekt tényleg utólag szokták küldeni,nem?

Köszi Csillag80! Hát nem egyszerű...És veletek mi a helyzet?

Andus, endokrinológus küld el terheléses vércukor-és inzulinra,nekem 4x vettek vért. Én nagyon örülök,hogy végre eljutottam idáig,hogy megnézték,bár a neheze most jön. Kaptál szurit is endo ellen,vagy fogsz? Mikor műtenek?

Csigu +++++++++++++++++++++!!!

Kriszta, igyekszem írni .

Puszi Lányok! És köszi,hogy nem nehezteltek rám,amiért nem jöttem sokáig.

2011. jún. 12. 20:14
Na persze ez a babáról szólna, csak néha el is romolhat, vagy mit tudom én :D
2011. jún. 12. 20:14

Hú, mondjuk ez nem rossz dolog, de megint olyan, hogy ilyen hypochondereknek mint én....

Egyszer volt nálam egy itthoni EKG, hát az néha össze-vissza jelzett, aztán mikor rosszat, akkor rosszul is lettem, de csak azért, mert megbolondult a gép, ugyanez a vérnyomásmérő, mért egy 60-asat, ami lehetetlen normális embernél aztán majdnem elájultam, mikor megláttam :DDD simán "belémadja" a tüneteket.

5041. csigu77 (válaszként erre: 5039. - Newlife101)
2011. jún. 12. 19:43

Elhiszem hogy aggódsz, ami nem csoda, és tudom hogy bárki bármit mond, akkor se nyugszik meg az ember.

Nekem mindig összevissza volt a peteérésem, egyszer pont vérzés után 1-2 nappal estem teherbe. (a félidő még nem volt sehol) Amikor Robival voltam állapotos, állandóan be akartak fektetni, mert 1-szer nehezen találták meg a szívhangot. Kérdeztem, ha befeküdnék 2-3 hétre, akkor naponta hányszor néznék meg a szívhangot, azt mondták:1-szer. Mondanom se kell, hogy nem maradtam bent, hanem utánajártam, és vettünk egy szívhangfigyelőt. (15ezer körül volt) Akkor hallgattam meg, amikor akartam, és ez azért elég megnyugtató volt. A 12.héttől használható.

Azóta biztos drágább lett, de össze fogjuk rá spórolni a pénzt, az biztos.

2011. jún. 12. 18:20

Én nem tudom Eró, csak azért gondolom, mivel az ilyesmiket általában utólag szoktak fizetni.

Volt hogy nekem is kellett pl. tanulmányhoz de aztán fene tudja az mondjuk megint más, nem tudom...

Na most még egyszer elolvastam, szerintem igen, utólag fizetik, hogy mutasd be, hogy megvetted, és utána.

2011. jún. 12. 18:15

Csigu azért próbálj pihizni, bár tudom ez neked nehezen kivitelezhető :)

Olyan korán láttak neked mindent? Nem semmi...biztos korán fogant.

Hát tudom ám, illetve gondolom, hogy végig aggódás van csak úgy értettem, hogy én úgy szimplán is túlaggódós vagyok, magammal szemben is hypochonder nem egy panaszom volt már ez miatt...ezt csak úgy zárójelben mondom :)

5038. csigu77
2011. jún. 11. 16:14

Sziasztok Lányok!

Köszönöm, megvagyok. Bár tiszta para. :(

Ha lehetne, a férjem az ágyhoz kötözne. A vérnyomásom 100/60, most dupla adag vérnyomáscsökkentővel, de ha kell, többet szedek.

newlife, ott van/vannak, nyugiiii!

Saját tapasztalatomat tudom leírni, nekem a legkorábban a 3. héten láttak petezsákot, szívhangot mindegyiknél az 5.héten, és onnantól jöttek a hányinger, hányás (csak a fiúkkal), 5 percenként pisilés, kívánósság, kajáktól undorodás... bárcsak ott tartanánk.

Az a helyzet, szerintem az aggódás örök marad. Végig a 9 hónapon keresztül, aztán a szülés, és utána jön a java... ezt bizton állíthatom. :)

5037. Eroka81
2011. jún. 10. 19:56

Dehogy panaszkodsz, ugyan már!

A pasik már csak ilyenek... :)

Ha utólag fizetnek, akkor nem értem... Tehát a következő lombikot nekem kell megelőlegeznem? Mert a gazdasági irodás hölgy 2 hete telefonban elmondta, hogy kb. mennyit fog utalni az alapítvány... Hmm, kedden felhívom őket! Nagyon értetlen vagyok.

2011. jún. 10. 19:50

Szerintem utólag, nem Eró?

Hát, nem is mondasz hülyeséget, de szerdáig már kibírom...:D

Férjem nem érezte olyan tragikusan, ezek szerint csak én vettem túlérzékenyen amit mondtak.

Na befejeztem a panaszkodást most már, de muszáj volt :D

Csigu hogy van?

Többiek?

Nem is nagyon bírok figyelni, csak magamra :P

Bocsiiiii

Köszi Ábelanyu üdv!!!!

5035. Eroka81
2011. jún. 10. 19:02

Képzeljétek! Megjött a levél az alapítványtól, csak nem tudom hogyan értelmezzem?! Idézem:

"... A Menopur gyógyszer árának 50 %-át biztosítunk az Szja tv. 1.sz. mellékletének 3.3 pontjában szabályozottak szerint legfeljebb a minimál bér 50 %-át meg nem haladó összegben havonta. A támogatást Önök nevére szóló gyógyszer költség eredeti számlájának az alapítvány részére történő eljuttatásával lehet igénybe venni."

Akkor most, ha megyek lombikra, kérek számlát, utánna utalnak? Csak mert én már küldtem nekik névre szóló eredeti költség számlát... Kérdés, előre vagy utólag utalnak?

5034. Eroka81
2011. jún. 10. 18:56
Figyi! Kedden menjél be a kórházba, keríts elő egy nőgyógyászt, aztán nézzen meg! :D
2011. jún. 10. 18:46
Azért bízok mégha esetleg szomorúnak tűnnek is a hsz-eim, csak persze most minden sokkal jobb lenne, ha lenne egy uh-os fotóm :D
2011. jún. 10. 18:43

Köszi, hát remélem. :) Csak valahogy nem éreztem azt, hogy biztatnának is, és az olyan rossz, már elmesélték, hogyan is történik a méhen kívüli műtétje (mintha amúgy nem tudnám eü-isként :P)persze én értem, hogy ezt is el kell mondani...

De az orvosok márcsak ilyenek, bár nem csak ő volt ilyen asszisztensek is :P

És ugyanez volt nálam 2 éve, amit meséltem, hogy akkor is még hülyének nézett a doki, hogy biztos hogy pozitív volt a teszt?, mert ő semmit nem lát. Hát mondom mindjárt elmegyek szemészhez :DDD

És akkor azt mondja, cisztája van.persze a rendelőből kifele jövet azért mindegyik odaejt a végén egy: azért majd meglátjuk, lehet ott van mondatot, de addigra már úgy lecsapják az embert, hogy na....:P

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook