Pozitív tesztre várva... (beszélgetés)
Szia!
Nekem most 20.án volt egy vetélésem az ünnep tiszteletére:-( Pozitiv benne,hogy nem kellett a küret...Doki azt mondta hogy 4-6 hét mire megjön... Ezt kétlem volt egyfajta beágyazódásos vérzés vagy valami hasonló.. Remélem megjön 15re és nagyon gyorsan elmúlik.Nekem fiú lány Ákos májusban lesz 5 Anna meg 3. Ugyszintén májusban:-)))) 1 NAP KÜLÖNBSÉGGEL..
Szia!Én is a 3. babóra gyúrok!Bár már nagyon régóta nem akar jönni!Sajna ma megjött,elkeseredtem de remélem egyszer megérkezik!Van két lányom már 8 és 4 évessek!Drukkolok neked is nagyon!
Sporsi! Mi a helyzet Veled? Rég hallotam felőled!
Igazán nincs mit:-))
Mennyi ideje próbálkoztok?
öszi szépen,nállad mi a helyzet?
sziasztok csajok,megérte várni végre produkáltam egy ilyet
[link] és boldog vagyok,remélem két hét mulva is egy két csikosat csinálok
Sziasztok Lányok!
Megjöttünk a nászútról. :( Egyszerűen frenetikus volt minden! :):)
Node meséljetek, bejött-e a megérzésem????? Hol vannak azok a zebracsíkos tesztek??? :) :)
szia!sajnálom!nagyon szorítok, hogy összejöjjön gyorsan a kistesó!
Sziasztok!
Én most 3. babóra gyúrok...
Most volt egy vetélésem várom a következő ciklust ami elméletileg 09.15 és utána ujabb próba. Remélem októberben már pozi lesz a teszt...Igaz erre a babára is 7 hónapot vártunk:-(
Én minden hónapban bizakodtam,de sajnos hiába.remélem most nem hiába :)
nagyon jol alakul,van okod bizakodni :)
Sziasztok.
Ma ilyen a görbém :
[link]
Mi a véleményetek?
de csináltam a tegnap is az is kb ugyanilyen
[link]
amugy akcioztunk persze ;)
ma nem csináltál? Egyébként én úgy látom a tegnap erősebb, remélem akcióztatok :)
értem de nekem nem egyformák a csikok azért kérdeztem hogy akkor most van vagy nincs...bocs ha kicsit értetlen vagyok de ez az első tesztelős honapom
Peteérés :) azt olvastam valahol hogy ha a két csík pontosan egyforma erős, akkor van pé.
Csak azért írtam hogy érdekes, mert szinte mindenütt a fentieket írták, nekem meg csak egy nap lett pozitív...
Hű, nekem ez már csak azért is érdekes, mert a tesztem vasárnap egyértelmű negatív volt (ovu) hétfőn egyértelmű pozitív, kedd egyértelmű negatív. Nem volt "átfedés".
sziasztok,segitenétek nekem? most kezdtem ovu tesztelni és nem értek hozzá,mit tudnátok erről a képről mondani? [link]
illetve itt van a két nappal ezelőttiek is,lesz ez még pozitiv?
[link]
Jól látod, én ilyen "későn érő" típus vagyok úgy tűnik :) csak azért is linkeltem be, hátha vannak itt tapasztaltabbak, akik kilátnak valamit a görbémből :)
Drága Forrócsoki! Nagyon aranyos kis pocid van :-)) Vigyázz magatokra, és jelentkezz hogy mi helyzet!! :-)
Drága Aida! Nagyon sajnálom...teljes mértékben átérzem, nekem már régebbi a sebem...május végén 20 hetesen ment el a baba. Nagyon sok erőt, és kitartást kívánok Neked!! Milyen vizsgálatokra küld a dokid? Ölellek!
Csajok! A TSH eredményem kitűnő!!! 2. 47!!! 2. 0 tól babaprojekt indulhat!!! Örülök!!!!!!
Szió!Nagyon köszi a lelkesítő szavakat! :) Annyira jó lenne, ha baba lenne. Most tudtam meg, hogy egy volt kolléganőm babát vár és az a nő egyébként elég rosszindulatú...neki mégis mindig minden sikerül...sosem küzd semmiért, legalábbis, amíg együtt dolgoztunk rengetegszer volt szerencséje...nem tudom, mások miért szenvednek és küzdenek ennyit...
Szia! Jól látom, hogy ovu teszt 22. napon pozitív? Mert ha akkor volt pé-d, azóta nem sok idő telt el. Vagy másra is lehet használni ovu tesztet? Nem értek hozzá :D
Szia!!Nekem is volt hányingerem a második próbálkozós hónapban többször is és folyton aludtam és azt hittem jön a baba még ide is kiirtam,aztán mégis megjött:(Nyugodj meg és ne gondolkodj!Tudom,hogy ez rohadt nehéz...Próbáld elterelni a figyelmedet valamivel....De nagyon remélem,hogy nem fog megjönni!!!:)És veled örülhetek a babádnak:)))De ha megjön...Tudod fel a fejjel és menni tovább...:))))Drukkolok nagyon:)))
Nagyon sajnálom:(Kitartás!
További ajánlott fórumok: