PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei (beszélgetés)
Sziasztok:)
Én nem nyaralok,már túl vagyunk rajta..4 napot voltunk Zalakaroson,nagyon jó volt,csak rövid):
A lombik miatt le kellett feleznünk az idővallumot,a mocskos anyagiak miatt...
Nekem pénteken lesz meg a bakteriológiai leoltásom,kedden ultrahang a Kaáliba,aztán ha minden rendben van,akkor 14.-én kezdem a Gonapeptylt,augusztus legelején leszívás...
Kinek,hogy alakúl a nyara?Nyaralás lesz?Írjatok!!
Newlife,hogy vagy?
Én nem tudom mitől van.. csak érzem, hogy van ott valami, aztán elkezdek folyni, majd eltűnik... Tavaly, amikor leszívták a cisztámat, monda az orvos, ha lesz cisztám ki kell szedni. De én nem merem, hátha kiveszik azt a kis maradék petefészkem is :(
Tapolcán T. doki azt mondta, nem baj ha van ciszta, majd leszívja... erre most mit mondjak?
És ez a ciszták miatt van????
Én van hogy 4-5 napig is barnázok mensi előtt, aztán 2 nap normál vérzés, és megint barna. De a lombikok után az első menzesz az mindig normális volt. Érdekes....
Megértem a félelmeid a laparral kapcsolatban, de ez sem állapot így. :-(
Neked Tapolcán nem mondták, hogy mindenképp ki kellene vetetni őket? Nekem Cs. doki mondta....
Newlife! Hogy vagy?
Kriszta, Ábelanyu, Csillagok! Mindenki nyaral? De jó nektek!
Nekem ugye 23-26 napos ciklusaim vannak... megjön, 3-4 napig van, aztán semmi, majd elkezdek barnázni, ami átmegy vizes folyássá... :( vagy egyáltalán nem barnázok csak folyok. Múlt hónapban pl. középidőben kezdtem el folydogálni, de olyan szinten, hogy volt olyan, reggel arra ébredtem, mintha "bepisiltem" volna! Már nagyon unom. Remélem a cisztáim "távoznak".
Elmennék laparra én is... de nem tudom!
Ero, a múlt hónapban én is így voltam, 3 napig majd megpusztultam. Pedig nekem mindig simán lezajlott a menzeszem, soha nem voltak görcseim. Na, most már együtt tudok érezni azokkal, akik ezt minden hónapban átélik. Szörnyű.....
Most már elkezdtem barnázgatni, így remélem, hogy 19-ig elmúlik minden, ahogy az a nagykönyvben meg van írva. :-)
Jaj Csigu, biztos nagyon édik a kutyusok :))
Most akkor a beülti a fagyibabákból lesz? És akkor annyi x Ft-ot kell fizetni a felolvasztásért?
Lehet, alapból is ennyiszer érik a tüsződ, nem?
Ahogy Spongyabob mondaná :) "Nagyon szeretlek csigusz! Csigusz, csigusz, csiiiiguuusz!" :))) Kitartás! Csak előre!
Én nekem nagyon fáj napok óta a petefészkem, csak úgy lüktet :(
És erre van valami logikus magyarázat? Gondolom találkoztak már ilyen esettel, nem?
Szorítok, hogy minden rendben legyen, és pénteken tényleg meg lehessen csinálni a beültit.
De akkor hány naposak a ciklusaid, Csigu?!?!??!
Sziasztok Lányok!
Zajlanak a dolgok :) meg változnak... :(
7 kis amstaff született, édes pofa mindegyik :)
Ma voltunk Tapolcán. Úgy néz ki, már megint félidőben vagyunk.... T.doki megint a fejét fogta. (andus, a 2. beülti nem sikerült, de rögtön meg a akarta csinálni 2 hétre rá a harmadikat, mert akkor is félidőben voltam) Kéthetente érik a tüszőm...
Szóval azt találta ki, felírta a tüszőrepesztőt, csütörtökön vérvétel, UH, és ha jók az eredmények, pénteken beültetés. De én már ezt nem tudom elhinni.................. :((((
Halihó!
Kivel miújság? Csigu? Minden rendben? Newlife! Hogy érzed magad?
Én júli 19-én megyek vv-re, megnézik a TSH-t, ha minden oké, akkor marad minden a régiben!
Júli 19! Andus! Gondolok rád! :)
Hahó lányok!Kivel mi újság?
Eltünt mindenki...
Júl. 19. Hacsak meg nem tréfál a menzeszem, mert ha jól tudom akkor nem csinálják....
Márpedig manapság elég kiszámíthatatlan.... :-(
Jaj, dehogy Ero, nem a Debreceni eredmény jött meg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hanem a múltkori kontrollé. :-)
Nem szabad feladni, hidd el, meg lesz az eredménye ennek a sok huzavonának.
Mikor lesz a műtéted Andus? Nem, inkább a gyomrom ég néha. Hát úgy bírom, hogy olyankor itthon begubózok, és nem érzem közvetlenül a hő,- vagy hideghatást amikor éppen egyik napról a másikra változik, ez beválik. De mondjuk a hétvégi hideg már jólesett, mert nagyon meleg volt előtte. Nem dolgozok. 8-án megyünk legközelebb, remélem minden oké lesz.
Csillag rég láttalak :)
Eró küldtem az e-mailt.
További ajánlott fórumok:
- Dominóra tipp játék - csak tippek és eredmények
- T25...aki végigcsinálta milyen eredményeket ért el?
- Atkins fogyási eredmények
- Elszánt fogyózók eredményei. Ne ígérgess többé! Csináld meg!!:)
- Fogyjunk le együtt eredményesen...
- Mikor lesz meg az eredménye? Már 2 hete járok kondiba, 1 héten 4-szer két órákat edzek..