Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei fórum

PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei (beszélgetés)

7221. vero78 (válaszként erre: 7220. - KHBrigitta)
2014. szept. 4. 09:12

Sziasztok!

Tegnap este férjem beadta a szurit, nagy volt az izgalom :) de sikerüt :)

Holnap reggel 9-re PRI! :))))

Köszi a bíztatást!

2014. szept. 4. 07:51

Kata, voltál tegnap? Mit mondott az orvos? Kinél voltál?

Vero, akkor két tüsző? Meg is volt a szuri este? Pénteken hajrá ikrek!

2014. szept. 4. 07:48
Szia Leijla! Örülök, hogy jöttél. Nagyon sajnálom ami történt. A legrosszabb talán az az egészben, hogy egy csomó kérdőjel marad az emberben, amire soha nem kap választ. De valóban igazad van, jobb most, mint később, vagy egy sérült gyerek. Egyébként nem volt korán a beültetés, 3 napos embriókat kaptál vissza, szerintem ez a bevett szokás. Én volt, hogy két naposakat kaptam vissza. Aztán a végén már kértem, hogy vigyék el őket 5 napig, így inkább testen kívül álljanak le a fejlődésben, és ne keltsenek bennem hiú ábrándokat. Hát akkor, fel a fejjel, bízzunk a többiekben! Már várnak rád!
7218. leijla
2014. szept. 3. 17:38
Sziasztok.Hát voltam uh vizsgálaton,utána terhességi tesztet csináltak.Újra.Sajnos a tesztem negatív lett.Az ultrahangon viszont nem láttak semmit,a petezsákot sem,a babákat sem.ELVETÉLTEM!A doki szerint azért történt,mert az embriók nem fejlődtek tovább,nem voltak megfelelőek.Szerintem túl korán ültették vissza őket.Augusztus 11.én volt a leszívás,a beültetés pedig 14.én.Október 2.án megyek vissza ultrahangra,hogy megnézzék a méhnyálkahártya vastagságát.Eddig 13-14mm volt.Egy hét leforgása alatt 6,7mm lett.Mivel nekem nincs peteérésem,így csak azt fogják nézni,ha megfelelő lesz akkor beültetik a másik kettő embriót,ha nem kapok valami gyógyszert.Remélem nem kell sokáig szedni.Nagyon-nagyon boldog lennék,ha nem veszíteném el őket is.Bízom Istenben és bennük,hogy nem lesz semmi baj.Fáj a szívem,de ezt nem tudtam megakadályozni.Az előnye ennek csak az volt,hogy jobb volt most,hogy megtörtént,mint később.2-3hónap múlva már az ember jobban ragaszkodik,nehezebben viseli el az ilyen (baleseteket).Most egy kicsit hülyén fogalmaztam.Veletek mi van?Jól vagytok?Hogy viselitek?puszi mindenkinek.UÍ...KHBrigitta és Aranynyuszi ne haragúdjatok,hogy most írtam.
7217. vero78
2014. szept. 3. 11:51

Sziasztok Lányok!

Szeretném elújságolni, hogy hétfőn voltam ultrahangon, ahol egy 11mm és egy 15mm-es tüszőt látot Török doki. Egy-egy mind a két petefészkembe. Ma kell adni a szurit (férjem fogja, én nem merem :)) és pénteken reggel inszem. Drukkoljatok Nekünk! Nagyon ránk fér :)

7216. Aranynyuszi (válaszként erre: 7215. - Leijla)
2014. szept. 1. 11:43
???????????????????????
7215. leijla
2014. szept. 1. 06:11
Sziasztok.Nemsokára minden kiderül.Már nincs sok reményem,de még egy kicsi van,talán egy baba megmaradt.Amúgy szombat este óta elmaradt a menstruációs vérzésem,de mikor Elmegyek wc -re nagyon halvány rózsaszínes valami van,valamikor meg nincs.nemtudom mi történhetett,hisz Aznap minden rendben volt.Az ultrahangon sem láttak semmi gyanússat,a tesztem is pozitív lett,Nem lehet ezt megérteni.Megpróbálkozom a másik két babával,ami lelett fagyasztva.hiszem,hogy sikerülni fog.2 óra múlva minden kiderül
2014. aug. 30. 15:42
Szia Leijla! Hát igen, ha a teszt negatív, akkor sajna szerintem is az a baj, hogy nem fejlődtek tovább. Nekem azt mondták, hogy ilyen előfordul, "nem voltak megfelelők" az embriók. Én is tovább véreztem, mint normális mensikor, szóval tisztul a méh. A hétfői ultrahang már megmutatná a petezsákot, ha azt nem látnak, akkor sajna távoztak. Nekem is mindig kettőt ültettek be, eddig 6 beültetésem volt, és még mindig nincs babám sajnos. Én most elmentem immunológiai kivizsgálásra (még várom az eredményt), valamint genetikai kromoszóma számlálásra jelentkeztünk a férjemmel. Februárra van időpontom lombikra, akkor folytatjuk. Fagyasztott beültetésnél estrofem tablettát szoktak adni, ez megvastagítja a méhfalat (és elnyomja a peteérést is), és ha elég vastag a méhfal, akkor lesz a beültetés (amennyiben felébrednek az embriók). Bocs, nem akarlak riogatni, de sajna előfordul, hogy olvasztásnál nem osztódnak tovább. Nekem volt, hogy 4-ből egy sem ébredt, de volt, hogy szintén négyből 3 ébredt. Volt olyan fagyasztott beültetésem is, amikor nem akartam már gyógyszert szedni, és megvárta az orvos a spontán peteérést, rá pár napra "visszacsempészte" az embriókat. Akkor csak a crinone gélt kellett adni tüszőrepedéstől. Majd írjál hétfőn, hogy mi a helyzet, mit mondott az orvos!
7213. leijla (válaszként erre: 7212. - KHBrigitta)
2014. aug. 30. 11:47
Szia.nekem 14.én volt a beültetés.2babát kértem,hogy ültessenek vissza.a héten Hétfőn voltam terhességi teszten.pozitív lett,majd egy ultrahangos vizsgálat követte.csak a méhfalat és a petevezetőket tudta nézni.A doki is mondta,hogy Ilyenkor még nem lehet látni a babákat mert még picik.Hazamentem,lefeküdtem pihizni egy kicsit,amikor felkeltem elmentem pisilni és akkor láttam,hogy vérzésem van.Aznap este bementem a kórházba,ott csináltak egy ultrahangot,de ua..láttak,mint Tapolcán.Semmit.Amúgy én végig használtam a gélt,már a beültetés előtt kellett használnom.Asszem a leszívást követően már Aznap.Hétfő óta nem,mivel vérzéskor nem lehet.Menstruációs vérzésem van.Hol erősebb,hol pedig gyengébb,valamikor meg olyan,mintha el akarna maradni.Ja,telefonáltam Tapolcára és azt mondták nem baj,hogy Aznap este nem használtam a gélt.Rá is van írva a papírjára.Aztán elmondtam mi a problémám és azt mondták,hogy lehet nem fejlődtek tovább az embriók,de Hétfőn mindenféleképpen menjek,mert megnéznek.Azt mondták,hogy ha akarok vehetek tesztet,de nem muszáj,mert ott megint csinálnak.Hát én vettem.Ugyanazt,mint amit ők használnak.Sajnos Negatív lett.Csak egyet nem értek ,ha vetélésről van szó,akkor ilyen sokáig vérzem?Ma lesz 6napja.Igaz én még soha nem vetéltem,és nem is volt babám.Már jó lenne ha elmaradna.Te Meddig véreztél?neked is kettőt ültettek be?miért nem fejlődtek tovább?Mindenesetre pár óra boldogság jutott.Sajnos.Van kettő lefagyasztva,nekiugrok és remélem sikerülni fog.Ha jól tudom,akkor az úgy van,hogy beültetés előtt kapok valami gyógyszert,Ugye?Nekem is görcsölés nélkül zajlik a vérzés,akkor így mennek el ,de közben tisztulok is?Azóta mi van veled?
2014. aug. 29. 15:40
Sziasztok! Bocs, hogy belekotyogok. Leijla, én 3x jártam úgy, mint most Te. Ha jól értem hétfőn teszteltél, pozitív volt, és rá pár napra megindult a vérzés, és szeptember 1-jén kellene újra menned. Nem szabadott volna abbahagynod a crinone gélt, mert a progeszteron megvonás sem tesz jót. Vissza kellett volna menned a PRI-be. Egyébként azóta nem teszteltél? Amennyiben a teszt negatív, akkor sajna nincs baba már. Nekem is görcs nélkül, sima mensivel távoztak. Viszont ha a teszt pozitív, akkor van remény! Bár nálam azt jelentette, hogy méhen kívül van. De mondom, ez velem történt, nem biztos, hogy veled is ez a helyzet. Egyébként az intézetet bármikor hívhatod, ha nincsenek nyitva, a rögzítő bemond egy számot, amit tárcsázhatsz. Hogy vagy?
2014. aug. 29. 12:07

az első nekem is nagyon korán ment el.... épp , hogy a tesztet megcsináltam, de iszonyúan görcsöltem....

akkor menj egy másik kórházba,! vagy vissza a pri-be..... de gyorsan!!!!! nem kell hétfőig várni! ez baromság!

7210. Aranynyuszi (válaszként erre: 7209. - Leijla)
2014. aug. 29. 10:48
Ezt én sem értem, hogy miért nem foglalkoznak veled..Lehet vérzés úgy, hogy terhes vagy, akkor pihenni kell, de lehet menstruáció is. Mit láttak az uh-n először? 2 petezsákot? Akkor azt most is kellett volna látniuk..
7209. leijla (válaszként erre: 7208. - Évi19890226)
2014. aug. 29. 07:33
Szia.hát én hétfőn este rohantam be a kórházba,csináltak ultrahangot,de nem láttak semmit.haza is küldtek:mondván nem tudnak mit tenni,ha elvetélek.meg ők nem meddőségi centrum,hogy mitől van menzesz szerű vérzésem.ők csak a vetélést említették,de nem tudnak semmit.14.én volt a beültetés ,lehet hogy azért nem görcsölök és nem fáj a hasam,mert még nagyon picik és ilyenkor nem görcsöl az ember vetélés közben?!Amúgy nincs semmi fájdalmam.vagy tök mindegy,ha vetélés van szó akkor görcs,fájdalom kíséri?Mindenféleképpen?Akkor mi történhetett?hétfőn minden rendben volt,pozitív teszt,uh vizsgálaton minden rendben volt.pár óra Boldogság jutott volna?Elméletiek tegnap voltam olyan 3hetes körüli.ha jól számolom.Te mit gondolsz?Ja.Gratulálok a kisbabádhoz.Sok erőt ,egészséget kívánok Nektek.
2014. aug. 28. 22:14

én azt nem értem , hogy nekem mikor fenyegető vetélésem volt, akkor bent fogtak a kórházban, és utrogestant valamint rutascorbint kaptam.... amikor nem véreztem 4 napig, akkor engedtek haza..

nekem két vetélésem is volt... az elsőt teljesen kivéreztem, de felülni nem tudtam az ágyban, annyira görcsöltem. a másodikat 2012 szeptemberében 11 hetesen vesztettem el. akkor műteni kellett, mert a baba bent maradt :-( tudom milyen... ha vetélnél, azt éreznéd!!!

egyébként mikor véreztem, azt mondta a nőgyógyászom (kb. 7 hetes voltam)

" a babát nem a gyógyszerek fogják megmenteni, hanem a hit! minden az agyban dől el.... szeresse, simogassa, beszéljen hozzá...mert már érzi." és meg is maradt :-) onnantól beszéltem hozzá mindennap és most itt fekszik az ágyamban :-) 13 hónaposan

7207. leijla
2014. aug. 28. 09:37
Tudja valaki a Csongrádi vagy a Gőgös Péter elérhetőségét?Fontos lenne!
7206. leijla (válaszként erre: 7201. - Kriszti 3)
2014. aug. 28. 09:36
Szia.azért kell hétfőn csak menni,mivel annyira picik,hogy lehet ,hogy még jövő hétfőn sem fogja őket látni,talán egyet-talán kettőt,ha nem bújik el a másik.a doki szerint hétfőre 5mm-esek lesznek.a csongrádi az orvosom.a leszívást ő csinálta,a beültetést a Gőgös Péter.
7205. leijla (válaszként erre: 7204. - Vero78)
2014. aug. 28. 09:26
Szia.gondolom olvastad mi történt hétfő óta velem.azóta is menstruációs vérzésem van.hol alig-alig,máskor pedig rendesen.nem görcsölök,semmi.több oka is lehet,de remélem nem vetélek el.ráadásul ketten vannak.hétfőn megyek vissza uh-ra.a crinone gélt hétfő óta nem használom,a tájékoztatási papírra is rá van írva,hogy bármi féle hüvelyi vérzés esetén nem lehet használni.amúgy hétfőn este bementem a kórházba,de nem láttak semmit,így hazaküldtek.Félek,hogy elmennek a babák.tehetetlen vagyok.
7204. vero78
2014. aug. 27. 14:34

Szia Lejla!

Hogy vagy????

2014. aug. 27. 13:24
sziasztok!Bocsi de félreírtam.Július végén kezdtük.Azt hallottam hogy hosszabb lett a várakozási idő!Tud valaki erről valamit?
2014. aug. 27. 12:19
Sziasztok!Új vagyok itt.Augusztus végén kezdtünk tapolcára járni.Nálam csak a lombik jöhet szóba,mivel nincs petevezetékem!Párom minden vizsgálaton túl van,nála minden rendben.szeptember 3. án megyek ismét ahová vinnem kell a párom eredményeit is!Van köztünk olyan aki hasonló probléma miatt jár,járt oda?
7201. Kriszti 3 (válaszként erre: 7200. - Leijla)
2014. aug. 26. 18:43
Szia! Tapolcát hívtad fel? Nem értem hogy mért hétfőn kell csak menned. Én biztos oda mennék megnézetni a babát . Most az idegeskedést felejsd el. Nem tesz jó. Tudom könnyű mondani .
7200. leijla
2014. aug. 26. 18:10
Hol vagytok?
7199. leijla
2014. aug. 26. 10:36
Csak 14.én ültették be a két babát.volt már valaki ilyen helyzetben hogy volt menstruációs vérzése?másnap meg éppen hogy?!
7198. leijla
2014. aug. 26. 10:33
Pár óra boldogság jutott csak!a férjemet is megviselte,de nagyon.
7197. leijla
2014. aug. 26. 10:32
S.O.S. Segítség!
7196. leijla (válaszként erre: 7195. - Kriszti 3)
2014. aug. 26. 10:30
Szia.tegnap a Gőgös Péternek a felesége vette fel a telefont,vele tudtam csak beszélni.elmondtam mi a baj és ő azt tanácsolta,hogy menjek be a kórházba,nézessem meg magam.így is tettem,de ott sem láttak semmit.azt mondták azért van mert leesett a hormonszintem vagy vetélésről van szó,de semmit nem tudnak biztosan.úgy néz ki hogy elmúlik a vérzésem,egy kis mennyiségű van,de már nem menstruációs szerű.nemtudom mi történt,hisz pozitív lett a tesztem,ultrahangon is mindent rendben talált,nem értem.remélem nem ment el mindkettő.bár van lefagyasztva kettő,de hát azokat nem Idén szeretnénk felhasználni.csak ha muszáj.nem görcsölök,semmi...tegnap este jött olyan menstruációs vérzés.soha nem vetéltem,mert nem is volt mit.szóval pár óra alatt elvetél az ember,másnap meg semmi?csak éppen hogy?hétfőn kell visszamenni uh ra.remélem ha igy is volt,legalább egy baba megmaradt.vagy ilyen nincs?te tudsz valakinek az e-mail címét,tel.számát megadni?Fontos lenne.köszönöm.
7195. Kriszti 3 (válaszként erre: 7194. - Leijla)
2014. aug. 26. 09:28
Szia! Mi újság? Hogy vagy ? Tudtál beszélni dokival ?
7194. leijla
2014. aug. 25. 20:01
Valaki tud egy telefonszámot adni,amin elérhetnék egy orvost?nagyon beijedtem most.pont ma történik.
7193. leijla
2014. aug. 25. 19:47
Sziasztok.hát most nem tudom mit gondoljak.az uh óta kicsit vérzem,most ez mi?az ultrahangon minden rendben volt.lehet hogy túl mélyre nyomta?mindent rendben talált.Félek.
7192. Aranynyuszi (válaszként erre: 7191. - Leijla)
2014. aug. 25. 11:09
Gratulálok :)))))))))) Szuper hír :))))

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook