Pozitív tesztre várva... (beszélgetés)
Sziasztok csajok! Vajon mi lesz ebből? :)
[link]
Ha 10-es teszted van, akkor már tesztelhet, hisz a 12.dpo-n vagy. Ha 25-ös van, akkor várj még 2-3 napot.
Akkor várok még 2-3napot,remélem nem fog megjönni...
Igen, arra gondoltam :) A teszt még lehet, hogy korai.
Szia.
Arra gondolsz amikor három napja lement 37.re és most elkezdett megint emelkedni?
Annyira remélem,hogy albérlőm van,de előre nem szeretnék tesztelni,mert félek a csalódástól és lehet a nem várt napján kimutatná,én meg elötte két nappal negatív tesztet csinálnék lehet.
Vagy szerintetek?
Teszteljek?
Elképzelhető :) Ahol 2 napra lement a hőd, utána elkezdett emelkedni, lehetséges, hogy a beágyazódást jelzi.
Sziasztok.
Szerintetek milyen a görbém?
Lehet baba van a dologban?
[link]
Köszi a segítségeteket
Nagyon sajnálom!:((Nyugodtan mondd ki, ami benned van, az egy kicsit könnyíthet.
Sajnálom...a kivizsgálás az jó, ha gond van legalább kiderül.
Nekem is már kétszer volt ilyen, hogy eszméletlen hányingerem volt meni elött. Sajnos már erre se lehet adni :)
Jajj, nagyon nagyon sajnálom!!!!ilyenkor nem is lehet mit mondani, csak annyit, hogy együtt érzek veled, és próbáld meg magad összeszedni!a picid mindig mindig ott lesz veled!
sziasztok!
rég voltam, igazából nem is nagyon akartam jönni. sajnos elment a baba, és nem akartam senkit sem lehuzni hangulatilag, sem a saját szívemet fájdítani. most várnunk kell 3-4 hónapot és utána próbálkozhatunk megint, de addig csinálnak egy csomó kivizsgálást:(
Szia!múlt hónapban nekem is volt ilyen, akkor 3 vagy 4 napig folyton hányingerem voltm, meg szédelegtem..tökre megörültem, hogy baba lehet a dologban, de azután elmúlt, és meg is jött...de ez én vagyok, nálad hátha teljesen máshogy lesz!!!nagyon drukkolok, hogy ne verjen át a szervezeted!!!
Sziasztok!Most jöttem vissza mosdóból, mert azt hittem hányni fogok, de aztán mégsem.Ez jelenthet valamit? Reggel nincs hányingerem, de nap közben ez már a 3. nap, hogy előjön. Mondjuk volt már egyszer ilyen és akkor sajnos átvert a szervezetem, mert akkor megjött.
Igen, láttam a képeden, hogy vékony vagy :). Ha nem tudnám, hogy babás vagy, azt hinném, hogy csak jól bekajáltál :D
Nekem a bőröm nem szerencsés, sajnos hajlamos a szakadásra, de én a 4. hét óta kenegetem magam.
A pocim nem nagy még, sokan észre sem veszik, csak tudják, mivel elmondtuk.
Én pici súllyal születtem, Párom is, így nem számítok óriási babára, aztán meglátjuk. :D
Sokan mondták nekem is, hogy szerencsés vagyok. Van egy szomszédom, egy hónap van köztünk, de Ő már rendesen gömbölyödik, nagyon nagy hasa van.
Ja és még valami :) Bocsi, hogy ennyit írok, csak kikívánkozott :D Mindketten viszonylag nagy babák voltunk, közel 4 kilóval és 50 centivel születtünk :)
Bár rajta a terhesség sem látszott (valószínűleg alkati sajátosság), mivel 175 cm magas, és akkoriban kb. 55 kilóról indult öcsémmel, a csípője is széles, így szinte elveszett benne a baba :) 7 hónapos koráig csak az vette észre, aki szűk ruhában látta :DDD Amikor szülés előtt 3 héttel befektették a kórházba (mert öcsém úgy gondolta, megfordul, és a nyaka körül volt a köldökzsinór), a többi kismama azt hitte, hogy 6 hónapos. Az UH-n találkozott egy másik kismamával, akinek óriási pocakja volt, és tele volt a hasa csíkkal, meg volt repedve a bőre csúnyán. A csaj megkérdezte anyumtól, hogy hány hónapos, és anyum közölte, hogy 2 hét és szül, a csaj sírógörcsöt kapott. Mivel ő még csak 6 hónapos volt... Ugyanazt a magasságot/alkatot örököltem, remélem, hogy kismamaként is olyan leszek :)
Anyumnak öcsém és én előttem 80C-s cicije volt, most 85C-s :) 9 éves voltam, amikor az öcsém megszületett (tehát emlékszem), és nem volt nagyobb neki, mint most. Szóval nem törvényszerű, hogy megnőjön. Ráadásul most kb. 10 kilóval több, mint lánykorában... így a mellnövekedés a hízásnak is betudható :)
Jó reggelt! Megy a drukk! :)
Nekem B kosaras volt a cicim, hirtelen duzzadt fel az első hetekben C-sre és ott meg is állt.
Nem lett olyan óriási nagy a változás, inkább teltebbnek látom csak. :D
Szia! Ne idegeskedj,feledkezz meg róla :) Szép napot :)
Jó reggelt Mindenkinek! M kezdem az idegeskedést, hogy jön vagy nem...hosszú lesz ez a néhány nap...bár, az is lehet, hogy már délután írom Nektek, hogy megjött...Szép napot mindenkinek!:)
Hú, az tényleg nem kicsi. :)
Nálam azért volt látványos, mert nekem 80B-s. De érdekes módon a páromnak kicsin jobban tetszett.
a látványos növekedést én is észre vettem :D Alapból se kicsik(95D) de lassacskán asszem be kell újítanom valami nagyobbra :)
Nekem szerencsére nem fájt eddig olyan nagyon vészesen csak 1-szer 2szer fájdogált...
Nekem márciusban, mikor pozitív lett a teszt, előtte nagyon fájt a cicim. Majd leszakadt. Bár most már tudom, hogy akkor lesz tutira baba, ha szinte kőkemény. :) És látványosan kezd el nőni.
További ajánlott fórumok: