Photoshop trükkök (beszélgetés)
Találtam egy hasznos videót a youtube-on először azt hittem. hogy semmire nem jó de tényleg hasznos ezzel a módszerrel nem szöszösödik annyira a kép
Szia!
digiretus.hu oldalon van egy olyan tutorial, hogy hajfestés. Szerintem próbáld meg azzal.
sziasztok!
Nekem az lenne a kérdésem, hogy hogyan tudnám egy fekete autó színét pl. tűzpirosra cserélni? Mert a kép->korrekciók->színcsere-vel próbáltam,de sosem lesz tűzpiros, csak ilyen sötétes pirosas. :(
Tudnátok nekem segíteni?
Sziasztok,
Korsós András vagyok, grafikus.
Olvastam a fórumot és örömmel látom, hogy a lányokat is érdekli a grafika.
Jelenleg nagyon sok olyan oldal van, ahol segédletek, úgynevezett tutorialok vannak. Onnan lépésről lépésre el lehet lesni a műveleteket.
Utána nem marad más, mint gyakorolni-gyakorolni.
Hellsinki üzenetére válaszolva. a photoshop az adobe cég terméke. ebből egy fajta van, ám az idő múlásával a frissebb bővítettebb verziókat kiadják. jelenleg a cs4 a legfrissebb, kb 1 hónapja jött ki. le lehet ezeket tölteni próbaverzión, amik kb 30 napig jók, utána meg kell őket vásárolni.
Sziasztok
Sziasztok! Találtam egy weboldalt, ahol van jó pár Photoshop trükk, meg más szoftverekhez is vannak tippek. Szerintem érdemes megnézni.
nagyon szívesen! :)
már sok helyen láttam linkeket, ezért én is be teszem ide, hátha valakinek jól jön:)
Én nagyon szeretem, régebben nagyon sokat csináltam innen, most már nem photoshopozok annyit, de néha nézek le 1-2 trükköt :)
Szia ! köszi a tippet :-)
Megnéztem , és én is csak ajánlani tudom mindenkinek. Nagyon egyszerűen le van írva minden.
Ha ezek tetszenek, meg tudod viccelni bármelyik ismerősödet, persze, ha van róla fotód, vagy saját magadat is meglepheted, csak menj fel az oldalukra és szórakozz kedvedre. :)
(tipp: a nyilakat bárhova teheted, nem csak a kijelölt helyekre, annál érdekesebb, furább képek kaphatsz)
Jó szórakozást! :)
ez a saját portfolióm:
itt több olyan webcímet is találsz, ahol különböző retusálási és egyéb használati leírások vannak! magyar és angol oldalak közül is válogathatsz!
További ajánlott fórumok:
- Keresek valakit, aki profi Photoshopban. Fizetnék is egy jelképes összeget!
- Egy kreatív börze Photoshoposoknak
- Aki ért a Photoshop-hoz légyszi jöjjön, segitség kellene!
- A Photoshop program hogyan szerezhető be az interneten?
- Mire képes a photoshop? Avagy Pataky Bea új képei
- Számítógépes grafika, rajzolás a számítógépen (gimp, photoshop, stb.)