Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Pozitív tesztre várva... (beszélgetés)
honnan tudod hogy ritkán van pé-d?milyen modszerrel állapitod meg?
Tudom...de azèrt köszi :)
Helyes!
Már gondolom tudod de leirom REGGELI ELSŐ PISI:))))))
Annyira felspanoltatok hogy elmentem és vettem tesztet :) holnap reggel megcsinálom..... :)
Tehát akkor biztos ,hogy 35.napon ha addig nincs semmi jöhet a teszt:)))
Mikor lesz a 35nap?
Nekem mindig 26 napos...
Olyan jó annak, akinek pontos a ciklusa. Én most pont azért izgulok, mert 28-35 nap között bármikor lehet, ezért nem merek még tesztet sem csinálni. Egész délután hányinger...egyelőre eddig ennyi van.
Na jó akkor szerdán már többet tudunk...Bár szerintem összejött:-)))
Köszi aranyos vagy :) örülnénk neki :)
szia!remélem nem kell sokáig várnotok, hogy összejöjjön a bab:)szorítok!
Nyugi, bízom benne. 4 hónapnyi kimaradás után, 1,5 hét alatt meghozta a mensimet. :)Szóval hatása van. :)
35-36 nap plusz minusz 1-2 nap eltéréssel :)szerda környékén :)
Hát én Avivánál már hallottam csodát!!! Nem is egyet!!! Szóval hajrááá, és több bizakodás benne!!! :)
Én már biztos teszteltem volna. Ha pontos a mensid és baba van a teszt semmin nem változtat. Ugyan így ha nincs baba. De persze ez a Te döntésed.
Mennyire szabályos a ciklusod? Hány napos?
Legkésőbb szombaton már tuti mutat valamit a teszt. Bár már ma is mutatna....Csinálj egyet... Megesz a fene,hogy mi van... Mikor tervezed a tesztet?
nem akarom elbízni magam....még nálam sem biztos :)
Akkor ti nagyon szerencsések vagytok... Nekünk 7 hónap próbálkozásra jött össze (elment ugyan).Most várom az új ciklust:))
Múlt hónapban kezdtük ha lehet így nevezni a projektet :)
Szia, üdv köztünk. :D
Hú, ez izgalmasan hangzik. :)
Szurkolok, hogy két csíkos legyen a teszt.
Mióta próbálkoztok?
Nem tudom mi a véleményed a teákról de a cickafark teát a ciklus első 14 napjában isszák a pé miatt...
Olvass utána...
Első lesz/lenne :) remélem szombaton kellett volna megjönnie de eddig semmi.....hányinger, hasszúrkálás, és az érzés hogy mindjárt megjön eddig ezeket vettem észre magamon.....de még várok pár napot a teszttel :)
Az még nem volt. :(
Sajnos nagyon ritkán van pé-m. Ezért szinte már el is felejtettem, hogy milyen, ha van.
A tornát pont azért csinálom, hogy legyen pé-m.
Mondjuk még csak egy hónapja kezdtem a tornát. Csodát nem szabad várni már az első hónapban. Azt mondják, hogy félév amíg igazán kifejti a hatását.
:))Könnyen előfordulhat!Majd meglátjuk!
Én sem érzem minden hónapban...De nem nézted a nyákot? Létezik amúgy ,hogy több napig ovus nyák van??? Vagy csak képzelgek??
Tornához nem értek:-))
Hát mit tegyek?Egyszer nem szállt ki ....Ahogy a párom fogalmaz:egy csepp sem ment mellé...
Kétlem amúgy hogy összejöhet ennyitől..De láttunk már nagyobb csodát is...
Annyira nem izgulok...csak kicsit...
Szia!
ÜDV nálunk!
Első baba????
Szia,
Üdv köztünk. Mióta próbálkoztok? Első baba?
Akkor még nálad is lesz körömrágás!
Sziasztok Lányok!
Most vagyok kb. a ciklus felénél. De eddig nem éreztem peteérést. Bár pénteken is, és tegnap is egy kicsit szurkált a hasam alja. De lehet az az aviva torna miatt volt, mert a péntekit, még alatta éreztem, tegnap pedig közvetlenül utána.
Hát, majd kiderült. Végülis ez az első hónap. Ha egyáltalán megjön, már az is eredmény. :)
További ajánlott fórumok: