Pozitív lett a teszt? (beszélgetés)
komolyan mondom, mintha klimaxolnék:D a rosszulléttől hőhullámaim vannak:D
nem is tesztelek, kivárom a keddet:)
Ha erősebb az érzés benned, hogy ne tesztelj, akkor hagyd a viharba, és a doki bekukucskál. :)
Attól se ijedj meg, ha közben mensis érzésed lesz, mert vérbőségnél normális. A cickók pedig nagyon pozitívan jeleznek! :D
Ez bizony pozitív, a dokival meg még ráérsz. :)
Én 6+4 hetesen voltam először, akkor már volt szívhang is. :)
Gratulálok, ez bizony terhesség! :)
Akár milyen halvány is, az már hcg hormon! Ennél csak erősebb lesz. Próbáld meg 1 hét múlva újra. :)
sziiiiiaaaaaaaa:)
hát paszolok még:) elugrottam dokihoz, annyit látott u.h.-n hogy vastagodott a méhnyálkahártya, meg mintha lenne valami, de amíg nem biztos nem akarja mondani:) most egy hét türelem van:) pppfffff mi az a türelem?:D
Szerintem sem halvány...:)))) az enyém alig látszott...De tünetek már rég megvoltak, ezért mondta párom, hogy csináljak tesztet:) Nekem az volt a legfontosabb tünet, hogy folyton epret ettem volna, ezért egyelőre Eperkének becézzük:)
Szóval lelkesedésre fel, holnap is csinálj nyugodtan egyet, egy másik fajtát, hidd el, attól megnyugszol:)
Szia Drága!
Micsoda sztárfotó! :) Ez nem halvány! Örülök, hogy végre sikerült! Vigyázz magatokra! :)
Még jó, hogy terveztétek a babát, mert szerintem egyértelmű a teszt alapján, hogy terhes vagy :)
Sok boldogságot és könnyű terhességet!
Sziasztok:)
Ma csináltam reggel egy tesztet, 4 nap késés után. Ami látszik azt feltettem a képeim közé. Vajon most tényleg pozítiv lett? (Én lennék a legboldogabb, mert egy éve próbálkozunk.)
Köszi a válaszokat:)
További ajánlott fórumok:
- Mostanában lett pozitív a teszted? Gyere beszélgetni...2010. márc. végi- ápr. eleji babák
- Védekezés mellett pozitív teszt! Mit csinálnátok?
- Pozitív lett a tesztem:) Elmentem dokihoz ez áll a leletemen: Rendesnél nagyobb uterus, uterus afv-ben 10 mm-es endom? Szerintetek?
- Az egyik tesztem pozitív a másik negatív lett
- Hányadik napon lett pozitív a terhességi teszt?
- Pozitiv lett a tesztem, készitgetjük a fészkünket mit csinálhatok?Mi az amit én is birok emelni?